Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לצערי אין את ההקלטה.

מהתחממות לא סבלתי וגם הבעיות שאתה מתאר מתיבת ההילוכים.

כמה ק"מ עבר האוטו שיש אצלך? 

האם מטופל? כל 6 שנים/120 אלף ק"מ יש להחליף שמן גיר

לפני 14 שעות, Levso כתב:

אהלן , יש לי את הרכב בתור רכב מעבודה , היו לך בעיות התחממות מנוע ? נוזל קירור מתחמם ללא התראת תקלה מנורה חום מנוע?

יש לך הקלטה של רעש ממערכת תזמון ?

ברכב שלי הייתה תקופה קצרה שההילוכים נתקעו ולא התקדמו והייתי צריך להעביר למצב ידני , בסוף עבר לבד בלי להגיע למוסך .

לפני 15 שעות, daniel204 כתב:

החתימה אצלי לא מעודכנת, 2 הרכבים הוחלפו כבר לפני זמן רב. 

אתה מתכווין לגרנד טור? נהגתי בה, לא אהבתי. 

הרכב יותר כבד, המולטימדיה מקומית עובדת גרוע, השליטה על המיזוג לא ברורה, לוח השעונים מיושן ונראה שלא שייך בכלל לרכב. 

בצד היתרונות הגרנד מרווחת יותר, תא מטען עצום, הרכב נוח ותיבת ההילוכים פחות הססנית בהילוכים נמוכים. 

אגב, אצלי לא היה מסך במגאן וטוב שכך.

להבנתי בגראנד טור מדובר במולטימדיה מקורית ולא מקומית. כנראה החסרונות שאתה מציין נובעים מהעובדה שייבאו את הדגם הפשוט ביותר.

המסך שיש אצלי בהחלט מיותר והייתי מוותר עליו אם הייתי קונה את האוטו כחדש.

עריכה אחרונה על ידי JohnnyEnglish
פורסם

מניסיון עם מגאן כזו ופלואנס, גרנד קופה עם המולטימדיה הראשונה ומגאן סטיישן חדשה (כולן דיזל). 

בעידן המגאן סטיישן הקודמת/ פלואנס היה או מסך קטן או מולטימדיה שאישית לא מצאתי לה ממש שימוש.

בגרנד קופה המאובזרת בתחילת השיווק יש מסך גדול וממשק מאוד מסורבל, מלא מסכים ומעבר לא ברור בינהם וקשה להבין מה נמצא איפה. אחת המולטימדיות הכי מסובכות שנתקלתי בהן איי פעם. 

במגאן סטיישן שיש כרגע יש מערכת מולטימדיה קטנה ופשוטה אבל הרבה יותר אינטואטיבית מזו שנתקלתי בה בגרסה ההמאובזרת ההיא,

יש מסך בית עם הפניה לכל תחום שונה, יש אנדרואיד אוטו ואפל קאר פליי והיא עובדת מצוין. 

פורסם

אני מתכווין לגרנד טור 2019 טורבו דיזל רמת גימור life המולטימדיה הייתה בוודאות מקומית זכור לי ששאלתי בכמה מקומות עליה, מרוב שהיה לי מסובך זכור לי שעצרתי בצד כדי לחפש איך משנים את הmode במזגן. 

בסוף היה אופציה גם דרך כפתור מכני שכל אדם נורמלי לא היה מדמיין שהוא אחראי על שינוי מצבים, פשוט הנדסת אנוש גרועה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני שעתיים, yoav911gt2 כתב:

בעידן המגאן סטיישן הקודמת/ פלואנס היה או מסך קטן או מולטימדיה שאישית לא מצאתי לה ממש שימוש.

זה בדיוק לא רק שאין שימוש, הוא גורע מהשימוש בגלל המיקום שלו. מזל שעוד איכשהו יש כפתורים ששולטים עליו מ1DIN המקורי והכפתורים מאחורי ההגה.

לפני 33 דקות, daniel204 כתב:

אני מתכווין לגרנד טור 2019 טורבו דיזל רמת גימור life המולטימדיה הייתה בוודאות מקומית זכור לי ששאלתי בכמה מקומות עליה, מרוב שהיה לי מסובך זכור לי שעצרתי בצד כדי לחפש איך משנים את הmode במזגן. 

בסוף היה אופציה גם דרך כפתור מכני שכל אדם נורמלי לא היה מדמיין שהוא אחראי על שינוי מצבים, פשוט הנדסת אנוש גרועה.

לא ידעתי שהיתה כזו הכלאה, נשמע זוועה.

פורסם

מה שנקרא מסך כושר, כי אתה צריך להתמתח כדי להגיע למסך. 

אגב מולטימדיה כן הייתה, אבל בקרת שיוט לא. לא ברור עניין האבזור. 

פורסם
לפני 7 שעות, JohnnyEnglish כתב:

לצערי אין את ההקלטה.

מהתחממות לא סבלתי וגם הבעיות שאתה מתאר מתיבת ההילוכים.

כמה ק"מ עבר האוטו שיש אצלך? 

האם מטופל? כל 6 שנים/120 אלף ק"מ יש להחליף שמן גיר

להבנתי בגראנד טור מדובר במולטימדיה מקורית ולא מקומית. כנראה החסרונות שאתה מציין נובעים מהעובדה שייבאו את הדגם הפשוט ביותר.

המסך שיש אצלי בהחלט מיותר והייתי מוותר עליו אם הייתי קונה את האוטו כחדש.

אין לי היסטוריה של טיפולים , רק לא מזמן קפץ במסך שנדרש טיפול , רכב חברה זה יחס אחר .

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

יום שני האחרון ביליתי את הבוקר במוסך גבע.

הגעתי למוסך ב9 למרות שאני רגיל להגיע לפחות עד 8 לפני שהליפטים נתפסים(הפקקים לתל אביב החמירו באופן קיצוני).

חשבתי שאם אגיע מאוחר אצטרך לחכות אבל הטיפול הסתיים ב11 כולל שטיפה חיצונית.

כמובן שתור לטיפול נקבע מראש.

חייב לשבח את יוסי ורונן ממש נהנה לבוא לשם ואני רגוע שם כמו שלא הייתי באף מוסך.

עבודה מקצועית, יחס אישי וביטחון שהם לא מנסים "לדחוף" לך תיקונים לא לצורך.

386 ש"ח עלה הטיפול כולל החלפת שמן, פילטר שמן ופילטר אויר.

אני הבאתי איתי שמן קסטרול RN710 עלה 150 ש"ח.

ממוסך גבע נסעתי לצמיגי אנטון להחליף את הצמיגים הסינים שירשתי מהיד הראשונה.

מיטב התוצרת הסינית הייתה יכולה לתת עוד שנה אבל רציתי להעיף אותם כבר מאז שקניתי את הרכב.

זוג צמיגים כבר יצא לי להחליף ל GoodYear Efficient grip performance אבל לא היה מלאי בארץ.

לבסוף התקנתי 2 צמיגי Michelin Primacy 4.

נעשה גם כיוון פרונט שביקשתי כי הרכב קצת משך שמאלה.

כל התענוג עלה 800 ש"ח.

למרות שרוב הפנצ'ריות כבר העלו מחירים לקראת עליית המיסים שהכריזה הממשלה, 360 ש"ח לצמיג משקף מחיר טוב והוגן.

עוד 80 ש"ח לכיוון פרונט.

אני רוצה להמליץ על צמיגי אנטון, עבודה מקצועית ואנשים אדיבים.

שולמה אגרת הרישוי 1595 ש"ח ומחר אני יעשה לרכב טסט.

ביטוח מקיף לרכב עלה השנה 2500 ש"ח דרך ליברה.

חברת הביטוח עוקבת אחרי הק"מ של הרכב דרך הנתונים מהטסט השנתי (חדירה לפרטיות?).

בגלל שהרכב לא נוסע הרבה הם עושים הנחה נוספת.

מד הק"מ עומד על 65,200 ק"מ.

שנה הבאה האמבטיה תיהיה בת 5 ולמרות שלא צפוי שנעשה איתה ק"מ גבוה, הטיפול הבא אמור להיות רציני בגלל הגיל.

אמשיך לעדכן.

20211115_110007.jpg

עריכה אחרונה על ידי JohnnyEnglish
תמונה
  • תוכן חדש...