Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, Taipan כתב:

לצורך שלך הייתי מוסיף עוד טיפה וקונה איזה אלטו.

איכס, לא.

אולי קריזה אישית שלי, אבל אני לא מוכן לנסוע במכונית מיני, עדיף גם לא סופרמיני.

לא סובל מכוניות קטנות. מעדיף לנסוע על משפחתית/מנהלים ישנה וחבוטה מאשר על מיני/סופרמיני חדשה.

הסיויק שלי היא דווקא מייצור יפני (הדגם הזה יובא מיפן מ2001 עד 2003, אחר כך זה עבר לטורקיה), רמת גימור ES, שהגיעה עם ABS אבל בלי סאנרוף.

אבל התופעה עם איכות הפלסטיקה בתוצרת טורקית זה משהו ששמתי לב אליו גם בקורולות הרבה יותר חדשות (הייתה לי קורולה 2013) - פלסטיקים מקרקשים שלא יושבים טוב, וקליפסים באיכות נמוכה שנשברים בקלות.

דבר נוסף לגבי הסיויק:

יש לי בעיה עם הרמקולים האחוריים, שהם לא עובדים. וזה מהסיבה שהחיבור של הקונקטור אל הרמקול נקרע מהמקום שלו (בצד הרמקול).

חשבתי לפרק ולהלחים, אבל לפי מה שאני רואה, עם כמות העבודה שדרושה לפירוק של זה, כבר עדיף לא להתקמצן ולשים רמקולים חדשים על הדרך, במקום רמקולים בני 18 (שגם אם יעבדו, יישמעו ח#א):

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

המערכת המקורית באמת נשמעת כמו טרנזיסטור. רדיו דיסק ושני רמקולים אחורים היו אחד הדברים האראשונים ששמתי ברכב הזה.

אגב, מכסה המנוע שלא נפתח מזכיר לי שהייתה לי תקלה עם הבגז' שיום אחד אחרי בדיקה של מאבטח בחניון של קניון החליט שהוא לא נסגר. תהיה עדיין עם הידיות כי יש להם קבלים שמחוברים עליהם והם נקרעים בקלות. חצי אינטירור היו צריכים לפרק לי כדי להחליץ את הכבל המעפן הזה.

אגב, עד היום הרכב שהיה שלי נוסע. הוא נמכר לבן משפחה ולמעט צבע עייף, הרכב נוסע כמו ביום הראשון שהיה אצלי והוא נושק ל 300K ק''מ כבר.

עריכה אחרונה על ידי Taipan
פורסם

לגבי מכסה מנוע הסתדרתי - הנועל שלו רופף, וצריך לדחוף את היד קצת יותר עמוק כדי להזיז אותו.

הטימטום עם הרמקולים האחוריים. הוא שמצד אחד הם חשופים מלמטה, ואם דוחפים משהו גדול לבגאז', זה יכול להרוס אותם, מצד שני צריך לפרק חצי אוטו כדי להחליף אותם.

האמת שגם הקדמיים לא כיף גדול להחליף, אז אם כבר, אז לקנות חדשים ולהחליף את ארבעתם במכה, יחד עם הרדיודיסק שכבר יש לי מאוטו ישן.

אשמח להמלצה על רמקולים קדמיים ואחוריים שנשמעים סבבה (אני לא אודיופיל מטורף, רק שינגן שירים באיכות גבוהה מספוטיפיי בלי הפרעות).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אני ביטלתי את הקידמיים ושמתי פשוט אחוריים איכותיים. לרוב ברכב שומעים מוזיקה ואין צורך בסראונד לדעתי.

אם תרצה להיות עד לעוד טימטום סטייל הרמקולים האחוריים נסה להחליף נורות חנייה. גם במקרה שלהם אתה רואה אותם ואפילו יכל להגעת בהם דרך תא המנוע אבל אין לך גישה לחלק האחורי שלהם, ז''א שאתה לא יכל להוציא אותם. כדי להוציא אותם אתה צריך לסובב הגה לצד הנגדי של הנורה שאותה אתה רוצה להחליף. לפרק את דיפון הפלסטיק שמעל הגלגל ולבקש מאדם רזה, אישה או ילד שיכניסו את היד שלהם למקום הכי צר בגלקסייה וגם את הן יקבלו שריטה או שתיים.

עריכה אחרונה על ידי Taipan
פורסם (נערך)

אולי שווה להחליף את הרמקולים הקדמיים למשהו טוב וזהו, בלי להשתמש באחוריים

עריכה אחרונה על ידי Michazzz
  • אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 10 שעות, vadim6385 כתב:

השאלה עד כמה זה מורכב, ובכמה עבודת נמלים זה כרוך (אף פעם לא עשיתי).

הידע שלי בתפירה מסתכם בלתפור כפתור לחולצה.

עריכה - נשמע כמו פרוייקט מתאים לריפוי בעיסוק. 

אל תתן למלה "לתפור" להבהיל אותך. זה להעביר חוט בין שני צידי הכיסוי ולהדק. 😁

ברגע שאתה מתחיל, זה רץ. חצי שעה של עבודה וסגרת הסיפור. 

וכפי שציינת, זה אכן ריפוי בעיסוק. אני הייתי בטוח שזה יותר מורכב ויותר עדין ממה שזה באמת, והצלחתי.

מומלץ

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

והמזל שלך שהתחיל הסתיו, ועד שהכיסוי יגיע יהיה חורף, ככה לא תסבול כשתתפור אותו ותהיה עליך שמש ישירה.

פורסם

טוב, שכנעתם אותי

הזמנתי את ההוא מעליאקספרס

פורסם
לפני 22 שעות, Michazzz כתב:

אולי שווה להחליף את הרמקולים הקדמיים למשהו טוב וזהו, בלי להשתמש באחוריים

קנה קומפוננט קדמי סביר + מערכת מאלי אקספרס (גם האנדרואיד ב50 דולר ססבה לזה) וסיימת סיפור. רמקולים אחוריים זה לא משהו נחוץ במיוחד.

פורסם (נערך)

מערכת אנדרואיד לא תהיה באוטו הזה, כל עוד הוא אצלי. לא רוצה מסכי טאץ' באוטו (אני קצת אולד סקול בקטע הזה)

חוץ מזה אני מתאר לעצמי שמערכת אנדרואיד ב50$ תישמע כמו שאני חושב שהיא תישמע, ותעבוד כמו שסמארטפון ב50$ יעבוד.

הדרישות שלי הם עדיין מעבר ללשמוע חדשות ברשת ב', אני רוצה איכות שמע סבירה.

רדיודיסק כבר יש לי אחד שאני יכול לשים (קלריון עם USB+BT מאחד הרכבים הישנים שלי, וזה רדיודיסק שאני מאוד אוהב אותו).

ואם אני מחליף רמקולים, אחליף כבר את ארבעתם, לא לעשות חצי עבודה.

השאלה שלי היא איזה רמקולים מתאימים לרכב הזה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם

1- מערכת אנדרואיד ב50 $ היתה איכותית עשרת מונים מהמערכת המקורית בB4  (הדגם עד 2014)

2-להחליף ל 4 רמקולים דפוקים במקום סט קומפוננט איכותי מקדימה זו טעות נפוצה.- יש כאן פורום ייעודי עם ידע עצום בנושא תבקר שם לפני כן .

פורסם

אני חשבתי לעשות גם וגם - להחליף רמקולים אחוריים למשהו נורמלי, וגם לשים סט קומפוננט מקדימה.

מולטימדיה טאץ' לא תהיה באוטו הזה.

פורסם

אתמול קרה שנתקעתי עם האוטו.

האוטו עמד במשך יומיים, ואתמול בערב באתי להניע אותו.

לא הניע, כי נגמר המצבר (בדיעבד הסתבר ששכחתי אור דולק בסלון, רגיל להיברידי ששם זה לא מזיז לאוטו).

הנעתי עם בוסטר, התניע ונסע, אבל שמתי לב שמהבהבת נורה ירוקה עם סמל של מפתח.

אחרי שכיביתי ובאתי להניע שוב, כבר לא הניע.

הסטרטר מסתובב, אבל אין תגובה מהמנוע, והנורה של המפתח כל הזמן הבהבה.

בדקתי את כל הפיוזים בתא המנוע, הם תקינים.

בסופו של דבר התקשרתי היום בבוקר למוסך שטיפלתי בו קודם, והם שלחו מכונאי.

הסתבר שהיה צריך לחבר מחשב ולקודד את האימובילייזר המקורי שיזהה את המפתחות שוב, מסתבר שזה נעשה בהתקשרות עם השרת של הונדה.

הסתבר שזה יכול לקרות כשמנסים להניע עם מצבר פרוק, וזה קורה בהונדות מהדגם הזה עד 2003 (כשהייצור הועבר לטורקיה), אחרת האימובילייזר חושב שמנסים לגנוב את האוטו. בדגם אחרי 2003 הקידוד נשמר.

מסתבר שהפרוצדורה להניע כאשר מנתקים ומחברים מצבר, זה שחייב שהמצבר החדש יהיה טעון (או להניע עם בוסטר), אחרת הקוד נעלם שוב.

יש לציין שבמוסך לא לקחו ממני כסף, ואפילו הראו לי שהמצבר שלי עדיין באחריות, וחבל שאשלם על מצבר חדש, נקודה ענקית לחיוב אצלם.

המוסך זה מוסך רקורד בכפר סבא.

פורסם

פאק. העלת לי בי נשכחות. קרה לי פעם בדיוק אחרי שהעמסתי את האוטו בקניות מהסופר. אשכרה פרקתי אותם בחזרה לעגלה כדי לחכות שיחלצו אותי. היה לי אז רדיו מקורי והוא גם היה ננעל אחרי החלפתמצבר/איפוס והיה צריך קוד מיוחד מהונדה כדי לשחרר אותו. לא יודע מה עבר בראש של מי שהמציא את הטימטום הזה.

פורסם

הטמטום עם נעילת הרדיו נאשר איתנו עד עכשיו.
גם ברנו קפצ'ור 2017 מערכת מולטימדיה ננעלת בהחלפת מצבר, וצריך להזין קוד פתיחה ( שלא מצורף לספר הרכב ). שירות לקוחות של קרסו נותנים אותו בטלפון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...