Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

דילמה מסוימת, באחד החדרים בבית (הכי חם, בגלל מיקום ובנייה שלא רק בטון) המדחס של

מזגן 1 כ"ס הפשוט של SAGA הפסיק לעבוד. (יש גז) נגיעה בוינטלטור (אם ככה השם) הוא חוזר לעבוד

ומקרר היטב. לטענת טכנאי המזגנים חלק מסוים התקלקל מה שמונע ממנו להסתובב =אין קירור.

מדובר על מזגן של כמעט 12 שנים. (אפילו יותר)

הוצא לי מזגן תדיראן JOY 10 ב- 2000 ש"ח או דגם מעל בתוספת 200 ש"ח. (מעדיף רק תדירן מניסיון טוב)

אין לי בעיה להרכיב מזגן חדש (למרות שעכשיו זה מעט מכביד) השאלה אם יש איזה פתרון יצירתי

לסחוב עם המזגן כמו החלפת יחידת מדחס שלמה? מה זה אומר, האם שווה כלכלית?

או לתקן את המדחס? (600 ש"ח) 

הדילמה נובעת מהעובדה שאני נמצא באזור שיש לגביו תוכנית פינוי לבניית קניונים, בניני מגורים

ובית עירייה ( שכבר כמעט גמור) אבל זה לא בטוח, כי יכול להיות שישמרו את הבית שלי על ידי שיפוץ

חיצוני, כמו שעושים ביפו. אבל זה יכול לקרות לכן אני מתלבט.

בקיצור, יש טעם להחליף או לשפץ יחידת מדחס ישנה? או לרכוש חדש ולסגור את הסיפור.

תודה.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם (נערך)

כמה יעלה מזגן חדש פלוס התקנה?

אני החלפתי שני מזגנים 1.25 (או שמא 1.5) כ"ס כולל התקנה על הגג וצנרת יחסית ארוכה, עלו בסביבות 2500-3000 ש"ח כולל החלפת כל הצנרת, באחד מהם עבודת גבס קטנה. אני מעריך שהצנרת הנוספת לבדה היתה לפחות שליש העלות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המחיר שציינתי לכל יחידה, כולל איזה 5-6 מ' צנרת לכל מזגן. מזגן אחד מסדרת Tosot שלא יותר מסביר, האחר מתוצרת Gree אבל איני זוכר את מיתוג הסדרה, יותר מוצלח.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נשמע שהלך לך הקבל שמניע שמפעיל את היחידה החיצונית 

אני לא טכנאי או משהו, פשוט כך זה נשמע

אתה יכול לשאול את הטכנאי שבא אליך,

במקרה וזאת הבעיה, שווה לתקן,

תעשה סקר שוק בכמה מוכנים לבוא להחליף לך,

הקבל עצמו עולה להם פחות מ50 שח בדרך כלל

כך שלא מין הנמנע שתמצא טכנאי שיסכים לבוא גם תמורת 250 שח לעשות את העבודה הנ"ל

.

פורסם

הלך המונע עכשיו דיברתי איתו. (בנגיעה הוא עדיין מסתובב ומקרר ,עניין של זמן שיפסיק לגמרי לקרר)

זה טכנאי שאני סומך עליו בעיניים עצומות. (אחד הישרים שיש בתחום

פורסם

או שהוא התכוון למאיץ תקוע. בדגם 1 כס של saga, מאיץ משומש + התקנה יעלה כ ₪600 כולל הכל. (הבעיה היא זמינות החלפים . בעיקר מתרומות איברים). מותג שהיה פעם ....

• אהבתי 1
פורסם

כן כנראה זו הכוונה.

אולי אקנה לבד מזגן (להוריד עלויות) כמו  SAGA זה יכול להוזיל את המחיר ביותר מ -500 ש"ח. 

הוא יעשה רק עבודה. אשמח לדגם אחר במחיר סביר. 

פורסם

יש עכשיו מבצע בשופרסל , קונים ב 999 ומקבלים 300 ש"ח בחזרה לקניות מוצרי סופר באון לין. 

https://www.shufersal.co.il/online/he/קטגוריות/הקניון-הכל-לבית/מוצרי-חשמל-לבית/מיזוג%2C-מוצרי-אקלים/מזגנים-ושלטים-למזגן/מזגן-1-כ"ס-9600BTU/p/P_7290110785673

ככה שיוצא לך מזגן חדש עם אחריות ל 3 שנים  (2 מלאות) ב 699 ש"ח (יש עוד 6% הנחה עם כרטיס אשראי חבר). 

אני הצלחתי להתקין לבד. 

פורסם

אם המאיץ מתחיל להסתובב עם "נגיעה", דבר ראשון זה להחליף את הקבל על הכרטיס.

לא מחליפים מזגן לפני שמנסים לתקן את זה.

מהיכן אתה בארץ ?

איציק

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני כשעה, yogev20 כתב:

הלך המונע עכשיו דיברתי איתו. (בנגיעה הוא עדיין מסתובב ומקרר ,עניין של זמן שיפסיק לגמרי לקרר)

זה טכנאי שאני סומך עליו בעיניים עצומות. (אחד הישרים שיש בתחום

לפני 8 דקות, איציק נ. כתב:

אם המאיץ מתחיל להסתובב עם "נגיעה", דבר ראשון זה להחליף את הקבל על הכרטיס.

לא מחליפים מזגן לפני שמנסים לתקן את זה.

מהיכן אתה בארץ ?

איציק

הוא ניסה לתקן אותו בעזרת טכנאי שהוא סומך עליו בעיניים עצומות.

לפי מה שהוא כותב הטכנאי מציע תיקון ב 600 ש"ח , השאלה האם זה החלפת כרטיס או הלחמת קבל על הכרטיס הקיים. 

ובכל זאת מדובר במזגן של 12 שנה. 

מה עדיף? מזגן משומש אחרי תיקון ב 600 ש"ח או מזגן חדש עם אחריות 3 שנים ב 699 (עם כרטיס חבר יוצא 657)  ? 

פורסם

מה עלות התקנת מזגן חדש, ובאותה הזדמנות סילוק הישן?

פורסם
לפני 14 דקות, korola כתב:

הוא ניסה לתקן אותו בעזרת טכנאי שהוא סומך עליו בעיניים עצומות.

לפי מה שהוא כותב הטכנאי מציע תיקון ב 600 ש"ח , השאלה האם זה החלפת כרטיס או הלחמת קבל על הכרטיס הקיים. 

ובכל זאת מדובר במזגן של 12 שנה. 

מה עדיף? מזגן משומש אחרי תיקון ב 600 ש"ח או מזגן חדש עם אחריות 3 שנים ב 699 (עם כרטיס חבר יוצא 657)  ? 

כן, ועוד תשלום על התקנה ותשלום על פירוק של הקיים (ובהנחה והוא לא יצטרך לעשות עוד תיקוני שפכטל שייגרמו כתוצאה מפירוקים והתקנות).
זה לא ייגמר בזול.

הכי פשוט והכי קל זה להחליף את הקבל על הכרטיס ולראות אם זה פותר את הבעיה.
פתר את הבעיה ? סבבה, אז ישלם 500-600 מה שלוקחים באיזור שלו על תיקון כזה, וימשיך הלאה את חייו.
מה יהיה מחר בבוקר ? אף אחד מאיתנו לא יודע.

המזגן של פיילוט לא מציאה גדולה מבחינת איכות הפלסטיקה (רעשים לאורך זמן וכד'), אז להמליץ לו על המזגן של 700 שקל זה לא בהכרח הדבר הכי נכון כי המזגן שלו עדיין לא מת.

כנראה שאפשר לתקן את המזגן הנוכחי דיי מהר ובדיי בקלות, למה להיכנס לסשן של בזבוז זמן וכסף על החלפה שלו אם כבר מתוכנן תמ"א באיזור שלו ויש סיכוי למשוך עם המזגן הזה "עד הסוף" ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
Just now, sperial כתב:

מה עלות התקנת מזגן חדש, ובאותה הזדמנות סילוק הישן?

המובילים של המזגן החדש מפנים את הישן באותו מחיר של המשלוח של החדש (0 ש"ח - אבל צריך לפרק אותו לפני שמגיע החדש). 

ההתקנה של החדש לקחה לי שעתיים  בהתאם להנחיות של שירשור ישן שמסתובב פה. 

וזאת הייתה התקנה על הכנה שהוכנה לפני 12 שנה.. כולל ביצוע קונוסים בצנרת (מכשיר הקונוסים עלה לי 82 ש"ח). 

• תוכן חדש...