Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לשאלה המקורית,

לטעמי כן, שווה להשקיע במותג בעל שם.

הגריל גז הראשון שלי היה ״no name”, כל שנה וקצת היה המבער נפרץ והייתי צריך להתעסק בהחלפתו.

כיום עובד כבר 7 שנים עם גריל גז איכותי בעל מבערי נירוסטה כפולים ומקוריים ללא החלפה אחת.

שני מבערים או שלושה...זו כבר החלטה שתלויה בכמה אתה זקוק לשטח צליה גדול ומצד שני, גריל בעל שלושה מבערים גם יתפוס לך יותר מקום במרפסת.

15מ״ר זה לא מעט, אבל בכל זאת פה ריהוט, שם עציץ והשטח מתחיל להצתמצם, תחשוב גם על זה.

אם ללכת על שלושה, אז רק במידה שניתן לקפל את משטחי הצד.

עריכה אחרונה על ידי locus

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממליץ לך לבדוק את ה-T2 של גרנד הול. קומפקטי מחד עם משטח צלייה גדול מאידך.

כפי שאמור קודמי - גרנד הול עם שירות מעולה ואחריות ארוכה.

לי יש גריל גזה שעובד ללא דופי כבר 8 שנים.

פורסם

שלום,

הילדים שלי אוהבים בשר, ומארחים את החברים במושב לפחות פעמיים בשבוע. רכשתי להם את הגריל גז "ויקטור" תוצרת ישראל.

מדובר בגריל גז ספרטני, אך חזק מאוד ועמיד, שעושה עבודה מעולה.

בטרם תרכוש, אני ממליץ לך להתרשם בחנות ולבדוק מה מתאים לצרכיך.

מניסיוני, אני פחות ממליץ על "זול וחברה לא מוכרת" - עלולה להיות התפרצות להבות, ניקוז לקוי וגוף שמחליד במהירות.

פורסם

הבעיה של המשתמש המתחיל שלא מבין למה בכלל צריך כל פיצ'ר

זה שיהיה ממש קשה להסביר לו למה הוא צריך דבר כמו סיזלזון

אבל בכל מקרה מציע שתלך לכרמל דיירקט ותראה דגמים של נפוליאון 

הם יסבירו לך הכי טוב מה מתאים לך

אל תשלול מנגל מתצוגה ובכלל אני חושב שעכשיו יש להם כמה מבצעים טובים

פורסם
בתאריך 7.11.2020 בשעה 00:18, Transporter כתב:

סו ויד זה טוב בשביל ללמוד איך דברים עובדים ומה הרעיון של ריברס סיר

אני אישית לא טעים לי לאכול אנטריקוט בסו ויד..אם אין גריל מעדיף בתנור ומחבת

חזה אווז כן. כנפיים כן

בכל מקרה הוא צריך לשאול את עצמו אם יש לו כוח להתעסקות או לא

אם יש לו שיקנה גריל כי זה מה שהוא חיפש...אם לא שיקנה נינגה וכנראה גם ככה לא מפריע לו שזה לא מדויק

לטעמי אנטריקוט זה נתח שלא מתאים לסו-וויד.

לסו-וויד יש המון יתרונות, אבל חשוב גם להבין מה החסרונות, אילו נתחים מתאימים יותר ואילו פחות.

אונטריב, אסאדו, שייטל, גוש סינטה, פיקניה - אלו נתחים שלחלוטין מתאימים לסו-וויד והוא עושה עימם חסד.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

בעקבות המלצות חכמי הפורום החלטתי להתמקד במותגים המוכרים.
כרגע הדיל כי טוב שמצאתי זה על קולמן.
הרבולושן עולה 2100 ואילו הגלקסי 1800(שניהם 2 מבערים). במה בא לידי ביטוי ההפרש? האם יש טעם להשקיעו?
האם יש טעם ללכת לכיוון וובר\נפוליאון?

פורסם

אלכס,

2 הקולמנים יהיו מצויינים, בחירה טובה ומוצר איכותי.

הגלקסי הוא בסיסי, פשוט בנוי מחומרים מצויינים ויחזיק לך שנים.

אם יכול אז תקנה כבר את הרוולושין, הוא כל מה שאמרתי על הגלקסי ובנוסף יש להם תכנון שמוריד בצורה משמעותית את ההתלקחויות בזמן הצליה.

אם הולך על הוובר, ממליץ לך לא לקנות את סדרת ה Q, שהיא בעלת עיצוב מאוד ישן, משתמשים מתארים צורך לנקות מבערים, וכמו כן אומרים שמומלץ לעבוד איתו רק עם מכסה סגור. אם משהו כבר עדיף לטעמי את הספיריט.

אני מניח שעל הוובר והנפוליאון תשלם מהותית יותר מהקולמן.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

קניתי לפני שנה את הוובר 1200Q נראה לי ואני מאוד מרוצה. 

קטן פיזי, חסכוני בטירוף בגז, סטייקים יוצאים מצויין.

יש גם את 2200 אבל רציתי קטן

פורסם

ממליץ לך על נפוליאון- יבואן כרמל דיירקט.

יש לי את הרוג 365 עם כירת צד, לדעתי גריל מושלם ואיכותי.

מאוד עוצמתי, שטח צליה גדול (כשמשווים לגרילים אחרים עם 2 מבערים), מדפים מתקפלים כולל הכירה, קל לניקוי.

יש אפשרות להוסיף גם מגש פחמים נפוליאון ולהשתמש בו עם פחם.

ממליץ לך ללכת ולראות אותו בעיניים.

פורסם

מנצל״ש...
איפה עומדים מבחינת האיכות המנגלי גז המתועשים שמוצעים למכירה? מן פלטת נירוסטה עם מלא מבערים..

יש לא מעט פירסומים על חדשים/משופצים

פורסם (נערך)
בתאריך 6.11.2020 בשעה 18:48, alex321 כתב:

האם יש טעם להשקיע במותגים כמו נפוליאון רויואל גורמט? או שאפשר להסתפק במשהו צנוע יותר?

מה שאני עושה במצבים כאלה זה לקנות מכשיר פשוט משומש כדי לבחון את הקונספט. ישראל היא מדינה שאוהבת להשתדרג ולהשתכלל, מה שבד"כ יוצר שוק פורה למוצרי חשמל ביתיים מיד שניה במחירי 'סוף עונה'. סביר להניח שתמורת כמה מאות שקלים תוכל להתנסות בשיטות שונות של צלייה על גריל קטן, לראות בדיוק מה אתה אוהב בו ומה חסר לך, ואז לקבל החלטה צרכנית מושכלת על הדגם הבא שתקנה כבר מהחנות.

לחלופין, אפשר להשקיע את אותם אלף שקלים על ההתחלה במכשיר פרמיום משומש, ולשלב את המיטב משני העולמות. כך או כך, לקנות חדש מהחנות מבלי שהתנסית באלף-בית של שימוש בו זה הימור ובזבוז פוטנציאלי של כסף. כמו שלא היית קונה את האוטו הראשון שלך חדש מהסוכנות, כך גם בדברים קטנים וזולים יותר - עדיף לעבור את עקומת הלמידה והניסוי והטעייה על ציוד פשוט שלא מחייב לקיחת משכנתא.

לרוב האנשים בשוק המערבי השבע אין את המשמעת העצמית הזאת, ובמקום לקחת נושאים כאלו כפרוייקט הם רוצים 'לסגור פינה'. מה שיוצר הזדמנויות מצויינות לצרכנים יסודיים ואינטליגנטים, כשהנ"ל קונים את המוצר הלא מתאים ואז מוכרים אותו כעבור זמן קצר עם ירידת ערך משמעותית.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

יכול להמליץ על וובר גם הספיריט וגם הגנסיס. הגרילים שלהם פשוט מעולים. אני קניתי גריל ב90 דולר שמשמש אותי כבר שנתיים וסה"כ בסדר אבל כל פעם שיוצא לי ל"עבוד" או לאכול מוובר אני אומר לעצמי שברגע שאני מוצא איזה דיל אני משדרג. לאחרונה השידרוגיטיס גרם לי לקנות pellet smoaker כאשר התלבטתי מאוד אם לקנות גריל גז וובר או להוסיף כלי לארסנל עם יכולות עישון. אני לא יודע אם זאת אופציה שחשבת עליה אבל אולי שווה לשקול. יש כמה דגמים שמאפשרים גם צלייה על "אש ישירה" . זאת לא צלייה קלאסית כמו בגריל גז או פחמים אבל  עדיין אפשר להוציא סטייקים לא רעים בכלל וייש המון יתרונות לכלי כזה מבחינת הגיוון שזה מאפשר.

פורסם
לפני 8 שעות, jaguarr כתב:

מנצל״ש...
איפה עומדים מבחינת האיכות המנגלי גז המתועשים שמוצעים למכירה? מן פלטת נירוסטה עם מלא מבערים..

יש לא מעט פירסומים על חדשים/משופצים

שלום,

למה כוונתך? אם תצרף לינק להודעתך, אפשר יהיה להתייחס עניינית.

פורסם
לפני 1 דקה, jaguarr כתב:

כאלהeffd3316d3ad41c29af6a7ae61509831.jpg

אינני מכיר את הדגם, אך מדובר בד"כ בדגמים תעשייתיים שמיועדים למסעדות.

מניסיוני, עם 2 בנים ועוד לפחות 10 שמצטרפים אליהם כמעט פעמיים בשבוע לאכילת עדר פרות, ההעדפה היתה חד משמעית לגריל גז תעשייתי, של ויקטור.

הוא לא מחליד, מתחמם במהירות, אין התפרצות להבות וקל מאוד לניקוי.

• מעניין 1

• תוכן חדש...