Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא אישי של סובארו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לייבא רכב בייבוא אישי מיפן. התקשרתי לסוכנות בארץ  אי אפשר לייבא דרכם.

הרכב הוא: סובארו ג'סטי 1.0 בנזין 4WD 2021

להלן גם קישור לאתר שאותו מצאתי.

אשמח לעזרתכם. תודה.

https://www.batfa.com/new-car-subaru-

justy.htm

נ.ב: ככל הנראה אאלץ לייבא את הרכב אך ורק מיפן, עברתי על חלק גדול מהמדינות שמשווקות סובארו, לא מצאתי (עדיין) באף אחת מהם את הדגם הרלוונטי.

פורסם

הוא ככל הנראה לא נמכר מחוץ ליפן ו/או אסיה. מרבית הסיכויים שיש לו הגה בצד ימין בלבד ובכלל, לא בטוח שהתקינה מתאימה לארץ, אם היא לא אירופאית או אמריקנית.

בנוסף, ידוע לי שממש לא משתלם לייבא באופן אישי מכוניות קטנות או משפחתיות, כי המחיר יוצא ממש לא משתלם. ככל שמחיר המכונית גבוה יותר, נניח שהיא עולה בארץ מאות אלפי שקלים, אז ניתן להרוויח אחוזים רבים, שמתבטאים בעשרות אלפי שקלים.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
לפני 17 שעות, thebaron כתב:

הוא ככל הנראה לא נמכר מחוץ ליפן ו/או אסיה. מרבית הסיכויים שיש לו הגה בצד ימין בלבד ובכלל, לא בטוח שהתקינה מתאימה לארץ, אם היא לא אירופאית או אמריקנית.

בנוסף, ידוע לי שממש לא משתלם לייבא באופן אישי מכוניות קטנות או משפחתיות, כי המחיר יוצא ממש לא משתלם. ככל שמחיר המכונית גבוה יותר, נניח שהיא עולה בארץ מאות אלפי שקלים, אז ניתן להרוויח אחוזים רבים, שמתבטאים בעשרות אלפי שקלים.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

תודה רבה

• תוכן חדש...