Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, vadim6385 כתב:

אני מציאותי

אתה אופטימי.

בגיל 45-50 אולי תהיה מספיק ותיק ומנוסה כדי שיהיה קשה להחליף אותך.

עד אז אתה בורג זניח.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אז תהיה בייבי בומר ותחשוב שהערך שלך תלוי רק בכמה זמן אתה עושה את אותו דבר באותו תפקיד, ועם כמה מהמנהלים שתית וודקה ביחד, מה אני אגיד לך.

@DareDevil עכשיו אני מבין טוב מאוד למה הפסקת עם הוויד, ולדעתי עשיתי בשכל.

אומרים שזה לא מזיק, אבל אם כל יום אצלך נגמר בפייסל + בילוי פסיבי כלשהו, זה ועוד איך מוריד לך את המוטיבציה לעשות משהו מעבר לזה, כי הכל טוב גם ככה, ואם לא טוב, אז כמה שכטות ולא יהיה אכפת לך.

עכשיו מתחיל החלק הקשה של הגמילה - להבין איך מתמודדים עם המציאות אחרי שזה יצא מהמערכת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 1 דקה, Potato כתב:

אתה חושב שאין לך מחליף?

אותך אני מחליף בבטטה בקלות ונגמר הסיפור.

• מצחיק 5
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 דקות, David32 כתב:

אותך אני מחליף בבטטה בקלות ונגמר הסיפור.

אני עם ערך אפס בשוק העבודה.

יש לי במצטבר חצי שנה נסיון ועוד לא סיימתי את ההכשרה המקצועית.

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, Potato כתב:

אתה חושב שאין לך מחליף?

בטח שיש לי

אבל אני שואף להיות זה שיהיה צריך לירוק דם כדי להחליף אותו

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 46 דקות, Potato כתב:

אני עם ערך אפס בשוק העבודה.

יש לי במצטבר חצי שנה נסיון ועוד לא סיימתי את ההכשרה המקצועית.

כן, אבל אתה משקיע בבניית ערך. בוא נדבר בעוד 3 שנים פלוס מינוס קורונה פלוס מינוס הזמן שיקח לך למצוא עבודה. אמנם אין ספק שיהיה לך תחליף (אין מי שלא נמצא לו), אבל יהיה לך ערך התחלתי משמעותי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וגם אז הערך יהיה 20 אלף שקל או 40 אלף שקל.

הוא לא יהיה בלתי ניתן לכימות כספי.

אם אני אהיה ממש טוב ויעיל ויצטרכו להביא 2 אנשים להחליף אותי הסכום יגדל,אבל לא משהו שמקום שיעסיק אותי לא יוכל לספוג.

הרבה יותר קשה לצורך העניין להחליף רופא,בעל מקצוע שמכיר אותך ומתקשר איתך ברמה האישית ובנוסף לכל אתה גם סומך עליו בהחלטות על החיים שלי.

פורסם (נערך)

תתפלא. שני קולגות בכירים שלי יצאו לגמלאות בזמן האחרון. המחליפים הוכרזו עוד לפני פרישתם.

אפילו כאשר רופא המשפחה שטיפל בך 30 שנה פורש תמצא לו תחליף מהר מאד (אני מתיחס לצד שלך כמטופל. מבחינת המעסיק זה תקן שהתפנה ואפשר למלא). נכון שלפעמים לוקח זמן למצוא מישהו שאתה חש בנוח לספר לו את צפונות ליבך ושאתה סומך עליו מבחינה מקצועית. אבל, בינינו, כך זה גם עם מכונאי הרכב שלך. תבחן 2-3 רופאים, או מכונאים, ותמצא את המתאים.

היחידים שאין להם תחליף הם מי שהקשר אליהם הוא רגשי וחזק.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

אז תהיה בייבי בומר ותחשוב שהערך שלך תלוי רק בכמה זמן אתה עושה את אותו דבר באותו תפקיד, ועם כמה מהמנהלים שתית וודקה ביחד, מה אני אגיד לך.

@DareDevil עכשיו אני מבין טוב מאוד למה הפסקת עם הוויד, ולדעתי עשיתי בשכל.

אומרים שזה לא מזיק, אבל אם כל יום אצלך נגמר בפייסל + בילוי פסיבי כלשהו, זה ועוד איך מוריד לך את המוטיבציה לעשות משהו מעבר לזה, כי הכל טוב גם ככה, ואם לא טוב, אז כמה שכטות ולא יהיה אכפת לך.

עכשיו מתחיל החלק הקשה של הגמילה - להבין איך מתמודדים עם המציאות אחרי שזה יצא מהמערכת.

לך תתמודד עם המצב הזה. מצד אחד נוח מצד שני כמה אפשר להעביר נייר מצד לצד. 

האמת שהגעתי למצב שאני כל כך טוב בעבודה הזו (למרות הבעיות שמדי פעם צצות בגללי - לא הכי טוב אבל מספיק טוב בשביל המשכורת ) שלא שווה להם להחליף אותי כי כל אחד אחר פשוט יבוא וידרוש הרבה ויתן מעט. חרב פיפיות בשבילי..

איך בכלל מוצאים עכשיו בתקופה הזו עבודה אחרת. חשבתי ללכת על סייר אבטחה כי זה המשך עבודה עם אותם תנאים פחות או יותר.  

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 35 דקות, Potato כתב:

אין לך מה לדאוג,זה לא יקרה.

ספר את זה לבוס הקודם שלי, כי לקח המון זמן לגייס מישהו לאייש את התקן שפיניתי, להכשיר אותו, ולחלק את המשימות שלי לשאר הצוות (וגם להוריד כמה) שאוכל לעבור תפקיד.

אם אתה חושב שבכל רגע הבוסים יכולים לקבל קריזה, לבעוט בך ולקחת הודי בחצי משכורת במקום, זה מה שיהיה.

אני בא בגישה של לבנות skill set כזה, שלא רק שלא יוותרו עליי בקלות, אלא ירדפו אחריי מגייסים מחברות מתחרות עם צ'ק פתוח וחתום ביד.

זאת הדרך שלי לבנות לעצמי ביטחון תעסוקתי, בלי קשר למעסיק ספציפי.

לפני 12 דקות, sperial כתב:

תתפלא. שני קולגות בכירים שלי יצאו לגמלאות בזמן האחרון. המחליפים הוכרזו עוד לפני פרישתם.

אני בטוח שידעו את זה חצי שנה-שנה לפני פרישתם, ודאגו להוריש את התפקיד והמשימות בצורה מסודרת.

זה לא בגלל שהיה קל להחליף אותם, זה כי מנהל חכם דואג שיהיה chain of succession, וגם שלעובד הפורש יהיה זמן לחפוף את המחליף שלו.

• אהבתי 2

פורסם

כי מנהל חכם דואג שיהיו לו עוד אנשים שיכולים להשלים אותו, ובבוא העת להחליף אותו. 

הנקודה שלי היא שלבנות על כך שאין לך תחליף זו טעות גדולה.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 6 דקות, DareDevil כתב:

חשבתי ללכת על סייר אבטחה כי זה המשך עבודה עם אותם תנאים פחות או יותר.  

לא, זה גרוע. תקבל עבודה עם תנאים פחות טובים, וגם תגיע למצב שאתה מדבר עם האקדח שלך, והוא עונה לך.

אבטחה זה בין העבודות הכי גרועות שיש, כי אתה לא לומד בה כלום, אבל באמת כלום, פי כמה יותר גרוע ממה שיש לך עכשיו לדעתי.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

פורסם
לפני 5 שעות, Potato כתב:

במקום העבודה הקודם בלבלו לי את המוח על בטחון תעסוקתי ושזה מקום יציב וכו' וכו'.

זימנו אותי לשימוע בהודעת ווצאפ,זה אחרי ששיקרו לי שהוציאו אותי לחלת בגלל המגבלות כוח אדם.

הייתי בטוח שאני חוזר וזה דחה לי את חיפושי העבודה בחודשיים כמעט.

באסה.

האם עבדת דרך קבלן או עובד חברה מהמניין ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...