Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שאלתי את כל בני הדודים שלי, לאף אחד מהם אין מוסך של פיאט. מצטער.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מעניין 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

איזו פיאט זו ,ידנית/רובוטית (כן-גם שם יש קלאץ וגיר) ומה התקלה בדיוק ? 

אם צריך להחליף גיר -עדיף להרכיב גיר מיבוא ולא מפירוק אבל כמובן,שצריך לבדוק באיזה רכב מדובר ומה התקלה לפני השלב הזה.

טיפ נוסף: הזול עולה בסוף ביוקר- עדיף מוסך מקצועי שיגבה ממך עוד כמה ש"ח ויבצע תיקון מקצועי על חאפר שיקח קצת פחות ואח"כ יתחילו צרות נוספות-בטאח אם מדובר בגיר רובוטי הידוע לשימצה ומועד לתקלות ובעל מגוון מחלות -יש כאן כבר שרשור פתוח של משתמש על תקלה זהה,אתה מוזמן לקרוא.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

אתה מוזמן לקרוא ולהחכים- שורה תחתונה שמדובר בגיר לא פשוט עם כמה תקלות וחובה לאבחן מה בדיוק תקול.

גיר כזה מפירוק הוא חתול בשק כי מרוב תקלות שהיו בגירים הללו לא בטוח שתמצא אחד תקין.

בסופו של דבר,יתכן שעדיף לחפש גיר מיבוא אצל אחד מהשניים:

שלמה נאור/איתי מוטורס.

אפשרות אחרת- לגשת למוסך שמתמחה ברכבים הללו (FIAT ייעודי ולא מוסך כללי למשל מוסך שמשון ביהוד) ולבצע אבחון מסודר שיוביל להצעת מחיר לפתרון התקלה או אליו:

https://www.moticsc.co.il/technical/fiat-robotic-gearbox/

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש כמה מוסכים מומלצים לפיאט ברחבי הארץ. מוסך עדי בחדרה, מיכאל אלפא בתל אביב ומוסך אוטו-איטליה בפתח תקווה. אבל אני לא מכיר את אילן המשפחה שלהם והאם הם בני דודים של מישהו או לא...

צחוק בצד, להבא - רמיזות גזעניות הן דרך בטוחה ומהירה למצוא את עצמך חסום מגישה לאתר. לתשומת ליבך.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

גם אני מתעב רמיזות גזעניות ונגד הדבקת סטיגמות שליליות למיעוטים כלשהם. 

אולם  אני יכול להבין את בקשת פותח השירשור ומאוד ייתכן שבקשתו דווקא נובעת לא מהדבקת כתם שלילי ל"בני דודנו" אלא דווקא מכיוון הפוך.

סיפור אמיתי שמסביר את כוונתי. 

חבר טוב עם רכב איטלקי נתקע עם תקלה אלקטרונית - מכנית מורכבת. ניגש למוסך מורשה יבואן לאבחון ותיקון. 

מנהל העבודה היהודי התנצל: "עכשיו יש את חג הרמאדן , מנהל הדיאגנטוסטיקה ועוזרו בחופשת חג. אף אחד אחר לא יודע לאבחן כמו שצריך. תבוא עוד...ימים". 

החבר בלית ברירה עשה זאת. המומחה, שאינו יהודי, התחבר לרכב ואיבחן את התקלה. הבוחן מסר הצעת מחיר לתיקון  מאוד יקרה. 

החבר הלין למומחה "הזר" שההצעה עולה כמו שליש רכב. הוא נענה "אתה צודק. אנחנו מחוייבים להחליף לחלק חדש מקורי  שלם. לא מתעסקים בתיקון רכיב משני. אם תרצה תבוא למוסך שלנו בכפר...ותקבל תיקון סופר מקצועי בשליש מחיר". 

מה לעשות שבקרב "בני הדודים" יש מקצועיות וניסיון גבוהים עם תמחור סביר ולא "חזירי" שמוכוון לטובת הלקוח....

פורסם

בן דוד מראה על קשר משפחתי, לא ברור לי איזו קונוטציה שלילית יש לזה, דווקא אחד ששונא את אחד הגזעים יפגע מרמיזה על קרבה משפחתית, לא צריך למצוא קורבנות איפה שאין

כבר חתמתי...

פורסם

נו ברור, בני דודים במובן הזה של קשר משפחתי, ידועים במומחיות שלהם והמחירים הזולים שהם דורשים, בטח יותר מדודים או אחים, לא חדש. אבל גם היתממות זה לא משהו שהמציאו אתמול.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 25.2.2021 בשעה 18:26, beamvelavan כתב:

מה לעשות שבקרב "בני הדודים" יש מקצועיות וניסיון גבוהים עם תמחור סביר ולא "חזירי" שמוכוון לטובת הלקוח...

במקרה כזה אפשר לבקש המלצה על מוסך מקצועי ולא יקר ולחסוך את הרמיזות הגזעניות.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...