Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי שלום לכולם , כאמור ברשותי יונדאי גטס 2006 1350 יש לי בעיה שאני וגם אף מוסך לא עולה עליה . בתוך העיר ונסיעות קצרות הכל תקין ! בנסיעות מעל שעה במהלך הנסיעה פתאום נדלק נורה ציק אינגין מהבהב והמנוע מקרטע כאילו הוא בולע אוויר והדלק לא מוזרם כמו שצריך , זה חולף שאני לוחץ כמעט פועל גז ואז הבעיה לאותו רגע חולפת וחוזר ככה , כאמור הנורה לרוב נכבת , דברים שבוצעו ברכב ניקוי מנוע צעדים חוטי הצתה כוילים ופלאגים חדשים . אני מתחיל לאבד עצות כי זה בעיה שבאה רק בנסיעות ארוכות והיא מרגישה לי שאולי איזה חיישן מתחמם וזה מתחיל .. אולי יוכלו לשפוך פה אור על הפרשה. תודה

עריכה אחרונה על ידי Osherrr
פורסם (נערך)

כאשר נדלקת המנורה,אמור להירשם קוד תקלה במחשב ניהול מנוע.

כדאי לגשת למכון להזרקות דלק טוב/מוסך שמתמחה ברכבי יונדאי באיזור מגוריך (?) ולפתור את התקלה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

חברים הייתי כבר בכמה מוסכים (ירושלים) וובדקו בכולם במחשב אמרו לי שאין קוד תקלה גם בהיסטוריה של המחשב .. כאמור שהתקלה מגיע המנורה נדלקת ונכבבת לא נשארת קבוע . לי זה מרגיש כמו מיספייר אבל לא הכל חדש מבחינת החוטים ופלאגים . 

פורסם

אחלה תודה חברים אני ייעדכן לאחר שאני ייקנה סורק OBD וננסה לתםוס אותה שהתקלה מגיע במיידי ! 

• תוכן חדש...