Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

isracardtop - מישהו מכיר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

עוד כרטיס אשראי שוחרר לשוק ע"י ישראכרט

הפלוסים שלו הם מועדון עם מלא הנחות והטבות 

פטור מלא מדמי כרטיס בשנה הראשונה* (מניח שאת זה אפשר לפטור - ולהרים טלפון לבקש פטור , עובד לי מעולה עם האמריקן אקספרס). 

מתנת הצטרפות לבחירה בשווי 100 ₪ לאחר שימוש ראשון בכרטיס*

מישהו משתמש ויכול להמליץ ? 

הזמנתי כרטיס אשראי של חבר ואני מתלבט אם לבטל ולהזמין את ה-טופ הזה. 

תודה.

עריכה אחרונה על ידי bigbosf

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

יש אותו ברשותי עוד כשיצא מלפני כשנה.

נחמד והכל, לפעמים יש הטבות נחמדות באתר על פיצות / מקדולנדס, שוברים נחמדים.

אני לא חושב שהוא מתעלה על כרטיס אשראי של חבר, אתה איש קבע? יש לך הטבות מפה עד להודעה חדשה

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 6.5.2021 בשעה 13:36, Ragnar כתב:

יש אותו ברשותי עוד כשיצא מלפני כשנה.

נחמד והכל, לפעמים יש הטבות נחמדות באתר על פיצות / מקדולנדס, שוברים נחמדים.

אני לא חושב שהוא מתעלה על כרטיס אשראי של חבר, אתה איש קבע? יש לך הטבות מפה עד להודעה חדשה

לא איש קבע אבל יש לי זכאות לכרטיס . נכנסתי לאתר של חבר , ציפיתי לראות שם כל מיני הטבות כמו שיש לי למשל בביחד בשבילך. 

בפועל יש שם 2.5 דברים. מה אני מפספס ? יש מצב שיש 2 אתרים לחבר ? 

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

www.hvr.co.il

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בתאריך 13.5.2021 בשעה 13:37, m3x7r3m3 כתב:

www.hvr.co.il

כן זה האתר שנכנסתי אליו. 

לא ראיתי שם כלום מיוחד . 

• תוכן חדש...