Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש קודי תקלה כלשהם? אם כן, מהם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קודם כל אתה צודק אני גם כבר שקלתי להחליף אותו אבל מכיוון שהוא עשה את כל הטיפולים לרכב הוא צריך לשאת באחריות.

בנוסף כל ההחלפות של הקוילים והפלאגים אפילו החליפו טיימינג היו בחינם  בגלל שיש אחריות על הרכב לשנה.

היום דווקא הייתי אצלו ולא היו תקלות מיספיירים במחשב וגם בנסיעה לא היה (מרפי) ולכן הוא המליץ על תוסף דלק...

פורסם

את האמת הוא המליץ למכור לי ולהחליף לי.

אבל כמו שאמרת אני כבר לא סומך עליו. 

אמרתי עדיף לעשות לבד ולבדוק.

או שללכת למוסך אחר מקסימום .

פורסם

כדי לנקות פיח מהשסתומים צריך לפרק סעפת יניקה ולנקות באופן ידני/תכשירים כאלה ואחרות. אני לא באמת יודע אם יש אצלך פיח בכמות גדולה כדי שתרגיש שמשהו לא בסדר, מי שמכיר את המנועים האלה ואת הסיפטומים ירגיש את זה בנסיעה.

תוסף דלק לא יעזר לך. במנוע הזרקה ישירה הדלק לא עובר דרך השסתומים ולכן הם לא מתנקים ומצטבר פיח בכמות כזאת 

או אחרת(תלוי במספר גורמים). 

תתעייץ עם מוסך רון בתל אביב.

• תוכן חדש...