Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת nippon kaier

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, מותקן לי ברכב סוזוקי וויתרה 2016 מערכת nippon kaier ואני מחפש את משהוא שיכול לבצע עדכון תוכנה. תודה לעזרה.

mcu.jpg

פורסם

התקשרתי  אליהם והבנתי שאין עם מי לדבר שם. 

האם יש מישהו שעושה שדרוגים למערכות באופן פרטי?

• מצחיק 1
פורסם

צר לי על מה שאתה עובר עם מולטימדיה KAIER, אבל זאת האמת והמציאות.  יחד עם זאת, מדובר במערכת בת 5 שנים משנת 2016, היא כבר לא באחריות מעל 3 שנים לפחות, במקרה הטוב. לא כדאי לעשות עדכון, המכשיר עלול להפסיק לפעול כלל. אם הוא כבר לא פועל תיגש לרכוש מולטימדיה חדשה.

בהצלחה לך.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 17 שעות, AUDIO KING כתב:

צור קשר עם ניפון 

שאל אותם מי מפיץ רשמי שלהם ועושה עדכון הכי קרוב למקום מגוריך.

https://www.google.com/search?q=ניפון+אירופה+ישראל+בע"מ&oq=ניפון+אירופה+ישראל+בע"מ&aqs=chrome..69i57j69i60j69i61&sourceid=chrome&ie=UTF-8

אני לא מאמין שענו לי ושלחו אותי למפיץ בראשון דולפין סאונד. דיברתי איתם ומחכה שטכנאי יחזור אלי. 

• תוכן חדש...