Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעבר היה לי mini 0805 לאחר כחצי שנה המצלמה פשוט מתה

נו הסוללה נהייתה אבו נאפחה..

קנית בהמלצת הפורום A118C וכבר חצי שנה המצלמה עובדת כמו פנטרה!

ברכב השני של המשפחה החלטתי שגם שם תהיה מצלמה נכנסתי לאתר של gearbest ועלות המצלמה 49 דולר בלי קופון

ואילו בעבר המצלמה עלתה לי כ75 דולר באותו אתר.

החלטתי להזמין 2 מצלמות האחת לקדמת הרכב והמצלמה השניה שתצלם מהחלון האחורי, בשביל עוד 49 דולר "הביטוח" באמת שווה את המחיר

מה גם קרוב משפחה קיבל השבוע מכה רצינית מאחור והבחור פשוט נעלם.. כן נכנס בקרוב משפחה מאחור ונעלם כלא היה

לכן החלטתי שמצלמה אחורית היא נכס חשוב שיכול להציל.

פורסם

חיבור מצלמה אחורית -

איך תמליצו לי לחבר אותה? אני רוצה עוד אחת A118C .

למשוך כבל ארוך עד למצת מקדימה?

אשמח לתובנות

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

קצת הסבר יועיל

הדיו לא מוגבל :-)

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם (נערך)

אתה צריך לקנות שנאיdvr hard wire באיביי,תבחר אחד עם usb שמתאים למצלמה.

אותו אתה מחבר למפצל פיוזים, fuse spliter באיביי,תבחר אחד שמתאים לגודל הפיוזים ברכב.

תוסיף לזה פיוז3 אמפר.

אני בטוח שאין משהו שיסביר את זה יותר טוב מיוטיוב, תכתוב dvr hard wire.

כמובן שאת כל זה אתה לא חייב לעשות, אפשר לחבר את המצלמה לשקע מצת פנוי בקדמת הרכב(אם יש כזה).

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם

השקעה תמוהה של 40 דולר? זה כבר ממש כמו מצלמה חדשה.

אם אפנה להצעתך השניה:

אצטרך לרכוש כבל ארוך, לא?

פורסם (נערך)

אל תגזים 40$, תחפש משהו ב10$-15.

eBay: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=111906724089&globalID=EBAY-AU&alt=web

לדעתי לא מספיק ארוך.

ויש כזה:

eBay: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=222025414195&alt=web

יש מצב האורך יתאים, אבל נראה צעצוע סיני.

ולא אתה לא צריך לקנות כבל חדש בכדי לחבר לקידמת הרכב(שקע המצת), רק תעביר את הכבל בצורה חכמה.

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם (נערך)

אם יש מצלמות 12V אפשר לוותר על השנאי[emoji1] קצת הסבר:

הפיוזים והמצית מעבירים 12V, שמחברים מטען או מכשיר אחר למצית בדר"כ (לא בהכרח) יש בהם שנאי שממיר את המתח ל5V,

usb עובד על 5V לכן אם המכשיר שלך דורש מתח אחר מ12V נדרש שנאי.

**ישנה עוד אפשרות, שהחיבור למצית בלי שנאי, והשנאי נמצא ליד המכשיר אחרי החיבור למצית, אז ניתן לחבר לפיוזים עם מפצל בלי שנאי.

עריכה אחרונה על ידי none77
פורסם

שאלה על A118C

אני רוצה לדעת אם ישנה אפשרות למצב שבו המצלמה מקליטה כאשר יש פגיעה ברכב נניח דפיקה ברכב על ידי רכב חונה

אני רוצה שהרכב יקליט כאשר יזהה רק תנועה או תזוזה ברכב (נניח מכה בחניה) כאשר אני לא ברכב.

איך אפשר לעשות את זה..?

פורסם
אל תגזים 40$, תחפש משהו ב10$-15.

eBay: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=111906724089&globalID=EBAY-AU&alt=web

לדעתי לא מספיק ארוך.

ויש כזה:

eBay: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=222025414195&alt=web

יש מצב האורך יתאים, אבל נראה צעצוע סיני.

ולא אתה לא צריך לקנות כבל חדש בכדי לחבר לקידמת הרכב(שקע המצת), רק תעביר את הכבל בצורה חכמה.

מה זה בצורה חכמה?

איך התכוונת?

פורסם

תודה. אני בכל זאת אחכה לתגובת אלכס הלא קיים. הוא בטוח יסביר .

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...