Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרתכם,

אני עובד בשכר חודשי. שעושה תורנות שישי לפי סבב בשכר נוסף.

בחודש האחרון באחד מימי החמישי לא הרגשתי טוב ובכל זאת הגעתי לעבוד. בשישי, פניתי לרופא המשפחה שנתן לי 5 ימי מחלה. קרי משישי ועד שלישי כולל.

בשישי האמור לא הייתי אמור לעבוד.

בסוף החודש, פונה אלי אחראית השכר ושואלת אם הייתי אמור לעבוד בשישי המדובר. עניתי לה שלא והיא מצידה אמרה שאם כך איני זכאי לקבל מחצית מדמי המחלה על יום ראשון ודמי מחלה מלאים על שני ושלישי אלא הספירה תתחיל מראשון בו לא אקבל דמי מחלה ושני ושלישי אקבל חצי.

לפי החוק האם הצדק עמה?

מחיפוש ברשת נראה שיש פרשנות לכאן ולכאן אך אין משהו ברור.

פורסם

מנסיון אישי, תמצא מקום עבודה נורמאלי שמשלם מהיום הראשון ואם אתה נכנס לעניינים חוקיים מול המעסיק כנראה שאתה גם ככה לא מרוצה שם.

• רעיון טוב! 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 1 דקה, avizaz כתב:

מנסיון אישי, תמצא מקום עבודה נורמאלי שמשלם מהיום הראשון ואם אתה נכנס לעניינים חוקיים מול המעסיק כנראה שאתה גם ככה לא מרוצה שם.

בגדול אתה אולי צודק.

בקטן, רוב המקומות בתחום שבו אני עוסק הם כאלה. אף אחד לא ממהר לשלם מעבר למה שהחוק דורש וגם זה בערבון מוגבל.

פשוט מעצבן, שאפשר לספור על יד אחת את כמות הפעמים בהם הייתי במחלה וגם אז עושים תרגילים. בהנחה שבאמת נעשה כאן תרגיל והצדק בצידי.

פורסם
לפני שעתיים, Nemesis כתב:

לעובד חודשי הצדק בדבריך. אמורים להוריד לך 5 ימי מחלה ולשלם לפי הכתוב בתעודת המחלה.

שוחחתי איתה שוב. התחילה לגמגם.

שורה תחתונה. שולם לי לפי הכתוב מעלה.

שיטת מצליח?! בחילה....

• תוכן חדש...