Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי במוסך פחחות מה התהליך, נאמר לי שצריך לפרק את כל הפלסטיקה בדלת, יש דרך אחרת?

נשמע כמו עבודה שידרשו עליה הרבה כסף, אפשר להוריד לבד בלי כל הפירוק עם אקדח חום ושפכטל (פלסטיק)?

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

לא צריך לפרק כלום.
לוקחים סכין יפנית מורידים את הקצה של הציפוי ומתחילים לקלף,אם נשאר דבק של הציפוי מורידים אותו בעזרת מים חמים או אלכוהול.
שעה עבודה על כל הרכב.

• רעיון טוב! 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בדיוק מה שאריק אמר,

תלוי כמובן בציפוי,

אני הורדתי ציפוי בחלון הקדמי וחלונות צדדים,

שעה עבודה עם סכין יפני אבל תעבוד עם שפריצר עם אלכוהול או חומר לניקוי חלונות, ותעבוד על רטוב עם הסכין שלא תשרוט את זכוכית.

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה על התשובות, אני אתן ניסיון.

הסיבה שאני מוריד מקדימה, זה בגלל הטסטר, אחרי שאוריד מתכוון לשים את הכיסוי עם המגנטים.

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

בוקר טוב

לגבי הציפוי חלונות באמת תוריד את זה עם סכין יפני תרים טיפה קצה אחד ותתחיל למשוך ולהסיר את המדבקה 

את הדבק שישאר על החלון תוריד עם אלכוהול או אפילו קצת WD40 ומטלית מייקרופייבר.

לגבי צילון עם מגנט אני פחות ממליץ לך לאחר ניסיון עם צלונים מחברת "טרוקות"  

פורסם

קניתי מהם סט מלא המחיר לא זול בכלל לעומת המוצר שאתה מקבל 

לא משנה מה עשיתי הדבק של המגנטים פשוט לא החזיק והצלונים היו נופלים ביחד עם המגנטים. כל פעם שחזרתי לרכב הצלונים היו על רצפת הרכב

דיברתי איתם כמה פעמים אבל לא באמת היה להם פתרון לעניין. דבר נוסף בלילה לא רואים טוב דרך הצלון וזה מקשה על הנהיגה    קיצור חזרתי להשחרה במדבקה.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
  • תוכן חדש...