Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A5 Sportback vs. BMW 430 GRAN COUPE vs. Superb L&K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 14.12.2020 בשעה 09:03, ronrcz כתב:

הנאה מנהיגה זה שבכל התנעה של הרכב חיוך גדול עולה לך על הפנים וזאת תחושה שרק מי שנוהג ברכב כזה מכיר,לא חייב להיות ברכב של 300,000 ש"ח,גם פיגו 106 GTI תעשה את אותה העבודה.

בגדול,זה הרמה שהרכב מתקשר עם הכביש וכמה הוא מערב אותך תוך מתן הנאה גדולה לך.

זו הנאה כפי שאתה מגדיר אותה. מניין לך שהסופרב שלי לא גורמת לי הנאה עצומה? מנוע 2 ליטר טורבו, נוחות מטורפת, אבזור ומערכת שמע מעולה ובעיקר חשיבה על כל פרט לטובת נוחות הנהג. סלח לי חבר אבל מי אתה שתגדיר מהי הנאה מנהיגה? אם היית נותן לי 106 הייתי זורק אותה לפח.. כל אחד וההנאה שלו. זה מונח מאוד מאוד סובייקטיבי

פורסם

רכב שהוא מהנה לנהיגה הוא רכב שהוא מערב בתחושות הנהיגה,מתקשר ומעביר את המידע מהכביש לנהג.

אפשר להנות גם מהנסיעה של הסופרב אבל היא ממש לא מהנה לנהיגה כי היא לא מתקשרת בכלל עם הנהג,כבדה,כיול ההתנהגות שלה מכוון לנהג שהנאה מהנהיגה בכלל לא על סדר היום ומה שמעניין אותו זה להגיע מנקודה א לנקודה ב בשקט ובשלווה,זה הבדל גדול מאד בין מה שאתה רשמת לבין מה שאני רשמתי.

בתאריך 14.12.2020 בשעה 14:26, robertf כתב:

ההבדל הדק בין הנאה מנהיגה וניהוג...

זה בדיוק העניין..רכב שאין לו ניהוג איכותי ,מערב,מתקשר,לא יכול להיות מהנה לנהיגה,לנסוע 120 בכביש 6 ברכב שמבודד היטב מרעשים והכסא נוח זה נחמד אבל לא קשור להנאה מנהיגה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 16.12.2020 בשעה 11:31, ronrcz כתב:

רכב שהוא מהנה לנהיגה הוא רכב שהוא מערב בתחושות הנהיגה,מתקשר ומעביר את המידע מהכביש לנהג.

אפשר להנות גם מהנסיעה של הסופרב אבל היא ממש לא מהנה לנהיגה כי היא לא מתקשרת בכלל עם הנהג,כבדה,כיול ההתנהגות שלה מכוון לנהג שהנאה מהנהיגה בכלל לא על סדר היום ומה שמעניין אותו זה להגיע מנקודה א לנקודה ב בשקט ובשלווה,זה הבדל גדול מאד בין מה שאתה רשמת לבין מה שאני רשמתי.

זה בדיוק העניין..רכב שאין לו ניהוג איכותי ,מערב,מתקשר,לא יכול להיות מהנה לנהיגה,לנסוע 120 בכביש 6 ברכב שמבודד היטב מרעשים והכסא נוח זה נחמד אבל לא קשור להנאה מנהיגה.

כלומר, יש אישור רק למי שנוהג ברכב שהניהוג שלו "מתקשר" להעלות חיוך גדול על הפנים כשהוא נוהג ברכב ולא רק נוסע בו? 

הנאה מנהיגה יכולה להיות מנהיגה ברכב מתקשר - אתה כנראה נהנה מנהיגה ברכב מתקשר, בטוח שגם אחרים ממש כאן בפורום ויכול להיות שגם אני.

הנאה מנהיגה יכולה להיות מנהיגה ברכב לא מתקשר - אז אין צורך להתיימר ולהגדיר אוניברסלית מה זו הנאה מנהיגה.

The older you get, the better you used to be

• תוכן חדש...