Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול להגיד לך ש-2 בעלי MG שאני מכיר מאוד מרוצים מהרכב ומהתמורה שלו למחיר. לפי דעתי יש על הרכב הזה סטיגמה שלילית מאוד, בעיקר בגלל שהוא סיני ("סיני = זבל") והרבה אנשים שלא מבינים חצי דבר ברכבים ולעולם לא נהגו ברכב הזה מחליטים שהוא "זבל של רכב", לרוב ללא שום סיבה הגיונית, וכך זה מופץ. אבל זו רק דעתי ואין לי שום נסיון אישי עם MG.

• רעיון טוב! 1
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם

רק תיקח בחשבון שאין הרבה חלקי חילוף וכנראה שעלותם תהיה יקרה יותר במידת הצורך.

(כמו כל רכב פחות המוני.. למשל מיצובישי לנסר יש אלפי חלקים, אבל MG עדיין לא הוצף השוק)

משתדל לעזור

פורסם

אני לא מכיר את הרכב באופן אישי.למיטב זכרוני הביקורות לא היו מאוד מפרגנות כשהוא הגיע.

אבל עזוב את זה: זה רכב מאוד נדיר. איפה תטפל בו? מה תעשה כשתגיע התקלה שהמוסכניק יגיד לך עליה "לא יודע"? אתה רוצה לשלם ליבואן מחיר מלא על חלקים מקוריים? בקיצור, תחזוקה של רכב נדיר (וזה רכב נדיר) תמיד יקרה ומסובכת יותר משל רכב נפוץ. לפעמים הרכב עצמו שווה את זה, אבל במקרה הזה? לדעתי ממש לא.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

אני גם חשבתי לקנות אבל את הדגם MG550 עם הטורבו, בסוף ויתרתי בגלל שקראתי על חוויות סותרות, מצד אחד זה סיני ואין חלקים אז רק ביבואן, ולא ידוע האמינות כי אין הרבה בעלים בארץ, ובנוסף יש קבוצה בפייסבוק על החברה של בעלי הרכב שמתלוננים על תקלות, ומצד שני הרכבים זולים ומושכים עם המראה המנהלי, למרות שלרכבים אין בדיוק מנוע חזק.

עריכה אחרונה על ידי yosilogen

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

• תוכן חדש...