Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

מחפש זמן מה גרניק אמין ואיכותי מבלי להשתולל במחיר.
עמדתי לרכוש קראשר K3 אבל הבנתי שהמנוע שלו חלק וזמן העבודה איתו מוגבל (לא שזה משנה לי)
נתקלתי בגרניק של סוזוקי, משאבה/מנוע מאלומיניום, גלגלת לכבל המים ומיכל סבון מובנה.

מישהו מכיר את המכונה או בדק אותה?
תודה!

פורסם

מה טווח המחירים שאליו אתה מכוון ומהן הדרישות שלך?

כמה אתה משתמש? לכמה זמן בכל שימוש? וכד׳

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תודה על התגובה!
עד אזור טווח מחיר של 1000 ש"ח +/-
אני אשתמש במכשיר לפחות פעמים בשבוע לשטיפה של רכבים, 10/15 דק פר שימוש.
אני מחפש מכשיר אמין עם דגש על מקציף איכותי.

הסוזוקי ללא הגבלת זמן עבודה, ומיכל קצף מובנה.
אני פשוט לא מכיר אותו ולא מצאתי מידע עליו ברשת.

פורסם

יש גם קארשר עם מיכל קצף מובנה, 

הקצפה טובה באמת תבוא בדרך כלל מתוסף שיושב על האקדח ולאו דווקא במכשיר,

לפחות ממה שאני מכיר במכונות ברמה שאינה תעשייתית/מקצועית

לא מכיר את סוזוקי 

אבל יש לי קרשר כמה וכמה שנים שעדיין עושה עבודה נהדרת (110 באר)

שתי מכוניות נשטפות איתה כל שבוע ברוב השנה

פורסם (נערך)

לא הצלחתי למצוא מידע ברשת על הסוזוקי, בארץ הוא נמכר בלא מעט חנויות ואון ליין.
קשה לי להזמין מוצר על "עיוור" לחלוטין.

הזמנתי את ה-K5 power control, עכשיו מקציף.
 חורג מהתקציב ב300 ש"ח האומנם אבל נשרוד.

תודה על התגובות :)

עריכה אחרונה על ידי soogood
פורסם (נערך)

סוזוקי, כלי עבודה זה מותג מקומי של "עשינו עסק סוכנויות"  שמוכרת מותגים פרטיים תחת שמות שונים , https://he-il.facebook.com/aesek.co.il/ 

לכן לא תמצא שום מידע שאינו באתר מקומי (בארץ) , המוצרים שאני קניתי באתרי קניות (ביקשתי איסוף עצמי, וכך גיליתי שיש להם מחסן הפצה עצום בכפר קאסם) עושים את העבודה והתמורה סבירה בהחלט למחיר.

יש להם למשל מותג שנקרא Krauss , נשמע גרמני, אבל הוא נולד וחי בסין 😃 תחת השם הזה נמכרים כל מיני מוצרים, שבהחלט עושים את העבודה למשתמש הביתי. ( סולם, עגלת הובלה שטוחה, כלי עבודה בסיסי) , יש גם מותג כלי שנקרא KONISHI, 

לדעתי עשית טוב שקנית קרשר אם כי המוצרים הזולים שלהם למרות האבא הגרמני האמיתי, גם הם מגיעים מסין. 

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

כן גם אני נתקלתי במחסן בכפר קאסם, לדעתי מדובר על היבואן.
והבנתי שהK5 ומעלה הרבה יותר אמינים מהאחים הקטנים שלהם, נקווה שזו בחירה טובה.

תודה :)

פורסם

תמיד אפשר ללכת על משהו יותר רציני כמו קארשר CUBE או KRANZLE 🙄😁

פורסם

לאנשים עם OCD רציני ו fetish לרכב נקי ה Kränzle הוא כלי אולטימטיבי 😁  , בזמנו "התאפקתי" מלהשקיע במכונה גדולה ומאז אני עם הקרשר 4.80 מאובזר (עלה אז 1500) שעובד מידי שבוע על כלי הרכב של המשפחה, החצר, וחלונות, רק כי אפשר וזה קל ומהיר 😄

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעה, zaf כתב:

לאנשים עם OCD רציני ו fetish לרכב נקי ה Kränzle הוא כלי אולטימטיבי 😁  

אז תחשוב על Kranzle מדגם 1152TST עם קיט אקדח ומאריך משודרגים של MOSMATIC ברמה הזו

ועל זה נאמר: Problem - Solved 🤤😁

פורסם

אתה דפוק 🤣 לא ידעתי על האתר הזה בכלל. אתה לא מבין מה עשית. obsessed garage? עכשיו אני צריך לשכור מקום שאפשר גם לעבוד בו וגם לישון אחרי שאישתי תזרוק אותי מהבית 🤣

פורסם

רשמתי על האתר הזה בשרשור אחר שפתחתי,

יש לבחור הזה OCD מאובחן, הוא בעל עסק שמגלגל מיליונים בארה"ב ויש לו ערוץ YouTube חפירתי ומעולה.

עכשיו,

בהצלחה לך. 😇

• תוכן חדש...