Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחרונה שמתי לב שלפעמים כשהרכב בעמידה עם הילוך D הוא מתחיל לרעוד, וכאשר מעבירים ל-N זה מפסיק וחוזר אם מעבירים שוב לD. קראתי קצת ובעיקר דיברו על תושבת מנוע אבל מדובר במאזדה 2, 2020 ממש חדשה, פעם אחת כבר הייתי במוסך והחליפו מזרקי דלק אבל מסתבר שהבעיה עדיין מופיעה. 

(בנוסף אם לוחצים על הגז והברקס ביחד אז זה מפסיק לרעוד על אותו עיקרון שמעברים לN).

מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם? (בגדול לא תמיד שהרכב עומד יש רעידות, אבל זה קורה לפעמים).

פורסם (נערך)

זו יכולה להיות פעולה תקינה- אם המאוורר נכנס לעבודה סל"ד מעט יורד (כאן יש רעידות קלות)  ואז מתייצב  והכל תקין (רעידות נפסקות) 
או שיש בעיה (תקלה /פאק בייצור) וכיוון שהרכב נמצא תחת אחריות יבואן,כמובן נותר לך לתת למוסך "לשבור את הראש" ולהוציא את הרכב תקין.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כמה קילומטרים עבר הרכב ומתי זה התחיל?

מזרקים החליפו בגלל הבעיה הזאת? 

האם גם בשילוב הילוך  R מבלי לנסוע יש את אותה רעידה? 

פורסם
לפני 3 שעות, colauti 9 כתב:

זו יכולה להיות פעולה תקינה- אם המאוורר נכנס לעבודה סל"ד מעט יורד (כאן יש רעידות קלות)  ואז מתייצב  והכל תקין (רעידות נפסקות) 
או שיש בעיה (תקלה /פאק בייצור) וכיוון שהרכב נמצא תחת אחריות יבואן,כמובן נותר לך לתת למוסך "לשבור את הראש" ולהוציא את הרכב תקין.

הרעידות לא נפסקות במצבים מסוימים, חשבתי שזה בהתחלה רק כאשר הוא עומד בירידה אבל בדקתי כל מיני שיפועים וזה לא מוסבר מתי זה קורה.

אקח את הרכב למוסך, מעניין לדעת מהי הבעיה

לפני שעתיים, danniel כתב:

כמה קילומטרים עבר הרכב ומתי זה התחיל?

מזרקים החליפו בגלל הבעיה הזאת? 

שמתי לב לזה לפני משהו כמו חודש, הרכב נקנה במרץ (מהחברה ישירות) ולא עבר את ה10. אכן המזרקים הוחלפו בגלל הבעיה הזאת. לגבי R אבדוק, אבל בN זה מפסיק וכשמחזירים לD זה חוזר.

פורסם

אם מדובר ברעידות רציניות אז תגש למוסך,

אך אם זה משהו ממש בקטנה בקושי מורגש אך קיים אז כנראה שזו פעולה טבעית ברכב עם גיר פלנטרי ממיר מומנט, גם אצלי זה כך, בניוטרל אין כלום, בD יש, אבל שוב, זה משהו באמת בקושי מורגש שאם מחפשים מוצאים.

פורסם

אפשר לדרוש מה שאתה רוצה אבל לקבל אתה לא תקבל. אנשים לא קיבלו החלפות רכב על בעיות הרבה יותר מהותיות אז בטח שעל זה לא, מבחינת היבואן/יצרן בשביל זה יש אחריות.

פורסם
לפני 10 שעות, wildlands2019 כתב:

אם מדובר ברעידות רציניות אז תגש למוסך,

אך אם זה משהו ממש בקטנה בקושי מורגש אך קיים אז כנראה שזו פעולה טבעית ברכב עם גיר פלנטרי ממיר מומנט, גם אצלי זה כך, בניוטרל אין כלום, בD יש, אבל שוב, זה משהו באמת בקושי מורגש שאם מחפשים מוצאים.

מרגישים כאילו כל הרכב רוטט אבל לפעמים, לא בכל עצירה או משהו כזה אז באמת קשה לקבוע באיזה מצבים בדיוק זה קורה. אבל בכל מקרה אגש למוסך שוב

לפני 9 שעות, netanel1014 כתב:

הבעיה הזאת מופיעה בד"כ שהתושבות גמורות. אני מהמר על בעית תוכנה אולי בגיר.

זהו אבל מה שמוזר לי שהרכב חדש ממש וזה לא אמור לקרות ברכבים חדשים... 

פורסם

הכל יכול לקרות ברכב' גם אם הוא בן יום. 

אם הרעידה חריגה אז לחזור למוסך המורשה עד לפתרון התקלה.

תשאל במוסך האם יש עדכון תוכנה שאמור לפתור את זה. אולי זה ירענן להם את הזכרון או שיגשו לבדוק בהנחיות שירות של היצרן. 

פורסם
בתאריך 16.12.2020 בשעה 19:29, danniel כתב:

יש לי גם רעידות (קלות), גם ב d וגם r.

זה מלמד משהו יותר ספציפי מאשר 'תושבות'?

(או: מה זה אומר אם הרעידות רק ב d, ומה אם גם ב r ?).

פורסם (נערך)

פותח השרשור - הסר דאגה מליבך. כבר נפתחו שרשורים על העניין בעבר (בעלי מאזדה 2 סקאי-אקטיב מהניילונים) שהתלוננו על רעידות בעמידה. גם המאזדה 3 שלי רוטטת בדרייב בזמן עמידה. לפעמים יותר - לפעמים פחות, אבל זה שם.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • תוכן חדש...