Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 75K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הגיע הזמן להחליף את הרכב הנוכחי.

מחפש המלצה לרכב משפחתי אוטומטי בסביבות ה75k, חשוב לי בעיקר אמינות ובטיחות ואם אפשר נוחות וקצת הנאה מנהיגה, זה בכלל יהיה נחמד.

חשבתי על מאזדה 3 או הונדה סיוויק, אבל מתלבט אם יש אפשרויות  טובות יותר. פתוח להצעות גם לקרוסאוברים או דברים מעניינים אחרים. משום שאני קונה רכב ל6 שנים לפחות, שמירת ערך שוק פחות חשובה לי. (ולכן אולי יש דברים יותר משתלמים?)

תודה לעוזרים!

פורסם

ספורטאז אורבן 1600 מודל 2016 צורה חדשה (מחירון 77000 שקל). 

יהיה מרווח, נוח ואמין. ומגיע עם מערכות בטיחות אקטיביות כסטנדרט (בלימה אוטונומית, התרעה ותיקון סטיה מנתיב). 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

^

אני האמת שקלתי ספורטאג' 1600 בחיפוש הנוכחי שלי, אך ירד מהפרק בגלל העדר בקרת שיוט (לפי ICAR ), אין בכלל אפילו רגילה, מקווה שזה נכון.

למשל ב2000 כן קיים.

ורואים שאין בקרת שיוט גם גאן במפרט:

https://www.carbuy.co.il/media/com_form2content/documents/c1/a108/f44/mifrat_sportage-2016-new.compressed.pdf

פורסם

בקבוצת הפייסבוק של בעלי ספורטאז' ישנם משתתפים רבים שהתקינו בקרת שיוט בדגם האורבן. 

ערכה שהוזמנה מחו"ל בזול. 

לגבי קוריאני או לא, אני יכול להגיד לך מניסיון שאין קשר בין איי30 דור ראשון לדור הנוכחי למשל. 

ישנו שיפור מתמיד באיכות הרכבים. וספורטאז' 2016 לא נחות מכל רכב יפני מאותו שנתון. 

לא תמצא רכב בתקציב הזה שיהיה בטיחותי כמו הספורטאז'. 

• רעיון טוב! 1

היום corolla cross 2022

פורסם

אני לא רואה איך ספורטאז קולעת למה שפות"ש ביקש, היא נופל לדעתי בסעיף הנוחות ולגמרי לא שם בנשוא ההנאה מנהיגה.

לדעתי מאזדה 3 היא בחירה מוצלחת, היא בהחלט אמינה, בטיחותית (מערכות בטיחות אקטיביות), ודיי מהנה לניגה במיוחד בגרסת ה2.0 ליטר עם 165 כ"ס הסעיף היחיד שבו היא נופלת זה הנוחות שכן היא קשיחה יחסית.
סיוויק אולי גם כן לא התעמקתי בנושא הרכב הזה וכל מה שאני יודע עליו זה 
ההודנה סיוויק החדשה היא כביכול לא ממש הונדה היה צפוי מהונדה לספק חבילה ספורטיבית עם מנוע חזק ועיצוב מרשים אבל היא קולעת רק לאחד הסעיפים היא לא ספורטיבית המנוע שלה אולי בסדר אבל הגיר מאוד מסרסר ואיטי והיא נראית טוב אבל מצד שני היא דיי נוחה וכללת שפע של מערכות בטיחות.

פורסם
לפני 13 שעות, wildlands2019 כתב:

מעניין,

יכול לשלוח לי קישור לגבי בקרת השיוט?

זה קל להתקנה? 

שלחתי קצת מידע בהודה פרטית. 

כן זה אפשרי. כנראה שזה ממש פשוט. 

לפני 16 דקות, Gavrik כתב:

אני לא רואה איך ספורטאז קולעת למה שפות"ש ביקש, היא נופל לדעתי בסעיף הנוחות ולגמרי לא שם בנשוא ההנאה מנהיגה.

לדעתי מאזדה 3 היא בחירה מוצלחת, היא בהחלט אמינה, בטיחותית (מערכות בטיחות אקטיביות), ודיי מהנה לניגה במיוחד בגרסת ה2.0 ליטר עם 165 כ"ס הסעיף היחיד שבו היא נופלת זה הנוחות שכן היא קשיחה יחסית.
סיוויק אולי גם כן לא התעמקתי בנושא הרכב הזה וכל מה שאני יודע עליו זה 
ההודנה סיוויק החדשה היא כביכול לא ממש הונדה היה צפוי מהונדה לספק חבילה ספורטיבית עם מנוע חזק ועיצוב מרשים אבל היא קולעת רק לאחד הסעיפים היא לא ספורטיבית המנוע שלה אולי בסדר אבל הגיר מאוד מסרסר ואיטי והיא נראית טוב אבל מצד שני היא דיי נוחה וכללת שפע של מערכות בטיחות.

איזה מערכות בטיחות יש במאזדה 3 או הונדה סיויק בתקציב הזה? 

מאזדה 3 מאוד צפופה למשפחה. 

היום corolla cross 2022

פורסם

אני 1.81 ולא היתה לי בעיה במאזדה 3, להפך, די נוחה, היא נוקשית, אך לא ברמה של סבל או הפרעה, נוקשות מרוסנת כזו,

אך בגדול הרכבנוח ומהנה מאוד לנהיגה.

פורסם

לנהג אין בעיה של מקום, הבעיה היא במושב האחורי ובתא המטען. 

היום corolla cross 2022

פורסם

תא מטען דווקא סביר אבל פתח ההטענה קטן ומקשה על הכנסת דברים גדולים\שלית דברים מטע המטען.

גם לטעמי המאזדה איכותית מבחינת התחושה בתא הנוסעים.
עוד אופציה לא רעה (תבדוק אם הגודל מתאים לך) הקקטוס שסוחבת היטב ונוחה (תבדוק רק שהחליפו רצועה).

פורסם

תודה רבה

פחות חשוב לי מרווח מאחורה כרגע, אבל בהחלט חשוב לי במושב הנהג (מטר 80 +) המאזדה 3 בהחלט אופציה שאני לוקח בחשבון.

שמתי עין על סובארו xv. מה דעתכם?

פורסם

יש המון מידע בפורום על הסובארו. 

בגדול, רכב טוב אבל צפוף יחסית. שמתאים בעיקר למי למחפש קצת יכולת שטח. 

בכל שאר הפרמטרים הוא נופל ממובילות הקטגוריה. 

הדגם מומלץ עם מנוע 2000 סמ"ק. ה 1600 חלש. 

היום corolla cross 2022

פורסם

אם אתה רוצה לרדת לשטח אין ספק הXV יתן תמורה נפלאה,

הבעיה היא בגזרת תא מטען צנום יחסית וצריכת דלק גבוהה ב10% בערך מהסטנדרט.

• תוכן חדש...