Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך שתי אופציות,או לחפש בפירוקיות או להזמין מחו"ל בהרבה פחות מבארץ אבל עדיין יקר,קח בחשבון כמובן שהחדש יחזיק משמעותית יותר זמן.

פורסם

תודה רבה.

להזמין מחול..  אחרי הרבה מדריכים, אני עדיין לא מבין בדיוק איך ניתן לעשות זאת בבטחה. האם יש אנשים שמתעסקים בזה או מוכנים לתת עצה? כלומר מייעצים איך להזמין חלק מסויים?

הבעיה שלי היא שאנילא יודע אם הבעיה היא במנוע של החלון או במחשב רכב או סתם קצר בתקשורת. איך אדע מה להזמין?

חשבתי ללכת למומחה לבדיקה ואז בהתאם להזמין חלקים

פורסם
תודה רבה.
להזמין מחול..  אחרי הרבה מדריכים, אני עדיין לא מבין בדיוק איך ניתן לעשות זאת בבטחה. האם יש אנשים שמתעסקים בזה או מוכנים לתת עצה? כלומר מייעצים איך להזמין חלק מסויים?
הבעיה שלי היא שאנילא יודע אם הבעיה היא במנוע של החלון או במחשב רכב או סתם קצר בתקשורת. איך אדע מה להזמין?
חשבתי ללכת למומחה לבדיקה ואז בהתאם להזמין חלקים
אם אתה לא יודע מה הבעיה איך תזמין חלקים?
שים את הרכב אצל אנשים שמתעסקים עם גגות כדי לפחות לקבל דיאגנוסטיקה.
עלות העבודה בכל הקשור לגגות לא זולה.
מצריך הרבה עבודה בשביל להוציא את המנגנון החוצה ולאתר את החלק התקול.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

כמעט בטוח שזה החלון של הדלת האחורית ימנית :)

לאבא שלי החליפו את הגומיה בדיוק לפני שנגמרה האחריות. (3 שנים)

כעבור עוד שנתיים, כל החלון התעקם וזז ונהיה רווח בסגירה בין הדלת לקורה וגם שוב נקרעה הגומיה.

בגלל שהוא מטפל במורשה של פיגו, ובגלל שכבר תיקנו בעבר וגם הם במוסך מכירים את הבעיה, אז החליפו את כל השמשה והגומיה בפעם הזאת ולקחו רק על עבודה (לא זוכר כמה, משהו כמו 500 שקלים).

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

יש אצלי תופעה דומה, אם הכוונה לחלון של הדלת

אז באחת הדלתות מאחור, החלון אם מנסים לסגור באוטומט הוא נסגר ונפתח לחצי- כדי לסגור את החלון הזה יש צורך לסגור ידנית.

בדקתי במוסך  לגבי זה, לא נמצאה הבעיה בצורה חד משמעית- ונאמר לי שכנראה יש צורך להחליף את ה"מחשב" של השליטה בחלון באותה הדלת,

טווח מחירים לטפל בזה הוא 2000-2500, החלטתי לא להתעסק עם זה, גם ככה החלון הזה נפתח במקרה הטוב 3-4 פעמים במהלך השנה.

עם זאת לא ראיתי שום גומיה קרועה שקשורה לזה

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תוכן חדש...