Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מעוניין להתייעץ אתכם לגבי עבודה הנוכחית שלי ומה אפשר לעשות בנושא

אני עובד בחברה (בסגנון של) ממשלתית קטנה עם צוות קטן (חוץ מההנהלה בכירה שהיא ברובה גברים), סביבת עבודה היא נשים ברובה (על כל המשתמע מכך) התחום פחות חשוב לסיפור. עובד בערך שנתיים במצטבר. העבודה עצמה די נוחה עבורי אך הסביבה פחות זורמת לי בזמן האחרון. כמעט ואין לי ממשק עם גברים נוספים בעבודה שלי, חוץ מאנשי מיחשוב שמדי פעם צצים להם.

אני בעיקר עובד עם לקוחות, מוציא אישורים, מעביר נייר מפה לשם, עוזר בכל נושא. העבודה שלי היא די רוחבית בתחום ולאו דווקא נעוצה על נושא אחד בתוך פעילות המשרד. יש ימים שאני יכול להוציא אישורים ללקוחות משנים עברו ויום אחר להתנהל מול לקוחות חדשים שנכנסים לתהליך שעוסק בו המשרד או סתם לגרוס נייר או ללכת לדואר. או בקיצור כלבויניק.

אני חווה לאחרונה די תסכול מצד הצוות, יש כמה שיותר ויש כמה שפחות. התסכול אני חושב שמגיע בעקבות חשד לקורונה שהיה לי והתוצאה היתה שלא היה חופש לאחת מהן. קיבלתי שיחות טלפון במהלך הבידוד וגם חוויתי מולן איומים כאלה ואחרים "מתחת לשפם", הייתי אומר שגם היה לי "שימוע" על העובדה שלכאורה ששיקרתי בנושא הזה. מאז המצב נרגע במשרד אבל האינטואציה אומרת אחרת.

מאז שהפסקתי לעשן ונהייתי יותר סאחי, העבודה די מבאסת אותי. די מגבילה והשחיקה די גדולה. ההתעסקות הזו והרכלנות הזו שיש במשרד די מאסתי בה. היא הספיקה כשעישנתי וויד אבל עכשיו אני רוצה אבל לא בטוח בכיוון לאן ללכת.

אני מצד אחד לא רוצה לעזוב משרה עם ביטחון תעסוקתי בימי הקורונה ומצד שני די הספיק לי לעבוד שם למרות התנאים הנוחים (פחות המשכורת שהיא די מינימום).

בנוסף התחלתי ללמוד תואר באוניברסיטה הפתוחה אז גם את זה יש להכניס לסט השיקולים.

אשמח להמלצות, טיפים, הכוונה איך אני מוצא משרה אחרת או איך להישאר ולשרוד את העבודה וכדומה יתקבלו בשמחה

תודה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 7 דקות, DareDevil כתב:

מאז שהפסקתי לעשן ונהייתי יותר סאחי, העבודה די מבאסת אותי. די מגבילה והשחיקה די גדולה. ההתעסקות הזו והרכלנות הזו שיש במשרד די מאסתי בה. היא הספיקה כשעישנתי וויד אבל עכשיו אני רוצה אבל לא בטוח בכיוון לאן ללכת.

ברוך הבא למציאות

I Love You Reaction GIF

• אהבתי 3
  • מצחיק 4
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 17 דקות, Potato כתב:

איזה תואר התחלת?

ניהול ותקשורת

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 10 שעות, DareDevil כתב:

קיבלתי שיחות טלפון במהלך הבידוד וגם חוויתי מולן איומים כאלה ואחרים "מתחת לשפם", הייתי אומר שגם היה לי "שימוע" על העובדה שלכאורה ששיקרתי בנושא הזה

לא ברור..

אילו איומים קבלת?

על מה שיקרת? שהיית בבידוד?

בכל מקרה, נטרל את כל המסביב ואל תתעסק בשטויות כאלו.

זה לא זמן לעזוב עבודה, בטח לא כשהתחלת תואר.

אני בטוח שיש שם גם נשים נחמדות, נסה להתחבר למישהי אחת או שתיים, גם נשים יכולות להיות אחלה חברים.

משם תראה איך זה הולך.

• רעיון טוב! 1

They are trying to ban me...

פורסם

נשמע כמו עבודת dead end משעממת ומבאסת, ולא חשוב אם עובדים בה גברים או נשים,

אני עבדתי בעבודה דומה עם רוב גברי (מעבדת שירות למחשבים), ועדיין כיף גדול זה לא היה (ולא הייתי מעשן אז וויד אפילו).

חוץ מלחפש איך לקדם את עצמך לעבודה אחרת, לא מצליח לחשוב על משהו אחר.

זה שהיית מעשן וויד היה מקהה את החושים, עכשיו חזרת למציאות הקודרת, וולקאם.

נ.ב. גם גברים יכולים להיות עם קטנוני ורכלן.

באותה מעבדה שעבדתי בה, היה מישהו שהיה חייב את העבודה כדי לשלם מזונות לגרושתו, וכשהוא שמע שהולכים לקצץ בכל אדם, הוא הלך למנהלים ולכלך על אחרים מאוחרי גבם.

אני הייתי העובד הכי צעיר, ובסוף פוטרתי (מה שעשה לי רק טוב בדיעבד), ובשיחת פרידה המנהל אמר לי "לא כל מי שאתה חושב שהוא חבר שלך, באמת כזה", וככה הבנתי שזה הבחור ההוא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

במקום העבודה הקודם בלבלו לי את המוח על בטחון תעסוקתי ושזה מקום יציב וכו' וכו'.

זימנו אותי לשימוע בהודעת ווצאפ,זה אחרי ששיקרו לי שהוציאו אותי לחלת בגלל המגבלות כוח אדם.

הייתי בטוח שאני חוזר וזה דחה לי את חיפושי העבודה בחודשיים כמעט.

אל תספור אף אחד,בשום מקום עובד הוא לא "משפחה" ואין דבר כזה להיות חבר של הבוס.

ברגע שתהיה קצת נפילה תקבל בעיטה בתחת כדי שיסתדרו להם המספרים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

ביטחון תעסוקתי שלך זה פונקציה של עד כמה קשה להחליף אותך.

אם אתה בורג המערכת שאפשר תוך 5 דקות להחליף באחד טוב יותר או זול יותר בלי פגיעה ביצועים (או בכלל להסתדר בלעדיו), אתה מהר מאוד תעוף בלי יותר מדי רגשות.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לכל אחד יש מחליף.

אתה לא פרופסור לפיזיקה שיש בודדים בארץ.

רוצים מתכנת/מהנדס יביאו אחד יותר זול או יעבירו לסין,תאמין לי לא חסר כמוני וכמוך...

פורסם

אני לא מהנדס כולה פקיד. ב20 דקות אפשר להחליף חצי מהצוות. הבטחון התעסוקתי מגיע בעקבות שאני עובד מדינה. 

אכן זה מקום dead end, אין כל כך לאן להתקדם אלא רק במשכורת שדי נפגעה בעקבות המגפה (הייתה אמורה להיות עליית שכר השנה הזו אבל לא קיבלנו למען הסולידריות, או שלא באתי מספיק בטוב להנהלה השנה).

גם לפני שהפסקתי התבאסתי ממנה אבל זה היה סביל ועכשיו זה פחות סביל. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני כשעה, vadim6385 כתב:

ביטחון תעסוקתי שלך זה פונקציה של עד כמה קשה להחליף אותך.

אם אתה בורג המערכת שאפשר תוך 5 דקות להחליף באחד טוב יותר או זול יותר בלי פגיעה ביצועים (או בכלל להסתדר בלעדיו), אתה מהר מאוד תעוף בלי יותר מדי רגשות.

בתי הקברות מלאים באנשים שחשבו שאין להם תחליף

• מצחיק 2
פורסם
לפני כשעה, Potato כתב:

רוצים מתכנת/מהנדס יביאו אחד יותר זול או יעבירו לסין,תאמין לי לא חסר כמוני וכמוך...

לא אמרתי "אין מחליף", אמרתי "קשה למצוא מחליף".

אז צריך לעשות את עצמך כזה שיהיה קשה לו למצוא מחליף. לא בלתי אפשרי, כי אין אדם שאין לו תחליף, אבל לשאוף להיות כזה שמעסיק יחשוב טריליון פעמים אם כדאי לו לעשות לך תרגיל מסריח כזה או אחר.

פורסם (נערך)

אתה אופטימי.

קל למצוא תחליף לרוב האנשים,גם לאלה שאלה חושב שקשה למצוא להם תחליף.

למצב את עצמך כבן אדם שקשה להחליף דורש שנים רבות של התמקצעות ונסיון.

זה לא משהו שבא ברגע,או בעשור...

עריכה אחרונה על ידי Potato

פורסם (נערך)
לפני כשעה, DareDevil כתב:

אני לא מהנדס כולה פקיד. ב20 דקות אפשר להחליף חצי מהצוות. הבטחון התעסוקתי מגיע בעקבות שאני עובד מדינה. 

אכן זה מקום dead end, אין כל כך לאן להתקדם אלא רק במשכורת שדי נפגעה בעקבות המגפה (הייתה אמורה להיות עליית שכר השנה הזו אבל לא קיבלנו למען הסולידריות, או שלא באתי מספיק בטוב להנהלה השנה).

גם לפני שהפסקתי התבאסתי ממנה אבל זה היה סביל ועכשיו זה פחות סביל. 

אז אין פה קיצורי דרך לצערי

כמו שאני רואה את זה, יש במצב כזה שתי אופציות:

א) להישאר שם, ומצוא דרכים להתמודד עם האווירה הרעילה, ולקוות שלא יבוא מנכ"ל חדש שיחליט להעיף את כולכם ולהעסיק עובדי קבלן במקום (למרות שאם השכר שביב מינימום יש מצב שזה יעלה לו יותר).

ב) למצוא דרכים להמציא את עצמך מחדש בדרך כזאת או אחרת, ולעוף משם לעתיד טוב יותר.

אני בעד אופציה ב', כי חוץ מבטחון תעסוקתי יחסי נשמע שאין מה לחפש במקום הזה.

לפני 5 דקות, Potato כתב:

אתה אופטימי.

אני מציאותי

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

אכן זה מקום dead end, אין כל כך לאן להתקדם

יש פה שיקול פרקטי נטו - עד כמה המקום הזה מאפשר לך להקדיש את המקסימום ללימודים מבחינת זמן ו״ראש נקי״.

זה צריך להיות הפוקוס שלך. רק אתה יכול לענות על זה.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...