Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש לדעת האם למי מכם היה את הרכב ברשותו ?

חוות דעת למי שרוצה רכב זול לתעבורה בסיסית שאין לו שום דרישה מהרכב ומבקש תעבורה בסיסית בחיפה ופעם בשבוע וחצי נסיעה לתל אביב.

ניתן למצוא רכבים במחירים מעולים עם נסועה נמוכה , גיר ידני כמובן...

אשמח להארות \ תגובות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)

לי יש כזו , חודש הבא היא 4 שנים אצלי.

יתרונות - נוחה, מרווחת, מאובזרת יחסית לסופרמיני ידנית דאז, חסכונית יחסית - משולב שרובו עירוני יוצא לי 1-15, בבינעירוני אפשר גם להגיע ל1-20. 

חסרונות - לא חזקה במיוחד איכות חומרים נמוכה, רק ארבע כריות אוויר, רצועת טיימינג ולא שרשרת הנדסת אנוש לא מוצלחת ממש (בעיקר המיקום של החלונות והצופר).

את המזגן אני מגדיר כסביר ביותר, לא מקפיא אבל עושה את העבודה. 

תקלות עד כה לא היו לי, קרקושים יש לי אבל אני מייחס את זה להתקנות המקומיות הלא מוצלחות שיש לי ברכב, בדקתי עם עוד אנשים ללא והם טוענים שאין להם. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

המנוע נחשב לאמין, צריכת דלק טובה , בבין עירוני הררי הייתי מקבל ב ערך 1/16.5.

החיסרון שהוא לא חזק במיוחד עם מזגן, בגלל יחסי העברה קצרים, כבר במהירות 100 קמ״ש הסלד באזור ה 3200.

הדציה תהיה מצוינת מבחינת נוחות, אהבתי את המושבים והמתלים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מנסיוני איתן (בעיקר מרומניה והוא לא רב..) מדובר ברכב נוח, אמין למדי, חסכוני אבל מאד בסיסי.

מין סוס עבודה שאין לו כוח (סוס).

אם המתענין הוא אחד ש"אין לו שום דרישה מהרכב" כפי שהוגדר בהודעת הפתיחה, הסנדרו היא בהחלט אופציה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הייתה לי קליאו מקבילה עם אותו מנוע,

הרכב הרגיש כבד.

בשביל נסיעה בינעירונית פעם בשבוע זה נסבל לדעתי, בשביל נסיעות בינעירוניות על בסיס קבוע הייתי מחפש משהו חזק יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
בתאריך 11.8.2021 בשעה 13:07, yulianx כתב:

המנוע נחשב לאמין,

האם מדובר ב-1.1 ליטר רגיל, בניגוד לכתוב בכותרת?

ולא ב-1.2 טורבו של רנו.

למכונית הזאת נראה האפשרויות הן רק 0.9 טורבו, 1.1 רגיל (או 1.0 בשנים מאוחרות יותר), או 1.5 דיזל כלשהו.

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם

קצת קשה לעגל 1149 ל-1200.

וגם עלול להוביל לרושם שגוי לגבי ה-1.2 (שאולי אין בסנדרו? אבל יש בדאסטר), שלכאורה עם בעיות אמינות. לפחות לפי קצת התייחסויות בפורום.

פורסם

בסנדרו לא היה מנוע 1.2 טורבו בעייתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

בדאסטר כן היה את המנוע הבעייתי?

לא ברור אם ה-1.2 ליטר 125 כ"ס הוא אותו דבר כמו הרנו 120 כ"ס.

פורסם (נערך)

1.3 ליטר ממש, שהוא HR13DDT / H5Ht, לעומת ה-1.2 ליטר HR12DDT / HRA2 / H5Ft?

אפשר לזהות בדרך נוספת, כמו שנה, או משהו?

לפי Wikipedia, דור שני התחיל ב-2017, ואולי כלל גם אפשרות 1.2 וגם 1.3 ליטר.

ב-CarZone נראה ש-1.3 ליטר התחיל להופיע ב-2019. אם כי באותה שנה יש גם 1.2 ליטר 150 כ"ס (שלא ברור אם שונה מהגרסאות ה-125 כ"ס).

אגב:

https://thecar.co.il/גם-מנועי-ה-1-3-ליטר-של-ניסאן-רנו-ומרצדס-בסכ/

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...