Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב לראשונה

אני מבין ממש מעט בתחום

מעוניין בסופרמיני דוגמאת מאזדה 2,סקודה פאביה,רנו קליאו,פולספגן גולף,יאריס,יונדאי i20 וכדו

הצרכים שלי הם התניידות לעבודה נטו סביבות ה20 קמ ביום) אשמח שתכוונו אותי ואפילו להמלצות

תודה רבה בכל מקרה 

פורסם

אם תגדיר תקציב יהיה לנו יותר קל לסייע לך...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש דרישות אחרות? מרווח? הנאה מנהיגה? נוחות? מקום בוסטר? עגלה או ציוד בבגאז?

אולי רכבים שאהבת ומה בדיוק אהבת בהם?

קשה להגיד ככה כול הרשימה שהבאת אלו רכבים טובים וכול אחד מהם טוב בתחום ולמשימות הספציפיות שלו.

פורסם

בתקציב הזה הייתתי בודק פיגו 208 ברמת אבזור אקטיב, הרכב מעוצב, נוח וזריז, גם האבזור סביר.

מנסיעה בסיטרואן c3 הרגשתי רעידות בעמידה ובזמן תאוצה קלה, תבדוק זאת.

יש מחלה בדמות רצועת טיימינג שיכולה להתפורר לכן כדי לבדוק האם הוחלפה, אם לא להחליף.

יונדאי i20 בעלת תא נוסעים נעים יותר עקב שילוב שני צבעים, אך הרכב לדעתי פחות נוח, פחות חזק אך מרווח מאחור.

היאריס רכב אמין אך לא ממש מספק משהו נוסף, לא חזק במיוחד או נח אך שומר טוב על ערכו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על ההארות וההערות:))

אני בחור רווק, רואה את עצמי נוסע מקסימום עם 3-4 נוסעים בגג, חשוב לי בגאז' סביר ולא קטנטן כמו i10..,מרווח חשוב לי אך עם זאת מראה חיצוני של הרכב או הנאה יוצאת דופן בנהיגה ממש לא קריטית לי

פורסם

עם 3 נוסעים אפשר להסתדר ברכב סופרמיני אבל 4 נוסעים איתך ביחד זה 5 ולא יהיה נוח עדיף משפחתית(ששם גם לנוסע מאחורה באמצע לא יהיה הכי מרווח אבל יותר מרווח מסופר מיני)

208 1.2T עם גיר פלנטרי לבדוק את עניין הרצועה רנו קליאו סובל מאמינות בגיר אם גם ידני בחשבון מעולה

פיאסטה רכב נחמד מאוד, מזדה 2 כנראה תכנס שנתון פחות גבוהה מה208, לדעתי אל תתקרב לכל הואגיות כמו פאביה איביזה פולו וכו בגלל אמינות פחותה בגיר כמו בקליאו.

לדעתי 208 תקבל גם שנתון הכי גבוהה וגם אמינות.

PEUGEOT 206XS

פורסם

אתה לא מציע לו את הואגיות או קליאו בגלל הגיר, אבל את הפיאסטה עם תיבה רובוטית כן?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתקציב הנתון תוכל לרכוש גם מיצובישי ספייס סטאר אפילו מ-2017. היא מגיעה עם גיר אוטומטי רציף ומאד חסכונית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

הבנתי. תודה רבה

אשמח לדעת דעתכם לגבי מיצובישי ספייס סטאר (2015/16)

עריכה אחרונה על ידי Nari
פורסם

מוזמן לקרוא סיכום 6 שנים עם הספייס סטאר:

סיכום 6 שנים.

בגדול הרכב חסכוני, מאובזר מסוף 2014, מרווח ביחס לקטגוריה, המתלים רכים לכן בעיר נוח אך מצד שני, לרכב יש רכינה מורגשת בפניות.

לרכב גיר רציף שתורם לצריכת דלק אך עקב פעולות הרכב ראש בתאוצה או במאמץ, בכביש בין עירוני הסלד נמוך מנגד.

• תוכן חדש...