Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה ללפטופ vfm לראש 2d

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הדל ווסטרו 14" שלי מתחיל להשתעל יותר מדי... (I5 , מסך 14, ssd256gb , 8 gb זכרון, שוקל בערך 1.5 קג?, יש כרטיס גרפי נחמד )

מחפש לפטופ לא בהכרח הכי חזק אבל מספיק שלא ירגיש חלש מדי לשלוש שנים הקרובות עם עליית דרישות טבעית של התוכנות.

המשימה העיקרית הכבדה זה קאד 2d,  שלהבנתי משתמש רק בליבה אחת במעבד ומה שמעניין זה המהירות? האם i5 דור אחרון מספיק טוב או שבהכרח ללכת i7? 

חושב על מסך לכיוון 15.6 לנוחות, אבל חשוב לי שלא יהיה כבד מדי /גדול מדי התרגלתי לחיים טובים לא רוצה לחזור לבומבה,  הבעיה שאני מרגיש שלפטופים קלים מדי זה במחיר של עמידות/אמינות? 

האם זאת תקופה עם מחירים והיצע טובים? או שעדיף לחכות כמו בתחומים אחרים?

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי yb

פורסם (נערך)

אם ST חשוב אז כדאי לימצוא מחשב מבוסס TIGER LAKE, מספיק גם i5 תלוי בהפרש ובדגם הספציפי בשביל ליראות ביקורות עד כמה הקירור מגביל(i5 עם קירור טוב ינצח i7 עם קירור גרוע לרוב).
אם לחכות? תלוי כמה זמן אתה יכול לחכות, מצד אחד יש מבצעי BF בפתח, מצד שני כניראה הדור החדש של AMD עם ZEN3 מתקרב להשקה(אולי אחרי CES בינואר?) ואז הוא כבר יהיה עדיף מכל הבחינות ממעבדי אינטל.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 2 דקות, hwgeek כתב:

אם ST חשוב אז כדאי לימצוא מחשב מבוסס TIGER LAKE, מספיק גם i5 תלוי בהפרש ובדגם הספציפי בשביל יראות ביקורות עד כמה הקירור מגביל(i5 עם קירור טוב ינצח i7 עם קירור גרוע לרוב).

סליחה על הבורות, מה זה st ו tiger lake?

יש דגמים מסויימים שכדאי להתמקד בהם?

דרך אגב איך הלפטופים של lg? המשקל הקל והמידות שלהם מעניינים- הרפתקה מיותרת בתור אחד שמחפש פתרון אמין?

פורסם (נערך)

ST הכוונה לביצועי ליבה בודדת, וTIGER LAKE זה דור 11 של אינטל במעבדים.
i5-1135G7 2.4GHz - 4.2GHz
i7-1165G7 2.8GHz - 4.7GHz
אבל כמו שציינתי- דגם המעבד לא באמת קובע את הביצועים בפועל- לקירור יש השפעה גדולה יותר כמו שאתה יכול ליראות בתמונה הבאה (הרצת רינדור בCINEMA4D בליבה בודדת/כל הליבות)

image.thumb.png.076171ac0b019e63ed181bd3ed711595.png

לגבי LG אני רק יודע שסידרת הGRAM שלהם הייתה פופולארית בקרב היוטוברים כמו LINUS, אבל משלמים על המבנה שלהם בהתאם.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 4 שעות, hwgeek כתב:

ST הכוונה לביצועי ליבה בודדת, וTIGER LAKE זה דור 11 של אינטל במעבדים.
i5-1135G7 2.4GHz - 4.2GHz
i7-1165G7 2.8GHz - 4.7GHz
אבל כמו שציינתי- דגם המעבד לא באמת קובע את הביצועים בפועל- לקירור יש השפעה גדולה יותר כמו שאתה יכול ליראות בתמונה הבאה (הרצת רינדור בCINEMA4D בליבה בודדת/כל הליבות)

image.thumb.png.076171ac0b019e63ed181bd3ed711595.png

לגבי LG אני רק יודע שסידרת הGRAM שלהם הייתה פופולארית בקרב היוטוברים כמו LINUS, אבל משלמים על המבנה שלהם בהתאם.

"משלמים על המבנה שלהם"- כלומר שהם בנויים בצורה פחות מאסיבית/אמינה? (אני רואה כרטיס גרפי הוא של אינטל ולא חיצוני)

אכן נראה שהst זה מה שחשוב, יש איזה איזה אינדיקציה נוספת מבחינת רמת המפרט המסויים שנדרש לרגע שהקרור הופך לצוואר הבקבוק ביכולות?  (כאמור יכולת רינדורים טובה בשבילי זה בונוס ולא העיקר )

אם הדגש שלי הוא על אחריות טובה בארץ אני מבין שזה בעיקר לבחור משהו של לנובו או דל? מותגים אחרים עם תמיכה טובה לאחריות?

פורסם

התכוונתי שמשלמים אקסטרה על המשקל הקל.
בנוגע לאחריות/שירות חכה לעצת החברים כאן.

פורסם
לפני 5 דקות, hwgeek כתב:

התכוונתי שמשלמים אקסטרה על המשקל הקל.
בנוגע לאחריות/שירות חכה לעצת החברים כאן.

תודה רבה👍

• תוכן חדש...