Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי גג פנורמי זה חלק ממרכב הרכב, כך רשום גם ברשיון. השאלה מה אתה רוצה לעשות? להחליף בגלל שבר בזכוכית? לתקן בגלל תקלה במנוע?

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

כרגע טפו טפו טפו הכול בסדר, פשוט מחדש ביטוח, יש איזה 3 חברות שההבדל כמעט אותו מחיר, וחשבתי שאולי העניין הזה יהיה שובר השוויון. 

מנסה להמעיט בשיחה עם נציגי החברות כי הם פשוט יגידו לי כול דבר העיקר שאני אביא פרטי אשראי.

פורסם

הפוך, גוטה.

אני לא יודע לומר לך מה נהוג. אבל כך הייתי פועל:

תדרוש להכליל בפוליסה של השמשות כיסוי שבר וסדק בגג פנורמי כחלק מביטוח שמשות וללא עליית פרמיה. 

את השיחות תקליט.

אחרי שתקבל את הפוליסה תקרא היטב את הפרטים. אם לא מוזכר שלח מייל שבו אתה מבקש שיצויין בהמשך לשיחה מתאריך... שהביטוח לשמשות כולל את הכיסוי לשבר/סדק בגג פנורמי.

לא יסכימו - תבטל עיסקה.

פורסם

כניראה שבסוף זה מה שיקרה כי לא ניראה שזה משהו שכול כך נתקלו/שמו דגש פה בפורום. 

פשוט רציתי להמנע מתסריט כזה כי  הוא מעצבן, ואני יודע שהוא יכול לקרות בסבירות גבוהה.

פורסם
לפני 4 שעות, MikMan כתב:

לדעתי גג פנורמי זה חלק ממרכב הרכב, כך רשום גם ברשיון. השאלה מה אתה רוצה לעשות? להחליף בגלל שבר בזכוכית? לתקן בגלל תקלה במנוע?

ברור שאם הרכב יעשה תאונה והחלון יישבר אז הוא חלק בלתי נפרד מהרכב, כך גם כל החלונות. אבל ביטוח שמשות הוא הרחבה נפרדת ואני יודע בוודאות שיש חברות המחריגות את חלון הגג מביטוח השמשות. אני מניח שזה בגלל שברכבים מודרניים יותר כל הגג זכוכית והחלפה שלו יקרה פי כמה מכל חלון אחר.

• תוכן חדש...