Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורים של חבר שלי רכשו את הג'יפ הנ"ל ביבוא אישי, הרכב מדהים , עזבו שהוא חזק מאוד יחסית לג'יפ (עומד יפה עם הקליאו שלי)

הרכב פשוט מאוד מאוד קונספטי. מה זאת אומרת שאני אומר קונספטי , ז"א שהג'יפ נראה כאילו הוא לקוח מתצוגה של רכבים עתידיים. מאוד חללי, מאוד מרשים , מנופח מאוד ובעל חזית מרשימה.

הרכב עצמו מאובזר בצורה מאוד מכובדת ונאה, מה רק שהכל קצת יותר מידי מרובע וסימטרי, ואיכות ההרכבה והחומרים לא מדהימה יחסית.

ההגה קטן יחסית וספורטיבי ביותר.

כרגע אין לי עדיין התרשמות נהיגה על הרכב הזה, אבל שנסעתי בו עם חבר שלי , התרשמתי לטובה, יציבות גבוהה , וכוח שלא מפסיק לבוא. למרות שהוא מוצהר 6.2 מ 0-100 , לפי הניסיון שביצעו עם הקליאו שלי מול הג'יפ הוא לא עמד במבחן בכלל... וההצהרה נראת מוגזמת לחלוטין.

שטח - לא יצא עדיין לבחון אותו.. אבל זה יבוצע בעתיד הלא רחוק.

מעניין אותי לדעת כמה המחיר הצפוי לרכב הזה, כמו כן מאחר ויש כבר כמה ג'יפים כאלו על הכביש בארצינו הקטנטונת , וניסאן נותנים שירות לרכב הנ"ל (יש הסכמים חתומים). השאלה הצפויה היא מתי יתחיל היבוא הסדיר.

gallery_wallpaper_13.jpg

gallery_wallpaper_15.jpg

veh_gal_fx45_wall_7.jpg

פורסם

תמיד אהבתי את הרכב הנ"ל, כאן ברחבי חולון מסתובבות של כלות כאלו, פשוט תענוג לראותן משייטות.

הן יפות כל כך מבחוץ, מרשימות כל כך מבפנים, עד שבא לך לקפוץ פנימה ולגלות את החללית הקרקעית ההבאה.

מסור להם ממני ברכת התחדשות (מה?!).

פורסם

יבוא משמע יד שניה אצלהם (הרכב לא חדש... למרות שהוא ממש כאילו יצא מהחברה).

והם יבאו אותו בזול מאוד, 340 אלף ש"ח אחרי הכל (מיסים).

פורסם

בהחלט רכב מדהים מבחינת עיצוב. אבל מפחיד לרדת לשטח עם רכב כזה יקר, כל שריטה/דפיקה הכי קטנה, בטח תעלה ביוקר אחר כך מבחינת טיפולים...:roll:

לוטן

הייתה וולקן, היום יש קליאו ספורט MK1

פורסם

היא לא תיובא באופן סדיר.

בכל מקרה תאר לך כמה היא הייתה עולה בארץ אם יבוא אישי עולה 340K?

פורסם
יבוא משמע יד שניה אצלהם (הרכב לא חדש... למרות שהוא ממש כאילו יצא מהחברה).

והם יבאו אותו בזול מאוד, 340 אלף ש"ח אחרי הכל (מיסים).

אוטו מדהים!!!

למה יד שניה?

הם לא קונים אותו מהחברה?

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

יותר משתלם ליבא רכב מחו"ל, כשהוא לא חדש (כל עוד הוא לא יותר משנתיים על הכביש)..עדיף עם קילומטרא'ז, יש אפילו אנשים שמתעסקים עם זה (פשוט נוסעים עם הרכב שיהיה כמו חדש, רק יד שניה)

בשביל שלא יקרעו אותך במיסוי בארץ...

1.8T 8)

פורסם

אכן כן... מה שנאמר כאן.. עדיף יד שניה בצורה מאוד ברורה.

פרט לכך אני לא מבין למה לא יהיה יבוא סדיר, הרי יש התחייבות מצד ניסאן לתת טיפולים שוטפים לרכב הנ"ל.

מה מונע מהם ליבא אותו ?

זה השלב הכי פשוט... אם כבר יש מוסכים שיכולים לטפל ברכב הנ"ל.

פורסם
מישהו יודע כמה עולה ליבוא ?

כאילו מה עלות המסים?52%?

אומדן לחישוב גס לגבי ייבוא מארה"ב: כל 1,000$ שם = בערך 10,000 ש"ח כאן (על הכביש)

HFturbo

פורסם
פרט לכך אני לא מבין למה לא יהיה יבוא סדיר, הרי יש התחייבות מצד ניסאן לתת טיפולים שוטפים לרכב הנ"ל.

מה מונע מהם ליבא אותו ?

זה השלב הכי פשוט... אם כבר יש מוסכים שיכולים לטפל ברכב הנ"ל.

להעביר את הרכב תקינה יהיה דבר יקר מאוד. כך גם החובה להחזיק עבורו מלאי חלקים זמין.

בהסכמה שלהם לטפל ברכב הם לא מתחייבים להחזיק מלאי חלפים זמין. כמו כן לא בטוח שכל מוסכי קרסו יכולים לטפל ברכב. במידה וייבאו באופן רשמי, קרסו יאלצו להכשיר את כל המוסכים למתן שירות.

דבר נוסף לגבי התקינה: לאינפיניטי FX אין תקינה אירופאית, כך שלא ניתן להביא אותו באופן מסודר לארץ. העובדה שניתן לייבאו בייבוא אישי היא תוצאה של אכיפה לקויה על הוראות התקינה מצד משרד הרישוי. לפי הכתבה הזו שהתפרסמה ב-YNET, גם הנושא הזה עומד להשתנות, כך שסביר שיהיה קשה יותר עד בלתי אפשרי לייבא את ה-FX לארץ ללא תקינה אירופאית מתאימה.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

כשתירצה ליבחון אותו בשטח תגיד לי ניראה אם הוא יעמוד מול הסמוראי הלא משופר שלי.

אל תיתבייש להשאיר לי איזה הודעה לגבי טיול ובדיקה של הרכב וגם אני יוכל ללמד אותכם קצת איך לעבוד עם הרכב בשטח :wink:

מסור לו מזל טוב ושיתחדש

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

• תוכן חדש...