Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שגיאות P2262+P0299 ב-Citroen C4 Cactus 2016 (טורבו)


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

שלום רב,

ברשותי Citroen C4 Cactus ידנית עם מנוע טורבו.

אתמול כשהתחלתי נסיעה שמתי לב שהרכב מאיץ בקושי, ובעלייה מעבר ל-90 קמ"ש נדלקה נורת Service. בבדיקה, קודי התקלה שהופיעו לי הם: P2262, P0299 (בנוסף, הוופיע קוד P15A0 כ-inactive). מהפירוט של השגיאות ושיטוט באינטרנט, ברור לי שהבעייה היא בטורבו, אך אני לא מצליח להבין מה בדיוק התקלות האפשריות ולמה עליי לצפות כשאגיע איתו למוסך. כמו כן, האם נסיעה נוספת ברכב תוביל לעוד נזק?

מכיוון שהרכב לא כ"כ מבוגר ונסע כ-54 אלף קילומטר, ובנוסף הוא לא מצליח לזהות את הלחץ לפי הפירוט של P2262, המחשבה הראשונה שלי הייתה שחיישן כלשהו הלך. בשיחה עם מכר שהוא מכונאי, הבנתי שזה ממש לא מחייב ושייתכן שאמצא את עצמי אפילו מחליף את הטורבו ברכב השבוע. אשמח לכל עצה או פיסת ניסיון שיש למישהו עם התקלות האלו ברכב הזה. צירפתי גם צילום מסך של כל השגיאות מהאפליקציה שהשתמשתי בה (Car Scanner).

 

תודה רבה מראש ושיהיה שבוע קסום,

דניאל

 

 

מצורפות תמונות

Citroen C4 Cactus Turbo errors - 30.10.20.jpeg

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

שלום לכולם,

הייתי היום במוסך ולאחר בדיקה קיבלתי שיחת טלפון מהסוג המצער: לטענת היועץ שדיבר איתי (בחור חביב למדי), רצועת הטיימינג התפוררה. עלות הנזק - 6100 שקל. כמובן שידעתי עליה, ובכל ביקור שאלתי אם הגיע זמנה ונעניתי בשלילה.

1. לטענת הנציג, ברגע שהרצועה תוחלף הרכב יחזור לסחוב. אני תוהה מדוע הטורבו לא פועל (או לפחות לא מורגש כלל) בגלל התפוררות הרצועה.

2. למישהו בעל ניסיון עם הבעיה - מעבר לתיקון הנקודתי, האם בעתיד צפויות לי בעיות נוספות? האם שאריות הרצועה הופכות למעין סרטן ברכב שאחת לכמה זמן דופק מערכת אחרת? או שבתום הטיפול אני יכול לחזור להיות שקט?

כמובן, אם יש למישהו הערות והארות נוספות, אשמח לדעת.

 

תודה רבה מראש,

דניאל

פורסם

נשמע לי מסוג הדברים שלובינסקי צריכים לקחת עליהם אחריות, תלחץ עליהם הרכב לא הרבה זמן מחוץ לאחריות ומדובר בבעיה ידועה ועקבית.
לדעתי, אם הם לא מוכנים לקחת אחריות הייתי גורר את הרכב למוסך אחר מומחה סיטרואן (לא מורשה) כדוגמת מוסך גבע בתל אביב, ניחוש שלי הוא שהמחיר יהיה סביר יותר.


Sent from my iPhone using Tapatalk

 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual
 
 
 
 
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני כמה דקות אמר לי אותו נציג שהרכב כלל לא באחריות כי הוא לא עבר טיפול ב-2018. כשהסתכלתי על היסטוריית הטיפולים היה טיפול בפברואר 2018, אך כנראה שזה היה סתם תיקון או משהו כזה. בכל מקרה, כמובן שכשקניתי (מטריידמוביל, שדרך-אגב טענו שעדיין יש אחריות) עברתי לראות שבכל שנה הוא היה במוסך בסביבות מרץ, אך התחוור לי כעת שזה כנראה לא מספיק... 

פורסם

לשיקולך, אבל במקומך לא הייתי מוותר, בין אם זה לטריידמוביל (יש לך הוכחה בכתב בנוגע לטענה שלהם שיש אחריות?) או להשתתפות אפילו חלקית של לובינסקי, מדובר במצב אבסורדי לחלוטין בו ידוע לכולם שיש כשל סידרתי ברצועה הזאת ועדיין הם לא לוקחים אחריות, כנראה חלק ממודעות השירות הנהדרת של היבואן אבל זה כבר הוא לשרשור אחר...

בכל מקרה ממליץ לך בחום ליצור קשר עם מוסך נוסף כדי לקבל פרספקטיבה למחיר התיקון.


Sent from my iPhone using Tapatalk

 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual
 
 
 
 
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

וודאי, אין לי כוונה לוותר לאף אחד מהגורמים הללו בתיקון של התקלה הזו.

אבל מה שמדאיג אותי יותר מהתיקון הנקודתי הזה, הוא ההשלכות שתהיה לתקלה הזו על עתיד הרכב - האם לעד אחיה בפחד שהנה עוד רגע מת הרכב או שהוא נכנס למוסך ויוצא בנזק של כמה אלפים שוב? או שסביר שהמוסך יצליח לעקור את הבעיה מהשורש ובזאת נגמרה סאגת הרצועה המתפוררת מבחינתי?

 

לגבי מוסך נוסף - מישהו מכיר מוסך מומלץ באזור באר-שבע, פרט לכרמלי (איפה שהרכב כעת)? לא בא לי להיגרר איתו עד למוסך גבע במרכז במצבו הנוכחי.

 

שוב, תודה,

דניאל

פורסם

החלפת רצועה במורשה בצפון עלתה לי 1350 שח לפני שנה. מבדיקה שערכתי עם מנהל המוסך האחריות המורחבת של סיטרואן היא ל5 שנים ו150K בתנאי שלא חרגו מטיפולים יותר מ3 חודשים או 3000 קמ. בדוק היטב את היסטורית הטיפולים שעבר הרכב.

פורסם

בגבע יטפלו בך כמו שצריך. מכירים את הרכבים, מצוידים באמצעים (מכנים וטכנולוגיים) מעודכנים.

המחירים גם שפויים בהרבה. שווה נסיעה מכל מקום. תמיד אפשר גם להפעיל ביטוח גרירה.

  • רעיון טוב! 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הרכב עבר 54 אלף קילומטר. הצעת המחיר מצורפת מטה. באיזושהי נקודת זמן קרוב משפחה, שהוא מכונאי בעצמו, התחיל לדבר עם החבר'ה שם כדי להבין מה הטיפול. בגדול, הם טוענים שהם מנקים את אגן השמן, מחליפים את הרכיבים, מריצים את המנוע ומחליפים שוב שמן ומסנן.

 

 

image.thumb.png.484011d879cca882969192f6c8b1ef0f.png

פורסם
לפני 18 שעות, daniel.asu כתב:

וודאי, אין לי כוונה לוותר לאף אחד מהגורמים הללו בתיקון של התקלה הזו.

אבל מה שמדאיג אותי יותר מהתיקון הנקודתי הזה, הוא ההשלכות שתהיה לתקלה הזו על עתיד הרכב - האם לעד אחיה בפחד שהנה עוד רגע מת הרכב או שהוא נכנס למוסך ויוצא בנזק של כמה אלפים שוב? או שסביר שהמוסך יצליח לעקור את הבעיה מהשורש ובזאת נגמרה סאגת הרצועה המתפוררת מבחינתי?

 

לגבי מוסך נוסף - מישהו מכיר מוסך מומלץ באזור באר-שבע, פרט לכרמלי (איפה שהרכב כעת)? לא בא לי להיגרר איתו עד למוסך גבע במרכז במצבו הנוכחי.

 

שוב, תודה,

דניאל

כתבתי לך כבר, החלפה במורשה בצפון עלתה לי1350. קח הצעת מחיר ממוסך נוסף ופנה לשירות לקוחות של היבואן. לדעתי יגלו התחשבות במצב. 

×
×
  • תוכן חדש...