Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני מספר ימים אדם נכנס לי ברכב בחנייה ציבורית. הוא השאיר פתק ומספר טלפון

הנזק הוא שבר בתפס (זה שמחזיק את הטמבון), קרע באחד החיבורים של הטמבון לגוף הרכב, הכנף נכנסה מעט פנימה ושיפשופים על הטמבון. 

לאחר ייעוץ מול כמה מוסכים, הרעיון הוא להחליף את הטמבון, להרכיב תפס חדש וליישר בחזרה את הכנף. 

כמובן שהביטוח של הבחור ישלם על כך. 

הביטוח שלי חוזר ואומר לי לשלוח את הרכב למוסך הסדר מטעם הביטוח. האם כדאי להכניס למוסך הסדר מטעם הביטוח או להכניס אותו למוסך היבואן? 

מדובר בהונדה סיוויק 1.5 שנתיים על הכביש ככה שאני מחפש את הדרך הכי טובה להחזיר את הרכב למצבו הקודם ובכמה שפחות נזק בעתיד (ירידת ערך וכדומה)

פורסם

מוסך הסדר עובד בשביל חברת הביטוח ולא בשבילך, ולהם יש אינטרס לצמצם את עלות התיקון.

הם לפעמים מציעים רכב חלופי, אבל לא בטוח שהפינוק הזה שווה את החסרון שציינתי.

מצד שני גם אין חובה ללכת למוסך מורשה יבואןֿ זה תיקון פחחות שגרתי, אפשר לחפש פחח מומלץ באיזור וללכת אליו.

• תוכן חדש...