Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

אנ לא יודע אם זה מישהו מהשכנים או במקום עבודה. אבל לפניי יומיים שמתי לב לזה (ראו תמונה)

פשוט אין כבוד לרכשו של אנשים אחרים. ואני די חושד שזה מהשכנים ולא מקום עבודה. 

זה בוודאות צבע של רכב שחור,השאלה שלי האם פוליש ווקס יעשה את העבודה ויוריד את הנזק?

דרך אגב אמרו לי לנסות למרוח עם IPA,ובתקווה שזה לא פדע במרקם של צבע של הרכב שלי זה יוריד אותו.

ומישהו אמר לי לנסות אם אצטון?!

בכללי IPA או אצטון מומלץ או זה יעשה נזק? והאם פוליש ווקס אצל מוסך או כול מקום אחר יותר מומלץ לגשת לשם?

ועוד שאלה אני מצטער שאין לי תמונה אבל אנסה להסביר בקצרה גם בנושא הטמבון- שהוא טמסון מפלסטיק נוצרה לי נקודה שחורה ואז סוג של קרע ומין בועת אוויר שעולה למעלה,ואם מסתכלים על זה זה נראה כמו טיפת מים על טמבון.

אני חושש שזה נהיה גדול ומתרחב.

האם מישהו מודע לתופעה? ומה אני יכול לעשות בנוגע לזה?

לא יודע אם זה רלוונטי אבל רכב הוא יונדאי I20

IMG_20210127_180323_HDR.jpg

• תוכן חדש...