Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע סימפטום קלאסי למצבר פרוק\עייף. למרות שיש אורות.

אורות צורכים מעט מאוד זרם יחסית לסטרטר, לכן מצבר עייף יכול לסחוב אורות אבל יפול על הפרצוף כשסטרטר ינסה למשוך ממנו מאות אמפרים

יום טוב גם לך

פורסם

האוטו עמד כמה זמן ללא שימוש? השארת אורת דלוקים או צרכן חשמלי אחר? 

אם התשובה כן, תניע עם כבלים ותעשה נסיעה ארוכה יחסית (40 דקות - שעה), רצוי בכביש פתוח. 

אם המצבר נפרק מאחת הסיבות הנ"ל, הוא יטען וכנראה ימשיך לעבוד, אלא אם היה מאוד ישן.

אבל אם הוא לא נפרק מאחת הסיבות הנ"ל, אלא "מעצמו", תצטרך להחליף אותו.

פורסם

אם נסעת אתמול, חנית ולא השארת שום דבר פועל באוטו, תנוע עם כבלים ותסע להחליף מצבר. אחרת סיכוי גבוה שמחר בבוקר שוב לא תוכל להניע.

פורסם

סליחה על השאלה המטומטמת אבל איזה מצבר אני אמור לקנות? יש לי יונדאי i25 שנת 2015 מנוע 1400

חברה מומלצת? כמה וולט ואמפר? לא מבין בחשמל כל כך..

ועוד דבר, הדבר היחיד שנשאר מחובר זה המצת ברכב עם 3 צרכנים אבל אין חשמל כשהרכב מכובה ואם זה רלוונטי אתמול החלפתי נורות (נורות חניה ללד מהלוגן) כשהרכב מכובה ובדקתי כמה פעמים שהם עובדות (זמן קצר מאוד)

המצבר בתמונה זה המצבר שלי20200923_181407.thumb.jpg.dab0acf227b793ea44676d7ec3133f9e.jpg

פורסם

נשמע שבאמת המצבר הלך פשוט כי הוא מת (עייפות החומר וכו' כנראה..) קרה לי מקרה דומה ממש במוצ"ש לפני שבועיים וגם אחרי נסיעה של שעה וחצי רצוף, בבוקר שלמחרת הנעתי רק עם כבלים והייתי חייב להחליף.

אישית, אני החלפתי למצבר של בוש אבל המליצו לך פה על סטארט-אפ שמהבדיקות הקצרות שעשיתי הם אחלה חברה (אם אני לא טועה ברכב הקודם שלי מצבר שלהם החזיק סביבות ה-4+ שנים!) 

אם אתה מתכנן להחזיק את הרכב עוד לפחות שנתיים-אולי כדאי להשקיע עוד קצת במצבר עם שנתיים אחריות (עד כמה שאני יודע סטארט-אפ באים עם שנה) למרות שמצבר ממוצע אמור להחזיק שנתיים וחצי-שלוש.

כשאתה מחליף- תשים לב שאתה קונה 50AH כמו שיש לך עכשיו

פורסם

אוקיי תודה.

אגב מאז שהנעתי עם הכבלים יצא לי להניע את האוטו בלי כבלים עוד 3-4 פעמים והניע בלי בעיה, יכול להיות סתם נפרק ועכשיו התעורר לחיים אחרי טעינה?

פורסם

השאלה כמה זמן אחרי הנסיעה הנעת.. אם נניח הנעת עם כבלים, נסעת 40 דק'-שעה ואז חנית ואחרי שעתיים הנעת שוב בלי בעיה-אי אפשר להתבסס על זה בוודאות כי ישמצב שפשוט לא עבר מספיק זמן בשביל שהמצבר יפרוק לדעתי. גם כשלי נגמר המצבר לפני שבועיים אז אחרי שחניתי חיכיתי כמה דק' וניסיתי להניע והרכב הניע בלי בעיה אז לא הייתי מסתמך על זה בוודאות.

אם אין לך מה להפסיד (לא יתקע אותך בדרך לעבודה\נסיעה חשובה וכו') אז אתה יכול לנסות לחכות לעבור את הלילה ולראות מה קורה.

למרות שלפי מה שמוטבע על המצבר שלך (יולי 2017) הוא בן כמעט 3.5 שנים שזה די מכובד והגיוני שתצטרך להחליף

• תוכן חדש...