Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאוורר לקולר שמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מתכנן לשים מאוורר (,וונטה ) של אופנוע  ,עבור הקולר שמן גיר ברכב.

האם מאוורר (וונטה) של אופנוע מתאים מבחינת הזרם למצבר של רכב?  או שיש סכנה שהמנוע של הוונטה ישרף ? למרות שמבחינת המתח במצבר של רכב ואופנוע שניהם 12V .

1e75a7d0-1591-473e-aa67-9bd47999ee7c.jpg

עריכה אחרונה על ידי amitza
פורסם

לפני התקנה הייתי בודק האם קולר לשמן גיר מספיק ואין צורך בקירור נוסף.

לדעתי המאוורר מיותר אבל אם אתה בכל זאת מתקין אותו הייתי מתקין  יוניט חום לקולר בכדי שהוא לא יעבוד קבוע. גם טמפרטורת שמן נמוכה מדי לא טובה.

• אהבתי 1
פורסם

הנה התשובות למה ששאלת:

כן - יתאים. שניהם 12 וולט.

ישרף - השאלה כמה זמן יעבוד (בשביל זה המלצתי על יוניט חום). אם הוא עובד מהרגע שאתה מניע והרכב ועבד 4 שעות רצוף לא יחזיק הרבה זמן לדעתי.

אם אתה לא רוצה שיעבוד במהירות מקסימלית - שים נגד מהירויות.

זה באופן כללי.

בלי לדעת איזה סוג גיר (רציף/פלנטרי/כפול מצמדים), מה נשרף בגיר ( מצמדים, רצועה, דיסקיות) קצת קשה לתת עוד מידע ולומר האם זה באמת יכול לעזור.

פורסם

אני מקווה שאתה יודע אנגלית והמספרים זה בפרהנייט

Fluid Temperature & Damage
220-degrees = varnish forms on metal surfaces
240-degrees = seals harden
260-degrees = transmission bands and clutches begin to slip
295 degrees = seals and clutches burn – call a tow truck

• רעיון גרוע 2
פורסם

נושא זה ננעל בגלל תגובות מזלזלות של פותח השירשור לבעל מקצוע שמנסה לעזור לו.

איחלתי לחייל בהצלחה

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...