Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביולי השנה קיבלתי דו"ח וקנס ₪500 על חניה על המדרכה בתל אביב. מיד הגשתי בקשה לביטול הדו"ח בטענה שחניתי במקום חניה פרטי ומוסדר שמשמש כמקום חניה ושבו חניתי בהזדמנויות שונות משנת 2008. צירפתי צילומים המוכיחים זאת. ב8 בנובמבר קיבלתי תשובה שבקשתי נדחתה. בדעתי לפנות לבית המשפט. יש בידי צילומים, גם של הפקח שרשם את הדו"ח וגם צילומים שלי שלדעתי מוכיחים את טענתי.

אני מבקש לדעת: 

1) באיזה בית משפט זה נדון?

2) האם אפשר להופיע שם בייצוג עצמי (ללא עורך דין) ?

3) איזה מבחנים החוק קובע אם מקום מסוים הינו מדרכה לצורך חוק העזר העירוני האוסר על חניה על מדרכה?

תודה מראש לכל המתייחסים 

פורסם

זו הגדרה של מדרכה

"מדרכה" - חלק מרוחבה של דרך שאינו כביש, המצוי בצד הכביש, ומיועד להולכי רגל בין אם נמצא במפלס אחד עם הכביש ובין אם לאו;

יעלה כבודו את התמונות של הפקח ושאתה צילמת תוך ציון הכתובת או לינק לגוגל רחובות שנוכל לראות את זירת הפשע

המשפט יתקיים בבית המשפט לעניינים מקומיים ואתה יכול לייצג את עצמך.  (אפילו בבית המשפט העליון אתה יכול לייצג את עצמך ).

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה לכל העונים.

תמונות של הפקח download1'2'3

המקום ללא מכונית בתמונה חניה ריקה. בעלי החניה (גן ילדים) מאפשרים לחנות בלילה ובסופי שבוע על ידי הורדת המחסום.

התמונה חניה מול עץ צולמה על ידי ברגע שראיתי את הדו"ח ומראה את מצב אחורי המכונית ביחס לעץ כאשר ניתן הדו"ח.

התמונה DSC_0975 מראה את מכונית בעלת החניה שחונה שם באופן רצוף במשך יום העבודה. שישה ימים בשבוע.

התמונה DSC_0978 מראה את מכונית בעלת החניה מאותה זווית שהפקח צילם את המכונית שלי download1

לעניות דעתי, אי אפשר לקרוא דרך לשטח בין גבול המגרש מימין לחניה לעץ הגדול באשר השטח הזה אינו מוביל לשום מקום ואם זה לא דרך אז הגדרת המדרכה לא חלה עליו.

יום אחרי שקיבלתי את הדו"ח הזדמנתי לשם בערב וראיתי פקח מחלק דוחות למכוניות שחונות על המדרכה (תמיד חונים שם בלילה כפי שאפשר לראות בתמונה) וכשראיתי שאינו נותן דו"ח למכונית שחנת באותו מקום, שאלתי אותו למה הוא לא נותן למכונית דו"ח? התשובה הייתה: מה זאת אומרת, הרי זה מקום חניה פרטי.

מה דעתכם?

download 3.png

download 2.png

download1.png

חניה ריקה.JPG

חניה מול העץ.JPG

DSC_0975.JPG

DSC_0978.JPG

פורסם

לא הבנתי מי צילם מה? אין מספור לתמונות

מעניין הן התמונות של הפקח

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אין לנו אפשרות לראות את השמות של התמונות, תמספר אותם ותכתוב את ההסברים בהתאם

לפני 7 דקות, ישה כתב:

מעניין הן התמונות של הפקח

התמונות עם התאריך והשעה

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

אני מצטער, לא ידעתי ששמות הקבצים של התמונות לא מופיע. שלשת התמונות הראשונות שבהן מופיע התאריך 21/7/2020 הן של הפקח. אחרי זה זאת החניה כשהיא ריקה,

אחר כך התמונה שצילמתי כשראיתי שקיבלתי דו"ח

שאר התמונות הן של מכונית בעלת החניה.

החניה שבה מדובר נמצאת ברחוב יהודה המכבי 24 בתל אביב. הבית מימין הוא מספר 22.

פורסם

יעלה כבודו את מכתב הדחיה

האם המדרכה מונמכת כדי לאפשר עליה לאיזור החניה?

האם המדרכה מונמכתכדי לאפשר חניה לבית השכן?

האם קיימת מעטפה על הכביש?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
לפני 3 דקות, ישה כתב:

האם קיימת מעטפה על הכביש?

אין מעטפה, אפשר לראות זאת בתמונה האחרונה

לי זה ניראה כמו חניה מקומבנט.

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

תודה על התגובות.

אין מעטפות, לא מול החניה הזאת ולא מול הכניסה למגרשי החניה של הבית השכן יהודה המכבי 22.

היו שם הנמכות במדרכה בשני הבתים אבל לפני כמה חדשים חידשו את המדרכה ולא עשו הנמכות בשני הבתים כפי שאפשר לראות בצילום.

אני מצרף את מכתב הדחיה שממנו משתמע שאכן יש שם חניה.

אני גם מצרף מפת מדידה מהאתר של עיריית תל אביב ששם סימנתי בטורקיז את מקום החניה. שם אפשר לראות שקו הרחוב (מסומן באדום במקור) הוא המשך של קו המגרש של הבית השכן ומצילום של הפקח אפשר לראות בברור שהגלגלים של המכונית שלי נמצאים על תחום המגרש ולא בתחום הרחוב. במפת המדידה מסומנת גם המסגרת מסביב לעץ וגם ביחס אליה, גלגלי המכונית שלי אינם בתחום הרחוב.

תת חלקה 305 זה יהודה המכבי 24 לפני כמה שנים זה היה שייך לקופת חולים מאוחדת והיום זה גן ילדים.

תודה על תשומת הלב.

Pdfמצורף.pdf 08811325R.pdf

פורסם

קטנוניות

זה דומה שזנב הרכב שלך יהיה על אדום לבן 10-20 ס"מ

אם תיפול על שופט במצב רוח טוב יזכה אותך

הייתי מנסה מכתב נוסף לתובע העירוני

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

אכן נראה כ"זוטי דברים" אלא אם לעיריה חשוב מאד המעבר הקטן בין העץ לגדר.

האם צילמת את האכיפה הסלקטיבית, שבה ניתנו דוחות לחונים על המדרכה אבל לא לחונה במשטח המדובר? אם כן, יש לך עוד טענה נגד הפקח. טענה כזו פעלה לטובתי פעם בעיריית חיפה, אבל זה היה לפני שכל אחד החזיק מצלמה בכיס, כך שלא היה גיבוי גרפי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצד אחד זו קטנוניות, מצד שני ניתן לראות בתמונה הראשונה שיש מרווח מלפנים שאפשר להכניס את הרכב יותר פנימה וכך לא לחרוג למדרכה (או לפחות לחרוג עוד פחות).
שופט אולי יזכה, ואולי יתקטנן גם הוא.

בכל מקרה, ההמלצה לעתיד היא להצמד כמה שיותר לקיר (וגם לבקש שיחזירו את ההנמכה שבוטלה, חבל על האוטו).

פורסם

ככה החניה נראתה ב-2015

1.thumb.PNG.4b1a88f5a561f693b5c59dd6a5db3352.PNG

לפני 15 שעות, פלדות כתב:

הרי זה מקום חניה פרטי.

מה דעתכם?

אם זאת חניה שרשומה בערייה אני מניח(ט.ל.ח) שיש גם רישום למידות שלה, תבדוק מול בעלת החנייה .

יכול להיות ואני טועה אבל לי ניראה שהשטח הקטן המסומן במלבן הוא השטח הפרטי והוא קטן מלהכיל רכב סטנדרטי,במקרה של הרכב שלך הוא בולט הרבה מעבר ל 20 ס"מ

2.thumb.PNG.60430b684123d7472aba12a77fed3622.PNG

קטנוני או לא, לא יודע.. מצד אחד לא נראה שהחנייה מפריעה למשהו מצד שני "לקחת" חלק מהמדרכה.

בהצלחה!

פורסם

תודה לכל המגיבים! עזרתם לי מאוד. אני הולך לבית המשפט.

צודק זה שהעיר שלא נכנסתי לחניה עד הסוף. כך אני נוהג כבר כמה שנים. הסיבה היא מחמת הזהירות לא לפגוע במיכלי הגז שנמצאים שם. 

ברחוב יהודה המכבי יש הרבה מקומות ששם יש חניות "קצרות" והרכבים החונים שם בולטים עד כדי חצי מהמדרכה במקומות שבהם המדרכה הרבה יותר צרה מאשר במקום הזה. אף אחד לא מקבל שם דו"ח.

לעניות דעתי, הטענה בעלת המשקל הכבד ביותר היא שעל פי מפת המדידה, השטח בו חניתי אינו "דרך" ועל כן על פי הגדרת "המדרכה" בחוק לא חניתי על המדרכה. זה בנוסף על טענות של אכיפה בררנית, מידתיות ועוד כהנה וכהנה טענות שאחשוב עליהן בהמשך.

נ.ב. בצילום שנלקח מ GOOGLE אפשר לראות שהייתה שם הנמכה. היום המדרכה שם מאוד נמוכה כך שזה לא בעיה לרכב.

ושוב תודה לכולכם.

• תוכן חדש...