Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלאה שנתפס על חם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב טוב, דיי !

"לא אצליח להתאפק", "אני לא הייתי עומד בזה", "אני הייתי יושב עליו מאסר עולם", "דקירות", "בלוקים"... לכו תעשו צ'ולנט.

אלעד, אני לא מכיר אותך, לא יודע את הסיבות האמיתיות לעזיבה שלך שיהיה לך המון בהצלחה שם, רק אם אתה מחליט לעזוב תעשה את זה בלב שלם ולא במחשבה שאתה בורח מפושעים כי ככה זה לעולם לא יפתר - בריחה היא לא פתרון לכלום (חוץ מרוגבי, שם זה אחלה פיתרון).

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא אכנס לסיבות עזיבתי, אין זה המקום הנכון.

אך אין הייתי קורא לזה בריחה, אלא פשוט עזיבה, חזרה למקום שאולי מתאים לי יותר מבחינה מנטלית - בטח ובטח לא בגלל הפושעים. הבן אדם שחרט לי העל האוטו ושיקר לי במצח נחושה שזה לא היה הוא, ואחר-כך זה הפך "אולי בטעות" - בן אדם מבוגר שחורט על רכב סתם ללא סיבה ועוד אחרי זה מעיז לשקר, זה מראה על משהו רקוב מהבסיס - התרבות הישראלית רקובה.

אני רוכש המון כבוד לכל אדם באשר הוא אדם, במיוחד אם הוא מבוגר ממני. אך כאשר אדם פוגע בקניין האישי שלי (ועוד ללא סיבה, סתם התחשק לו) זה מרתיח יש פה חוצפה ממדרגה ראשונה. (חוצפה ישראלית - באירופה אני בספק עם אדם היה מעז לחרוט על רכב אחר). לא נדוש בזה שזוהי עבירה לכל דבר. וחוסר היכולת של המשטרה, לטפל במקרים כאלו מטרידה. ואינני פניתי למשטרה כי ידעתי שאני יזכה ללעג מצד השוטר בקו השני.

לכל המגיבים שחושבים שאני בן אדם נדיר, אני ממש לא כזה.

אני בדעבד מסתכל על זה עכשיו ויודע שאולי אם הוא היה מקבל את האגרוף אחד לפנים אולי היום עוד הייתי פה עם תכנונים בישראל לטווח הרחוק. אך גם אם תשימו אותי באותה סיטואציה שוב, אני לא רואה את עצמי מרים יד על אדם מבוגר שעם בוקס אחד קטן אתה יכול להרוס לו הרבה מהחיים - וזה אחד המוטיבים המרכזיים בעזיבתי - לא השתנתי במהלך השנה, לא הפכתי ישראלי ברברי - אני לא רוצה גם להפוך אחד כזה. היה לי טוב פה, ואני לא מתחרט על כלום - אבל זה לא זה. אז ממשיכים הלאה ..

ערב טוב.

אלעד.

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם
זהו הקש ששבר את גב הגמל, בדיוק לפני שנה, חזרתי משהות בת שלוש שנים וחצי מאוסטרליה. ושנה אחרי זה בדיוק אני חוזר לשם.

אולי אני מפונק, אולי אני בכיין, אולי אני חסר כושר התמודדות. ואני יקבל כל תגובה/הערה/עקיצה.

אתמול ניסו לרמות אותי בסופר, זהו, אני עוזב לזימבבואה. ישראל זו מדינה של חארות.

מצטער, אבל ככה זה נשמע. מוזר, אבל אני לא מכיר אף אחד שעוזב את הארץ בגלל דברים כאלה. ואני ממש לא חושב שישראלי = ברברי, כמו שאתה מציג את זה.

בחברה שלנו, כמו בכל חברה, יש רבדים. יש אנשים טובים יותר ופחות. לטעמי, לעזוב בגלל שקשה לך עם המנטליות הישראלית, לא הופך את המנטליות הזאת לדפוקה. לדעתי זה אתה שמתקשה ולא בגלל שבאמת כל כך קשה. לא שאני טוען שארץ ישראל היא באמת זבת חלב ודבש ושהחיים פה נפלאים, אבל אני משוכנע שהחיים פה לא כל כך קשים כמו שאתה מציג אותם. אני פשוט לא מכיר כל כך הרבה אנשים שהיו קמים והולכים מפה לתמיד. אולי פשוט היה לך מזל רע. (ואולי אני פשוט לא יודע כמה כל כך הרבה יותר טוב באוסטרליה, עדיין לא ביקרתי שם לצערי...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נתחיל מזה שאל תעזוב את הארץ כולנו רוצים אותך פה.

לאחר שקראתי את כל השרשור זה נראה ממש שאתה בורח ממשהו שנראה לך שאתה לא יכול לשנות אבל בריחה לא תעזור לאף אחד ובמיוחד לא לך שהמנטליות לא מתאימה.

במקרה עם הרכב, והפריצה לדירה וכל מה שקרה לך לאחרונה זה מקרה של נתינת הלחי השנייה, ואני לא אומר שאתה אשם אבל יש לך אשמה חלקית אם אדם עשה לך משהו שלא עשית לו כלום, באירופה זה גם יקרה וברגע שמישהו יראה שאתה "קל" הוא יעבוד עלייך ואז מה תעשה? תברח לאמריקה?

תמיד אפשר לשנות וכל אחד חשוב אז תחשוב מה אתה יכול לעשות פה ולשנות במקום לברוח למקום אחר שגם שם זה קורה אבל במינון נמוך יותר.

במקום לעזוב תנסה לשנות ואני לא אומר לך לפתוח מפלגה ולהתחרות בכנסת(למרות שזו גם אפשרות) תתחיל מכל שתשנה את הסביבה הקרובה אלייך ותאמין לי שעוד כמה דורות כבר יהיו הרבה אנשים שיתנהגו כמוך.

מקווה שתישאר בשיראל

עמיחי:-)

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
מזתומרת לא שווה להתעסק עם ערס בן 50? איתי כן שווה להתעסק? הייתי דופק לו אבן שפה לראש ואומר שזה לא אני, זה הפלאפון. ויעידו פה כולם שאני לא נוטה לאלימות.

מחזק !!

וחוצמזה זה לא רק קטע אישי

כיאילו אתם יודעים כל כמה שנים לוקח ליתפוס בנאדם כזה ?

צריך להוציא עליו עול של דורות !

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש פה עוד איזה אבו עלי שרוצה לספר מה הוא היה עושה לבנאדם ששרט לו את האוטו?

כי לי עולות בראש תמונות של סטיב ארקל מחוצ'קן יושב מול המחשב בבית עם חננה מטפטפת מהאף על המקלדת וכותב "אני הייתי שובר לו את הראש" "אני לא רואה בעיניים" "אני מסוכן"...

אלעד אתה נשמע אחלה בנאדם. עצוב לשמוע על כל מה שקרה לך בשנה אחת.

תעשה מה שמתאים לך ושיהיה לך בהצלחה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

סיפור אמיתי -

כשהייתי בצרפת נכנסתי לסופר, וקניתי שוקולד.

בקופה חייבו אותי ב- 1.81 אירו במקום ב- 1.42, שהיה כתוב על המדף.

התלוננתי (באנגלית), בדקו את הנושא, והחזירו לי 39 סנט.

אבל הם התעלמו באלגנטיות מהשלט הגדול - בצרפתית - בו כתוב, שאם המחיר בקופה שונה מהמחיר על המדף, הם ישלמו לי 3 אירו. התלוננתי גם על זה, וקיבלתי זיכוי של 3 אירו.

רק בגלל זה עזבתי את צרפת וחזרתי לארץ. :-)

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

אלעד אני מבין אותך.

רובנו סובלים ונשארים. העצבים שלי מרוטים לגמרי כבר מכל הסיפורים האלה, גם אני עברתי דברים כאלה במציאות. אתמול בבוקר קראתי את ההודעה הראשונה שלך ודפקתי אגרוף לשולחן מרוב כעס. בריאותך הנפשית יותר חשובה, אם אתה צריך לסוע, סע.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

אם לא הבנתם אז הסיבה שלו לעזוב היא לא רק הקטע עם המכונית.....

אם לכם אין בעיה עם המנטליות הישראלית אז סבבה..לי ולהרבה אנשים יש בעייה עם זה...

זה שפשוט באו לפנס של המכונית שלי וניפצו אןתו זה נורמלי....לא..אפילו לא פה.....

לאלעד,

אני חושב שזה עמיץ מצדך לעזוב את הארץ ואני מקווה שיהיו לך חיים טובים יותר מאשר פה :)

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם
"לא אצליח להתאפק", "אני לא הייתי עומד בזה", "אני הייתי יושב עליו מאסר עולם", "דקירות", "בלוקים"... לכו תעשו צ'ולנט.

.

צ'ולנט לא פחות מסוכן ממה שצעקו פה..

fart.gif

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...