Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו, זה יצא לפועל רק עוד שנה.

לכו תדעו מה יהיה

רק ב1.1.2022 מוציאים אותה מתחת לאדמה ומתחילים לעבוד עליה. אין הרבה עבודה....

ואז נראה.

אחח הלוואי הלוואי ונרוץ קדימה עם לבנון וסוריה כמו שרצנו עם דובאי.

תחשבו על זה

ירושלים-קריית שמונה-לבנון-סוריה-טורקיה- קח שמאלה ויאללה סע חביבי סע.

יש עוד סיכוי שזה יקרה בחיינו. הם רעבים ללחם עכשיו שם. אוליי יבינו שהכלכלה שלהם תינצל בעזרת תיירות.

אשרי המאמין.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש יותר סיכוי שלבנון תהפוך לארץ ישראל של המאה ה-18 (כנופיות של שודדי דרכים בצמתים מרכזיות) מאשר שתוכל לעבור את הגבול עם הבימרית לשם בכיף שלך בדרך לאירופה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני יודע

:-(

בגלל זה אמרתי אשרי המאמין.

כל כך עצוב שאנחנו סגורים ככה.

תחשוב כמה הכלכלה הייתה מתפתחת שם.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

למי שקצת מכיר את התרבות הערבית, זה לא מפתיע.

בטח ובטח כשמדובר על "שוויץ של המזרח התיכון" שכבר נמצאת בתהליך מספר עשורים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, eladns כתב:

אחח הלוואי הלוואי ונרוץ קדימה עם לבנון וסוריה כמו שרצנו עם דובאי.

תחשבו על זה

ירושלים-קריית שמונה-לבנון-סוריה-טורקיה- קח שמאלה ויאללה סע חביבי סע.

זה מזכיר לי.

ב 82 נסענו עם הרכב מהארץ לטיול (חדשיים וחצי) באירופה (והיה גם אחד של כמעט חודשיים ב 91).

זה היה מיד אחרי מלחמת לבנון הראשונה (שבוע אחרי ששוחררתי מהמילואים) והאמת, כמוך, הייתי קצת מוטרד מהיחס שנקבל (לא הטריד איש, פרט לפיני אחד מבוגר שצעק עלינו אבל בגלל מלחמת יום כיפור).

בגרמניה עצרנו למלא דלק באיזו תחנה נידחת והמתדלק - בן 18+- וכנראה לא מהמבריקים בבני ארצו - שואל אותי מהיכן אנחנו.  אמרתי מישראל.

"אהה" הוא אומר.  "הגעתם דרך תורכיה".  שבועיים אחרי מלחמת לבנון, כן ?

אחרי שאני מסביר לו שיש קצת בעייה בקשרים הדיפלומטיים של ישראל ולבנון ולכן אנחנו לא יכולים להגיע לתורכיהת הוא התקדם לשלב הבא.  "אז דרך טריפולי!" הוא החליט.  בשלב הזה כבר מיכל הדלק היה מלא אבל בכל זאת הסברתי לו את נושא היחסים הדיפלומטיים של ישראל עם מצריים ולוב.

עד היום אני תוהה אם הבין.

עריכה אחרונה על ידי dani666
  • מצחיק 1
פורסם

מה שמשגע אותי לראות כל פעם מחדש, בכל מעבר ימי באירופה יש מעבורות שאנשים עולים עם המכוניות הפרטיות או מסחריות קטנות. בלי סיפור גדול.

בין דנמרק לשבדיה 

בין צרפת לאנגליה

באיי יוון

ועוד ועוד.

למה אין קו כזה מהארץ ליוון?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

ה-707 ויורשיו חיסלו אותם, בהדרגה. 

כתינוק הפלגתי על אניה לניו יורק (משהו כמו שבועיים). איפה נעלמו האניות האלה? כך גם ברדיוס הרבה יותר קצר. אתה לא יכול להשוות קוים בתוך מדינה אחת עם תנועה ערה וזמן הפלגה שלא עולה על כמה שעות לקוים בינלאומיים הרבה יותר ארוכים שבהם האניות הוחלפו מזמן על ידי מטוסים, והתיירים לא מובילים את הרכב שלהם אלא שוכרים רכב ביעד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כילד עוד הפלגתי עם הרכב של הורי על המעבורת נילי מהארץ לצרפת.

הן נעלמו עם אוניות הנוסעים עם הגעת ה 707 ויורשיו כמו שנאמר מעלי.

פורסם

לבנון וסוריה - לא סביר בכלל שיקרה, מסיבות בטחוניות.

דרך עירק יש סיכוי בימינו

• רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אני זוכר שהיה לנו מתנדב מגרמניה בקיבוץ, שנסע עם הפטרול שלו(פטרול קצר שקנה מהצבא היפני) בכל אירופה מגרמניה, בתורכיה שם אותו על אוניה והגיע לישראל. היה שנתיים בקיבוץ. זה היה לפני 12 שנה בערך. אפילו נתן לי סיבוב בפרדס לבד עליו.

אז לנסוע עם רכב מהצבא היפני, עם מספר גרמני בקיבוץ בארץ! אחלה דבר

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני שעתיים, eladns כתב:

עיראק?

תוכל להסביר

אשמח להגיע לשם.

אם אתה רוצה להגיע דרך היבשה לאירופה, יכול לנסוע:

ירדן

עיראק

תורכיה

בולגריה

וכל אירופה פתוחה.

תיאורטית ניתן לבצע זאת גם עם רכב ברישוי ישראלי אם הבעלים מחזיק בדרכון זר.

לא שמעתי על מישהו שנכנס לעיראק עם רכב ישראלי.

אם לא הייתי חושש בטחונית אני סבור שהייתי מבצע מסע כזה לאירופה (ולא, לא בקורונה).

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

מישהו קישר כאן לפני כמה שנים סדרת סרטוני יוטיוב של אדם שנהג מפקיסטן דרך אפגניסטן, איראן, טורקיה, בולגריה ועד ספרד. חתיכת מסע, נופים מדהימים, והכי מעניין - מעברי הגבולות.

חוץ מזה - מכירים את הסיפור על תחנת הרכבת היחידה בהיסטוריה שקישרה 3 יבשות? (עד כמה שהבנתי זה בערך, ושהקו הסתיים בצד האסיאתי של איסטנבול. אבל אולי ההיסטוריונים כאן יוכלו לשפוך אור על הנושא).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

מישהו קישר כאן לפני כמה שנים סדרת סרטוני יוטיוב של אדם שנהג מפקיסטן דרך אפגניסטן, איראן, טורקיה, בולגריה ועד ספרד. חתיכת מסע, נופים מדהימים, והכי מעניין - מעברי הגבולות.

זה הבחור הזה:

הבנתי שהוא עושה את זה באופן קבוע - קונה מכוניות באירופה ומעביר אותן לפקיסטן.

לפני 28 דקות, tinoki כתב:

אם אתה רוצה להגיע דרך היבשה לאירופה, יכול לנסוע:

ירדן

עיראק

תורכיה

בולגריה

וכל אירופה פתוחה.

תיאורטית ניתן לבצע זאת גם עם רכב ברישוי ישראלי אם הבעלים מחזיק בדרכון זר.

לא שמעתי על מישהו שנכנס לעיראק עם רכב ישראלי.

אם לא הייתי חושש בטחונית אני סבור שהייתי מבצע מסע כזה לאירופה (ולא, לא בקורונה).

שאלה אחרת.

האם אפשרי לנסוע למצרים ומשם לקחת מעבורת ליוון/איטליה/ספרד?

ד"א היה פה גם שירשור של בחור עם סיוויק כמו שלי, רק עם איזה 400 אק"מ, שחרש איתה את ירדן ואת סיני.

והיה גם מישהו שתכנם לצאת למסע לאירופה/אפריקה/לא יודע איפה עם סיטרואן קסארה, לא יודע אם זה יצא לפועל.

יש כל מיני יוטיוברים שעושים את זה בתור אתגר - קונים מכונית ישנה בכמה מאות דולרים ועושים איתה מסע לקצה השני של העולם. אם יוצא - גם חוזרים, אם לא - מוכרים או נוטשים את הרכב איפה שהם נתקעו איתו, וחוזרים בטיסה.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

חוץ מזה - מכירים את הסיפור על תחנת הרכבת היחידה בהיסטוריה שקישרה 3 יבשות?

חיפה מרכז

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...