Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

אני מחפש את הרכב הבא שלי ובגדול הכיוון אחרי הרבה התלבטויות הוא רכב סופר מיני, ידני שיהיה חסכוני אמין ונח לנסיעות בינעירוניות. מרווח גחון גבוה יהיה אחלה בונוס ואני לא מעוניין ברכבי קרוס אובר גדולים מדי- מועמדות סופיות כרגע- סוזוקי איגניס/סקודה פאביה/סיאט איביזה.

רגע לפני שאני מקבל החלטה על הרכב הבא משיחות פה בפורום הרבה ממליצים על רנו קליאו דור 4. חייב להודות שהמחיר מאוד מפתה כי אכן בגלל "השם הרע" שיש לרכבים צרפתיים אני אוכל לרכוש רכב עם נתונים טובים מאוד ולחסוך במחיר ביחס לאופציות האחרות שרשמתי.

כמו שציינתי אני אקנה רכב עם גיר ידני אז מראש נושא האמינות קצת יותר סבבה מבחינת הגיר.

אשמח לחוות דעת מאנשים שיש להם את הרכב ובכללי מחבר'ה שמבינים, מה אתם אומרים על האמינות? אציין שאני ארכוש רכב משנתון גבוה עם קילומטראז' שנמוך מ-50,000 קילומטר בשאיפה לנמוך מ-30,000 קילומטר אפילו.

ועל הדרך עם מי שמחזיק את הרכב יכול לציין איך הנוחות נסיעה שלו והביצועים של הרכבי טורבו עם הגיר הידני מאוד אשמח.

תודה רבה!

פורסם

מבחינת נוחות נסיעה אז בבין עירוני היא טובה למדי, מושבים נוחים אם כי הייתי שמח לתמיכת צד טובה יותר.

בעיר הרכב נוקשה.

מנוע ה 0.9 טורבו מספר ביצועים לא רעים.

לחלק מהאנשים המזגן חלש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אני אוסיף על הדברים של יוליאן שהרבב אמין או לפחות נחשב לכזה, לא ידועות לי על בעיות מיוחדות בדגם הזה אבל כמובן שכמו בכל רכב יד2 כדאי לבדוק לעומק שהרכב שמור ומטופל כראוי. בתור מי שהחזיק אחת כמעט 3 שנים הרכב חסכוני בצורה יפה מאוד אם תנהג רגוע, לא חזק במיוחד אבל לצרכי יום יום הוא בסדר, במיוחד בסביבה עירונית הוא חזק מעל מה שנדרש, בכביש בין עירוני כשצריך להאיץ מרמזור למהירויות גבוהות יחסית אז בוא נאמר שהייתי מפנה את הנתיב השמאלי כמה שיותר מהר... אבל באמת שזה בסדר ואפשר להסתדר עם הכוח שלו בכל סביבה (טיילתי איתו בכל הארץ כולל בעליות של חיפה)

אחלה רכב, VFM מצויין עם אבזור מפנק מאוד למחיר שלו, מזגן אכן חלש וכדאי לבדוק אם הוא סביר עבורך, ללא ספק נקודת החולשה של הרכב.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

היו לי שתיים, אחת שנת 2013 ואחת שנת 2016.

לראשונה היה מנוע 1.2 בלי טורבו (75 כ"ס) וזה היה איטי מאוד.

לשניה היה מנוע 0.9 עם טורבו (90 כ"ס) והיא היתה סבירה.

אם נוהגים עליהן כמו שצריך, לא אמורות להופיע בעיות.

הבעיה היחידה שמוכרת ברכבים האלו היא בגיר הרובוטי, ובגרסה הידנית מן הסתם הבעיה לא קיימת.

נסעתי עם שתיהן במצטבר 150,000 ק"מ בלי שום תקלה חוץ מפנצ'ר פעמיים ומצבר שמת אחרי שלוש שנים.

מה שכן, אם קונים כזה רכב חשוב מאוד לדאוג שהוא קיבל טיפולים בזמן ולא התעללו בו.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...