Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבוע טוב חברים.

אז זהו. ההחלטה התקבלה ואני מתכוון להציע לחברה לבלות איתי כמה עשורים :)  (המכונית תצטרך להפוך לפילגש)

אני לפני רכישת טבעת ולאחר חיפושים בגוגל וקריאת מדריכים כאלה ואחרים יצאתי קצת מבולבל.

אשמח לקבל הכוונה לגבי חנויות מומלצות באזור השפלה (אשדוד אם אפשר), מה נהוג ומה מקובל, וכמובן ממה להיזהר ולמה לשים לב.

התקציב שאני חושב עליו הוא +- 10K, אבל כמובן שאם צריך אפשר לחרוג זה אפשרי, ואם אפשר בפחות גם טוב:)

תודה לעונים.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם (נערך)

מברוק!!!

עברו אי אלו שנים מאז שאני הצעתי, אבל בזמנו את ההצעה עשיתי עם טבעת משעשעת של 50 ש"ח והלכתי ביחד עם אשתי (עדין נשואים, למרות) לבחור לה את מה שהיא רוצה ואוהבת...

מעבר לזה שאישית נשמע לי הרבה יותר הגיוני שהיא תבחר (ואתה את דגם הקולר), זה אחלה מבחן לזוגיות...

אם לא שכנעתי, את הזהב שלי אני קונה רק בחנות שאני סומך על הבעלים שלה (בירושלים). אם לא הייתי הולך לרשת מוכרת כמו רויאלטי וכו' - אמנם יותר יקר אבל זה ללכת על בטוח.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 10 דקות, ramik33 כתב:

התקציב שאני חושב עליו הוא +- 10K, אבל כמובן שאם צריך אפשר לחרוג זה אפשרי, ואם אפשר בפחות גם טוב:)

אין פה אם צריך, זאת לגמרי בחירה שלך- בכל מקרה המשמעות היחידה שלה זה שאשתך תגיד לחברות שלה כמה שילמת.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 18 דקות, GTאי כתב:

עברו אי אלו שנים מאז שאני הצעתי, אבל בזמנו את ההצעה עשיתי עם טבעת משעשעת של 50 ש"ח והלכתי ביחד עם אשתי (עדין נשואים, למרות) לבחור לה את מה שהיא רוצה ואוהבת...

מעניין, לא חשבתי על זה. 

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
אין פה אם צריך, זאת לגמרי בחירה שלך- בכל מקרה המשמעות היחידה שלה זה שאשתך תגיד לחברות שלה כמה שילמת.

חשבתי על מה שכתבת, האמת שאשתי לא יודעת כמה עלתה הטבעת והיא גם מעולם לא שאלה כמה... (עלתה באיזור ה5k)

לענייננו, תוציא כמה שנראה לך לנכון, אם אני זוכר נכון היו פה כמה שרשורים בנושא עם הסברים טובים

Sent from my iPhone using Tapatalk
פורסם
לפני 6 דקות, BloodFist כתב:

חשבתי על מה שכתבת, האמת שאשתי לא יודעת כמה עלתה הטבעת והיא גם מעולם לא שאלה כמה... (עלתה באיזור ה5k)

אם אשתך מהסוג הזה אני אישית לא רואה שום סיבה שבעולם להוציא 10 אלף על טבעת... תקנה טבעת ב- 3 אלף וטוסו לחופשה (כשיתאפשר...) ביתרת הסכום.

• מעניין 2
  • רעיון טוב! 3
פורסם
לפני 55 דקות, GTאי כתב:

את הזהב שלי אני קונה רק בחנות שאני סומך על הבעלים שלה (בירושלים).

גם אני, אפילו לא סומך על הרשתות.

לפני 17 דקות, BloodFist כתב:

חשבתי על מה שכתבת, האמת שאשתי לא יודעת כמה עלתה הטבעת והיא גם מעולם לא שאלה כמה...

אשתי מעריכה שהוצאתי יותר ממה שהטבעת עלתה באמת.

היא פעם ניסתה לברר, אבל המוכר שמכיר אותי לא שיתף פעולה 😃

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

בתכלס? לא יהיה לה אכפת גם אם אציע לה עם טבעת אימוג'י דרך הווטסאפ.

המחיר שציינתי נבע בעקבות הכוונה ראשונית שקיבלתי מחברים מהעבודה.

למשל אמרו שמקובל לקנות יהלום 0.5 קראט בדרגת ניקיון מסוימת, וזה הביא אותי לסביבות המחיר הזה.

אני לא נעול על כלום. פשוט לא מבין בזה בכלל, ולא רוצה לקנות משהו שאצטער עליו.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
פורסם

לפני 40 דקות, ramik33 כתב:

אני לא נעול על כלום. פשוט לא מבין בזה בכלל, ולא רוצה לקנות משהו שאצטער עליו.

אני רואה את החברה שלך מוציאה שייבה מהכיס, בוחנת את היהלום ואומרת "איזה כתם יש פה ביהלום! ואפילו לא הסתירו אותו טוב בחיתוך!! מה זה הזבל הזה? יא קמצן לא מתחתנת איתך"

לפני 40 דקות, ramik33 כתב:

בתכלס? לא יהיה לה אכפת גם אם אציע לה עם טבעת אימוג'י דרך הווטסאפ.

לך על זה ! 💍

• מעניין 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני כשעה, BarryG כתב:

אם אשתך מהסוג הזה אני אישית לא רואה שום סיבה שבעולם להוציא 10 אלף על טבעת... תקנה טבעת ב- 3 אלף וטוסו לחופשה (כשיתאפשר...) ביתרת הסכום.

אז לפי מה שכתבת

תעשה מה שהוא אמר ותקנה ב-3k

פורסם

הזמנתי יותר מחמש פעמים באתר הזה, תשתמש בקופונים - זה עובד. לא תאמין כמה תחסוך, מקסימום תשלם פה 200 שח על הקטנה הגדלה, כל טבעת שקניתי לא האמינו לי למחיר ששילמתי: Bridal | Engagement Rings | Wedding Bands | Anniversary Rings – Netaya

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

בטוח במיליון אחוז, המוכרים בארץ לא האמינו לי למחירים. שימו לב שזה משלוח לתוך ארה"ב, צריך להעביר את זה לארץ באמצעות מכרים בארה"ב או חברת שילוח שכמובן לא צריכות לדעת את המחיר האמיתי ששולם

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אני מכין פופקורן בתקווה שנשמע בקרוב את דעתו של transporter לגבי הסכום, אני מהמר על ביטוח לאומי...

Sent from my iPhone using Tapatalk

• מצחיק 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 3 שעות, ramik33 כתב:

למשל אמרו שמקובל לקנות יהלום 0.5 קראט בדרגת ניקיון מסוימת, וזה הביא אותי לסביבות המחיר הזה.

אם משהו שאני לא מבין זה את המרדף אחרי דרגת הניקיון. אם היא או אתה רוצים טבעות שתמשוך תשומת לב לך על דרגת ניקיון נמוכה יותר ויהלום גדול יותר. את הגודל רואים, את הדרגה גם ככה אף אחד לא מבין חוץ מבעלי מקצוע.

ואם אתם לא רוצים שיראו, לך על אותו עיקרון ותחסכו את הכף לחופשה זוגית שתוסיף יותר לזוגיות מאשר מינרל על היד

• תוכן חדש...