Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים אחרי שלילה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

קיבלתי שלילה לחודש וקצת

קבעתי תור מראש למשרד הרישוי

, ליום שהיא מסתיימת (טלפוני) ובאותו היום הם החליטו לבטל לי אותו. 

התקשרתי ואמרו לי שמעבירים תלונה וכדאי לי לקבוע תור חדש (להגיע פיסית למשרד הרישוי)

הבעיה היא שזה רק עוד שבועיים 

דיברתי עם העורך דין שלי ועם עוד כמה והם אמרו שאני יכול לנהוג, ואם עוצר אותי שוטר, אז במסוף מופיע שכן יש לי רישיון נהיגה. 

מישהו נתקל בזה?

מה לעשות ולמי להאמין?

פורסם

בגדול, אתה לא חייב את הרישיון נהיגה אצלך ו גם לא את הביטוחים, רק תעודה מזהה שלך זה מספיק.
זה נכון מה שאמרו לך, אם שוטר עוצר אותך, מכניס את המספר ת.ז ל טבלאט שלהם ו יוצא כל המידה שלך.

מה שכן אבל, לי היה 90 יום, 30 ואחרי המשפט עוד 60.
ה30 הראשונים, הפקדתי את הרישיון בתחנת משטרה, כאשר נגמר, הלכתי לקחת.
אחרי המשפט הלכתי ו הפקדתי שוב ו שילמתי על הכנס ו קיבלתי כל מיני דפים ו התיק סגור וזה, ואמרו לי שאני צריך ללכת ם משרד הרישיון כדי לשלם ו לקבל רישיון פלסטיק חדש, לא החזירו לי את מה שהפקדתי..., רק בגלל זה לא אומר לך ב100% בטוח שאתה יכול לנהוג, בגלל שהייתי צריך לשלם שוב איזה 20/40₪, כבר לא זוכר.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם
לפני 45 דקות, kurko1992 כתב:

בגדול, אתה לא חייב את הרישיון נהיגה אצלך ו גם לא את הביטוחים, רק תעודה מזהה שלך זה מספיק.
זה נכון מה שאמרו לך, אם שוטר עוצר אותך, מכניס את המספר ת.ז ל טבלאט שלהם ו יוצא כל המידה שלך.

מה שכן אבל, לי היה 90 יום, 30 ואחרי המשפט עוד 60.
ה30 הראשונים, הפקדתי את הרישיון בתחנת משטרה, כאשר נגמר, הלכתי לקחת.
אחרי המשפט הלכתי ו הפקדתי שוב ו שילמתי על הכנס ו קיבלתי כל מיני דפים ו התיק סגור וזה, ואמרו לי שאני צריך ללכת ם משרד הרישיון כדי לשלם ו לקבל רישיון פלסטיק חדש, לא החזירו לי את מה שהפקדתי..., רק בגלל זה לא אומר לך ב100% בטוח שאתה יכול לנהוג, בגלל שהייתי צריך לשלם שוב איזה 20/40₪, כבר לא זוכר.

אני צריך בכל זאת לשלוח/להביא למשרד הרישוי טופס הפקדת רישיון ופסק דין בשביל לקבל פלסטיק 

השאלה היא האם הרישיון שלי תקף אם עדיין לא עשיתי את זה 

פורסם

קיבלת פסילה למשך תקופה מסויימת. ברגע שהפסילה הסתיימה - אתה רשאי לנהוג עד להודעה חדשה.

ליתר בטחון, אני ממליץ לקחת איתך את המסמכים המעידים על ביצוע הפסילה בפועל וסיומה (הפקדת רישיון)

הערה : במידה וזאת פסילה ע"י קצין משטרה, אז מופיע במסוף שהפסילה הסתיימה.  במידה וזאת פסילה ע"י בימ"ש, מומלץ לקחת את אישור הפקדת רישיון איתך.

דבר נוסף שעליך לקחת בחשבון - במידה וזאת פסילה בעקבות פסק דין של בימ"ש, למשרד הרישוי יש סמכות לקבוע לך תנאים לחידוש רישיון ובמקרים מסויימים אף להחליט כי הם פוסלים אותך לחלוטין לנהיגה.

פורסם

כנס לאתר משרד הרישוי ותוציא כפל רשיון/חידוש רישיון. אם יתן לך אז אתה יכול לנהוג ואם לא אז תתאפק עד התור.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 שעות, Night Driver כתב:

כנס לאתר משרד הרישוי ותוציא כפל רשיון/חידוש רישיון. אם יתן לך אז אתה יכול לנהוג ואם לא אז תתאפק עד התור.

זה לא נותן, אבל העורכי דין אומרים לי שזה לא קשור

עוד מישהו שיודע אולי?

פורסם

אתה בשלילה עדשמשרד הרישוי קובע אחרת.

הרי השלילה מתחילה להיספר מרגע הפקדת הרישיון בבית המשפט ומשרד הרישוי לא יודע אפילו אם הפקדת. בגלל זה רק משרד הרישוי יכול להנפיק לך רישיון.

פורסם

בזמנו (לפני לא מעט שנים) לאחר השלילה (60 יום) הייתי חייב להגיע למשרד הרישוי ולשלם ולהוציא מחדש את הרשיון - ללא זה נאמר לי אז במשרד הרישוי אתה נחשב כללא רשיון.

פורסם
אתה בשלילה עדשמשרד הרישוי קובע אחרת.

הרי השלילה מתחילה להיספר מרגע הפקדת הרישיון בבית המשפט ומשרד הרישוי לא יודע אפילו אם הפקדת. בגלל זה רק משרד הרישוי יכול להנפיק לך רישיון.
אז מה שאתה אומר בגדול שעד שלא מגיעים פיזית למשרד הרישוי ו אתה נותן להם את כל המסמכים שקיבלתי ביום ש הפקדתי את הרישיון בבית משפט, תכלס "אין לי" רישיון?

פורסם
לפני 7 שעות, kurko1992 כתב:

אז מה שאתה אומר בגדול שעד שלא מגיעים פיזית למשרד הרישוי ו אתה נותן להם את כל המסמכים שקיבלתי ביום ש הפקדתי את הרישיון בבית משפט, תכלס "אין לי" רישיון?

כן

• מעניין 1

• תוכן חדש...