Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

היום כשניסיתי לפתוח את החלון האחורי היה רעש מוזר והחלון לא נפתח, מה שיצא לי שכשלוחצים לפתוח החלק שצריך להזיז את החלון כנראה זז לבד ולכן אחרי שלוחצים לכיון הפתיחה אפשר לפתוח את החלון ביד ואח"כ לסגור אם הכפתור והחלון נסגר, אני משער שמשהו רק השתחרר בפנים אבל לא הצלחתי לפתוח את כיסוי הפלסטיק של הדלת השאלה שלי, 1 האם צריך איזשהו כלי מיוחד לפתוח את הפלסטיק, 2 אם מישהו יודע מאיזה כיון או חלק צריך להתחיל שם או שאולי מאיזשהי סיבה אני צריך דווקא בעל מקצוע. 

תודה רבה.

פורסם

כנראה נשברו התושבות שתופסות את החלון למנגנון, לחלק מנדגמים יש קיטים להחלפה של התושבות האלו בנפרד מהמנגנון. 

בשביל לפרק את החיפוי הפנימי של נדלת צריך לפתוח כמה ברגים שבדרך כלל מוסתרים  בתוך הידית של הדלת ובהמשך שלה במשענת יד. ומסביב לחיפוי נועלי פלסטיק שיוצאים במשיכה. 

איזה אוטו זה? 

פורסם

לפני 11 שעות, מאזדה חבוטה כתב:

זה משהו פשוט שצריך לעשות לבד?

תשמע, אני אף פעם לא יודע לענות על השאלה "האם זה משהו פשוט שאפשר לעשות לבד?" 

יש אנשים שמשפצים מנועים וגירים לבד, עושים שחזור מלא של אוטו שהיה גוש חלודה לבד למצב חדש ויש אנשים שלא יכולים להחליף וישרים לבד.

כל אחד צריך להחליט אם רמת הקושי של העבודה מתאימה לו או לא ולהבין שזה יכול גם לא להצליח ואז בכל מקרה יהיה צורך לפנות לבעל מקצוע ואולי לשלם יותר ממה שהיה צריך לשלם במצב התחלתי. 

סרטון לדוגמא איך מפרקים את הריפוד: 

iv widget

• תוכן חדש...