Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

שמנו לב לנקודת חלודה קטנה על מכסה המנוע (בהתחלה חשבנו שזה סתם לכלוך)

זה ככל הנראה נגרם כתוצאה מפגיעת אבן קטנה שקילפה את הצבע ואז החלודה התפתחה.

הלכתי למספר פחחים והם אמרו שזה או לצבוע את כל מכסה המנוע או סתם להעביר מכחול. (ואיששו שזו חלודה)

עשיתי מספר חיפושים, אבל אף פעם לא עבדתי על פח רכב ואני לא רוצה לעשות יותר נזק או תיקון מכוער.

בתמונות זה לא נראה כמו חלודה, אבל שמעבירים על זה את האצבע מרגישים שהחלודה יותר עמוקה מהצבע.

אני אשמח לכל ייעוץ, הפנייה לבעל מקצוע שעשה משהו כזה כבר (אזור מרכז) ולטווח מחירים אפשרי.

תודה רבה !

תמונות:

PXL_20210321_153742529.jpg

PXL_20210321_153637976.jpg

פורסם

חלק זה מכות אבנים שלא טופלו בזמן (לכן יש חלודה) וחלק זה ג'ינג'ים שהוזנחו.

כאשר לא מטפלים בצבע בטיפול דיטיילינג ושטיפות קבועות, נוצרים מזהמים מעל הצבע שיוצרים נקודות חלודה. (אוכלים את הצבע) 

פתרון לא מיטבי, זה מעבר עם פלסטלינה, פוליש, ומעבר עם צבע תואם. לא יצא מושלם, אך זה המחיר של ההזנחה.

או צביעה מחדש שתעלה בסביבות ה - 500-700 ש"ח תלוי במקום שמבצע.

פורסם

הרכב אצלנו רק חודש..

צביעה חדשה היא משהו שאני מעדיף להמנע ממנו.

שלייף ופרימייר הם גם אופציה ?  (לא יודע מה זה אומר מלבד לשייף ולצבוע)

בנוסף, גם נתקלתי בזה, אבל אני לא בעל מקצוע..

פורסם

שלייף סבון יעזור בהחלט, צריך לדעת איך לבצע את זה. לאחר מכן צריך לסיים עם פוליש, ולעבור עם צבע נקודתית על הנקודות.

מושלם זה לא יצא, יותר טוב ממה שזה נראה כעת, בהחלט

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...