Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לשלם על הרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח והחלטתם לקנות את הרכב, איך אתם משלמים?

מפצלים ל2 פעימות?כלומר לפני העברת בעלות ואחרי

משלמים בצ׳ק?דחוי? 

או העברה בנקאית?

מחיר האוטו באיזור ה30k

פורסם

צ'ק בנקאי.

אפשר לפני או אחרי העברה הבעלות.  הרי זה הכל קורה באותו היום.

אם הבדיקה תקינה והחלטת לקנות. נוסעים להעביר בעלות ונותנים צ'ק בנקאי.

זה כשלא מכירים את המוכר/קונה.

בהכירותי את המוכר/קונה גם העברה בנקאית או ציק רגיל יכול לעבוד.

פורסם
לפני 2 דקות, ron365 כתב:

לא ניתן להנפיק צ'ק בנקאי דחוי.

אה זה צ׳ק מיוחד שאני מנפיק בבנק?
מה היתרונות שלו מול צ׳ק רגיל?

פורסם

צ'ק בנקאי הוא התחייבות של הבנק. למעשה אתה מעביר את הכסף מחשבונך לבנק, ותמורת זה הבנק מוציא את ההתחייבות שלו לשלם (במקרה זה למוכר הרכב) את התמורה.

כיוון שמדובר בהתחייבות של הבנק אין בעיית כיסוי או ביטול, שעלולה להיות בצ'ק אישח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 23 דקות, sperial כתב:

כיוון שמדובר בהתחייבות של הבנק אין בעיית כיסוי או ביטול,

אם כן זה האינטרס של המוכר שאני אוציא צ׳ק בנקאי

מבחינתי (הקונה) עדיף צ׳ק רגיל

פורסם (נערך)

אף מוכר סביר לא יסתפק בצ'ק אישי, שעלול להיות ללא כיסוי. הפקדת צ'ק אישי הופכת סופית רק לאחר 3 ימים, בהם עלול להתברר שהוא ללא כיסוי, לקוי טכנית או שהמושך ביטל אותו.

יש 3 דרכים מקובלות לקבלת תמורה במכירת רכב:

1. מזומן. הבעיה היא חשש מזיופים, אבדן, גניבה. וכמובן מגבלות חוק המזומן.

2. העברת זה"ב - זו העברה בנקאית שאינה ניתנת לביטול. הדרך הבטוחה ביותר.

3. צ'ק בנקאי - ההסבר ניתן קודם. גם לגביו יש חשש מה מזיוף, אבל אם המוכר נוכח בהוצאתו הבעיה נפתרת.

אישית אני מוכן לקבל צ'ק אישי בסכומים כאלה רק כאשר יש לי אמון מלא בקונה ואפשרות למצוא אותו אם יש תקלה. אחרת - רק אחת מהדרכים שמניתי לעיל. אתה מעדיף לתת צ'ק אישי, אהל המוכר לא מכיר אותך, ולכן, בסכומים כאלה, לא יסתפק בו.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לא. זו התחייבות של הבנק, לא שלך. זו גם הסיבה המרכזית לכך שהוא נחשב לאמצעי מועדף לתשלום.

עריכה: שתי הערות לגבי הודעות שבהמשך:

1. הצ'ק הבנקאי די דומה למזומן, אם הוא נמסר או אבד אין לך דרך להחזירו.

2. בסכומים יחסית קטנים כפי שתאר @onlineיש מי שייקח סיכון של קבלת צ'ק אישי או העברה בנקאית רגילה. כפי שציין, עניין של אמון. מבחינת הנזק לצד הנפגע אין דין תרמית ב-10,000 ש"ח כדין תרמית ב-100,000. כל אחד והסיכון שהוא מוכן לקחת כדי לפשט הליכים או לחסוך עמלות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני 3 דקות, Yuri Abaev כתב:

אני יכול לבטל את הצ׳ק הבנקאי?

במידה והיתה בעיה בהעברת בעלות לדוגמא

אתה יכול להחזיר אותו לבנק. 

פורסם

הכי פשוט, אם יש לך אפליקציה של הבנק האישי שלך, להעביר דרך האפליקציה תוך כדי תהליך העברת הבעלות.

משתדל לעזור

פורסם
לפני 2 דקות, Yuri Abaev כתב:

אני יכול לבטל את הצ׳ק הבנקאי?

במידה והיתה בעיה בהעברת בעלות לדוגמא

על ידי הליכה לבנק, יש לי חבר לא מזמן קנה רכב שניהם פשוט הלכו לבנק עשו העברה אצל הבנקאית(לא בכל סניף זה קיים היום)

המפתחות כבר היו אצל הקונה, העברת בעלות דרך האינטרנט ונפרדו כידידים כשעוד במהלך תהליך הקניה התפתח סוג של אמון כי אתה צריך לראות מימי אתה קונה\למי אתה מוכר.

יש לי ידידה קנתה רכב במחיר של קרוב ל 20, משכה 10 מזומן מול הקונה ואת השאר העבירה לו העברה רגילה והכל זרם..

אנשים רוצים למכור אבל אנשים גם חוששים אז אפשר להיפגש באמצע לפעמים..

כמובן יש את עניין העברת זהב שאמורה לפתור הכל..(תדבר עם הבנק שלך יסבירו לך במהירות על התהליך)

• תוכן חדש...