Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מאזדה 3 אקטיב 2008, הדור הישן.

בזמנו כאשר הרכב נקנה (נקנה יד 2 משלמה סיקסט) החליט אבא שלי שאינו מעוניין להוסיף כסף בכדי לקנות את הרכב עם שלט לפתיחת הדלתות מרחוק.

אינני יודעת אם מותקנת ברכב מערכת כזו מהיד הראשונה בה הרכב היה, אבל אני מאמינה שלא מותקנת אחת כזאת כי אחרת אבי לא היה נאלץ להוסיף כסף בעת הקנייה כדי לרכוש אותה.

היום כשיש לי תינוקת קטנה אני מבינה שקשה להסתדר ללא השלט כי כל פעם אני צריכה להגיע לדלת הנהג ולפתוח פיזית את הדלת כדי שכלל הדלתות יפתחו.

רציתי לשאול:

1. איך אוכל לבדוק אם מותקנת מערכת כזו טרם הגעתי למוסך?

2. אומדן למחיר התקנת מערכת פתיחת דלת ע"י שלט בכלל דלתות הרכב?

3. האם יש דרך להוזיל עלויות ע"י הזמנת חלקים מאליאקספרס וכד'? ולשלם רק על התקנה?

פורסם

לבדוק לעומק מבחינה כלכלית את הכדאיות. הרכב עצמו כבר נושק לגיל גבורות, והשקעה בו לא תחזיר את עצמה כשיגיע הזמן להפטר ממנו.

• תוכן חדש...