Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A5 Sportback vs. BMW 430 GRAN COUPE vs. Superb L&K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לשדרג את הרכב

אני כבר כמה שנים עם סופרב L&K ונהנה מתא מטען ענק. עוזר לי מאוד בעבודה

חשבתי לעבור לרכב יותר מגניב

השאיפה האמיתית הייתה E300 AMG. אבל התא מטען שם ממש קטן (380 ליטר)

הסכמתי להתפשר על הרכבים שכתובים למעלה: אודי איי5 \ 430 גראן קופה - לשתיהן תא מטען 480 ליטר

וכמובן סופרב חדשה עם תא מטען 580 ליטר

כן 100 ליטר זה משמעותי אבל אני רוצה רכב קצת יותר מפנק וגם זה משמעותי

חוץ מזה שבונה על זה שעוד מעט נחזיר את העובדים מחלת אז נצטרך פחות להעמיס על הרכב שלי.

כל הדגמים שהסתכלתי עליהם הם 4X4

השאלה אם באמת A5  \ BMW 430 יהיו יותר מפנקות מסופרב L&K?

פורסם

V60 T8 בא בחשבון?

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

ה-V60 תמורה מדהימה לכסף, ולדעתי אחת הסטיישנים היפות שיש, אבל אם אתה לא אוהב אתה לא אוהב.

שאלתי אגב אם אתה מדבר על חדשות כי מצחיק להגיד שסדרה 4 החדשה זו התפשרות...
לא יצא לי לנהוג בה עדיין (שבוע הבא), אבל היא אמורה להיות מדהימה לפי כל מה שמעתי וקראתי, וכל עוד אתה יכול להתעלם מהגריל (או לאהוב אותו), מדובר במכונית יפיפיה כמו גם האאודי.
מה שכן התקציב בלתי מוגבל? כי מדובר ברמות מחירים שונות מאוד.430 תעלה לך פי שתיים מהסקודה, ולא תקבל הרבה עודף מחצי מליון ש״ח. האאודי זולה ממנה משמעותית.

פורסם (נערך)

תלוי בצרכים שלך.

הב.מ.וו ליגה אחרת לגמרי מהסופרב,אם זה איכות הבנייה,התנהגות הכביש,ההנאה מהנהיגה,מושג שהסופרב לא שמע עליו בכלל.

מעבר לכך הסופרב כבר רכב ותיק וזה מורגש,היתרונות שלו זה מרווח פנים וגודל תא מטען.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם

התקציב לא בלתי מוגבל

אם הוא לא היה מוגבל הייתי קונה אס קלאס

בכל מקרה אם בדקתי נכון כולם עולים פחות מ 400,000

לפני 1 דקה, ronrcz כתב:

תלוי בצרכים שלך.

הב.מ.וו ליגה אחרת לגמרי מהסופרב,אם זה איכות הבנייה,התנהגות הכביש,ההנאה מהנהיגה,מושג שהסופרב לא שמע עליו בכלל.

מעבר לכך הסופרב כבר רכב ותיק וזה מורגש,היתרונות שלו זה מרווח פנים וגודל תא מטען.

A5 בכלל לא רלוונטית ?

פורסם
התקציב לא בלתי מוגבל
אם הוא לא היה מוגבל הייתי קונה אס קלאס
בכל מקרה אם בדקתי נכון כולם עולים פחות מ 400,000

אז אתה לא מדבר על סדרה 4 החדשה אלא דגם קודם.
פורסם

קודם כל, גם ה-A5 וגם הסדרה 4, בגרסאות 4 דלתות זה שיקוץ נוראי שצריך להרוג עם אש. זה כמו לעשות סטייק ואגיו A5 (נו פאן אינטנדד), להמיס מעל ארבע פרוסות טל-העמק, ולטבול כל חתיכה בדלי קטשופ. כאב לך לשמוע את התיאור הזה? יופי. ככה מרגיש כל מי שמסתכל על A5 או סדרה 4 עם 4 דלתות.

עכשיו שפרקנו את הכעס הזה, המכוניות עצמן.

לשאלתך - כן, שתי המכוניות האלה יהיו יותר מפנקות מהסופרב. בפער משמעותי. פולקסווגן הם לא חבורה של מטומטמים, והם יודעים בדיוק איך לבדל בין דגמי סקודה, ל-VW ולאאודי. אתה לא תראה או תרגיש את זה במפרט או באולם התצוגה, אבל בנסיעה אתה קולט את זה תוך 0.2 שניות. כיול המתלים, בידוד הרעשים, התגובות של ההגה, הכל מרגיש יותר מהוקצע. האנלוגיה הכי טובה שאני יכול לתת היא שזה כאילו שכל הקונצרן פיתח את הסופרב, וכולם השקיעו המון זמן וכסף ומו"פ ובלה בלה בלה, ויצא אוטו בנ***ה, ואחרי שסיימו לפתח אותו, נתנו את המוצר המוגמר לפולקסווגן והם שיפרו אותו, ואחרי זה את המוצר המוגמר שלהם הם העבירו לאאודי ששיפרו שוב. אין שם הבדלים של שמיים וארץ, כן? אבל הם לחלוטין שם והם לחלוטין מורגשים.

מבחינת ה-A5 מול הסדרה 4 - כמו שאמר robertf, צריך לוודא אם מדובר בסדרה 4 היוצאת או החדשה - לא נהגתי ב-4 החדשה אבל כן נהגתי ב-3, והיא משמעותית(!!!) יותר טובה מהקודמת. ברמה שאת הקודמת ממש לא אהבתי ואת הנוכחית ממש כן אהבתי. אתה מוזמן למצוא את המבחן שלה אם אתה רוצה לקרוא עוד. ה-A5 גם התחילה להימכר בשבוע האחרון בדגם מחודש, אבל שם עד כמה שהצלחתי להבין השינויים הרבה יותר קטנים.

מבחינת העדפה, אם מדובר ב-4 הקודמת, אני מעדיף את ה-A5 בפער גדול. אם זו החדשה... מבחינתי הגריל הקדמי הוא דיל ברייקר אז עדיין A5, אבל אם לך הוא לא מפריע (מה שיעורר הרבה הערכה כלפיך, שככה בנאדם עיוור מגיע להיות דיג'יי מצליח ואפילו לא מפחד לנהוג 😅) אז הייתי הולך על ה-4. 

אם אתה לא רוצה להשתגע (ואם עד היום נהגת בסופרב והיא סיפקה אותך) הייתי בודק את ה-508 של פיג'ו. אני לא יכול להגיד אם היא מקבילה לאאודי ולבמוו מבחינת איכות נסיעה כי היה פער של לא מעט זמן בין הנהיגות שלי בכל המכוניות האלה, אבל היא מאוד הרשימה אותי בזמנו.

עריכה: עכשיו שאני חושב על זה, ואחרי שאמרת שיש לך מכרים במגרשים/טריידים - הייתי מנסה להפעיל אותם כדי שיתנו לך התרעה כשהאוטו של דן אורנשטיין, מנכ"ל צ'מפיון יצא למכירה (אם הוא לא יימכר למקורב). הוא נוהג ב-S4 סטיישן מהדור הנוכחי לפני מתיחת הפנים, תצורה שנראה לי שתהיה תפורה על הצרכים והשימושים שלך.

• רעיון טוב! 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם (נערך)

הסופרב נראית כמו ניידת סמויה.

430 וA5 החדשות לא מצדיקות את המחיר.

בגלל שהייתה לך סופרב כנראה הנאה מנהיגה לא חשובה לך,

אם זה נכון הייתי ממליץ לך על E קלאס משומשת מאובזרת הצורה החדשה.

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...