Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלאה שנתפס על חם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה כל הכבוד !?

איזה כל הכבוד !?

מה הוא היה עד כדי כך בן אדם גדול מימדים ? פחדת ממנו ?

עד שתפסת כזה דבר ולא עצרת את זה ? מחר הוא יעשה את זה שוב, לאוטו של אמא שלך, לאוטו של חבר שלך, לאוטו של אייל :-P ...

בחייאת דינק, לא אמרתי לך שבור לו את הראש, אבל תביעה או משהו אשכנזי אחר היו עוזרים ליצור עולם טוב יותר.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שאתם עושים זה "מלח על הפצעים" = לא תורם לכלום . זהו הלך כפרה . כסף/ פיצוי כרגע הוא כבר לא יראה מאוחר מדיי. אני רק מקווה שלפעמים הבאות הוא ידע שבישראל לא צריך להיות וותרן ויותר מדיי רגיש..כי זה מתכון ברור לאכול חרא וליפול לבורות.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
מה שאתם עושים זה "מלח על הפצעים" = לא תורם לכלום . זהו הלך כפרה . כסף/ פיצוי כרגע הוא כבר לא יראה מאוחר מדיי. אני רק מקווה שלפעמים הבאות הוא ידע שבישראל לא צריך להיות וותרן ויותר מדיי רגיש..כי זה מתכון ברור לאכול חרא וליפול לבורות.

אני חולק על דבריך :)

במילה אחת

Revench

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

ומה תיהיה טמא כמו הבחור בן ה50 שלא התבגר נפשית? אוקיי לך תבעיר לו את האוטו .מברוק ..לא יתן כלום.

פעם הבאה שיקרה לבחור דבר זה שיעמוד על פיצוי כספי אם לא שיקח את הפרטים של הבחור או מספר הרכב . אני קשה לי גם לתאר את עצמי במצבו של פותח הדיון..לכן אני טעון במילים כיוון שאני חושב שהייתי פועל קצת אחרת באם הייתי ניקלע למצב כזה..או שהייתי ישר מזמבר את מי שעשה את זה בלי לשאול הרבה שאלות. או שהייתי יותר פיקח ומוציא בכל מצב מהבחור פיצוי כספי..[זה עבד לחבר שלי שקיבל פיצוי שאוטו יצא מהחניה ובטעות שיפשף לו בקטנה בקושי רואים את הטמבון בהונדה על כך קיבל 200 שח בלי הרבה דיבורים.]

פורסם

אם היו עושים לי דבר כזה...

הייתי מראה לאותו אדון נחמד כבן 50 איך מתבצעת שיטת חקירה תורכית.

והייתי מתחיל במוט שמחזיק את מכסה המנוע.

אני לא אלים

אך תפגע ברכוש שלי אתה תגמור כמו בצק עלים!

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

מנסיון למשטרה לא כל כך אכפת וספק אם הם בכלל היו מגיעים (אלה אם כן היית אומר שרצחת אותו..).

וכמו שרבים אחרים אמרו-שישלם בכסף (ויותר מ-200 שקל) או שישלם בשיניים ועצמות שבורות.

זה פשוט מרתיח שאנשים חושבים שיש להם זכות לעשות את זה :evil:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

כן לדעתי שריטה כזו מכוערת אפשר להוציא גם את ה350 שקל או להוציא לבחור את השיניים [לעשות לו כבר הכנה לתותבות]

פורסם

כל הכבוד על האיפוק שלך ,עשית בשכל אבל

היית יכול לקחת ממנו את הפרטים ,ולהגיש תלונה במשטרה על פגיעה ברכוש

יש למשטרה דרכים להתמודד עם זה .

לכל הרמבואים למיניהם :

אלימות פיזית לא פותרת כלום,הפיתרון של עין תחת עין יותיר את כולנו עיוורים ,אני לא רוצה להיות פה חסיד גדול ולהביא ציטוטים מפורסמים ,אבל אני מנסה להגיד שפיתרון נכון הוא פיתרון מאופק ומחושב.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

קראתי את התגובות שלכם, וישנתי גם על המקרה לילה לא שקט במיוחד.

בקרוב האוטו יכנס לפחחות, על חשבוני. וגם יתלה שלט למכירה.

זהו הקש ששבר את גב הגמל, בדיוק לפני שנה, חזרתי משהות בת שלוש שנים וחצי מאוסטרליה. ושנה אחרי זה בדיוק אני חוזר לשם.

נכון שפה זה הבית, ההורים, האחים, החברים, החברה (:mm_cry:) וכל הדברים שהם כל-כך פשוטים שאתה פה. אבל כרגע אני לא מתאים לארץ, או שפשוט הארץ לא מתאימה לי.

זהו לא המקרה היחיד והבודד שבגללו קיבלתי את ההחלטה, גם עוקץ שביצע בי מכר שנתתי בו אמון לפני כחודשיים, גם הפריצה לדירה שלי לפני כחודש וחצי, תאונות חניה פגע וברח ועוד המון דברים שאליהם התרגלתי אחרת שהייתי שם. המנטליות ואני - לא מתחברים פה.

שחזרתי בדיוק לפני שנה, היו לי כוונות טובות, להקים פה עסק, להוציא סוף-סוף רישיון ישראלי חדש, לרכוש לי מכונית, להשכיר לי דירה ואולי להקים פה משפחה, אז באמת הכרתי לי חברה, חיילת, השכרתי דירה, ועברתי גם ארבעה מכוניות ברוך השם. אבל כל השאר פשוט לא התחבר.

אולי אני מפונק, אולי אני בכיין, אולי אני חסר כושר התמודדות. ואני יקבל כל תגובה/הערה/עקיצה.

ההחלטה התקבלה, סיפרתי להורים לחברה, חברים וכבר הזמנתי כרטיס צד אחד, לתאריך ה-20/7.

יום טוב לכולם.

אלעד.

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם
היום בשעת הערב המוקדמות, הגעתי לחבר שלי והחנתי את הרכב מול בית שכנו הסמוך, ללא מפריע לאף אחד כך שהרכב אינו חסם שום גישה לשום בית. יצאתי מהאוטו נעלתי והכל והתיישבתי יחד עם חברי על ספסל הנמצא ממול האוטו. לפתע עבר אדם, בערך בשנות החמישים לחייו, עם מפתח בידו (מהמחשבה הראשונית נראה כי זה לפתוח את דלת הכניסה של ביתו), עכשיו הוא עובר על פני רכבי ותוך שהוא חולף על תא המטען הוא שולח כמה חתכים וכל זה שאני רואה את הבן-Xונה חורט לי על האוטו וממשיך בדרכו ללא מפריע.

קראתי לו, ושאלתי אותו לפשר המעשה, התגובה הראשונית הייתה הכחשה "לא אני מה פתאום!" ואת הכל אני ראיתי במו עייני (!) (ושמעתי גם את החריטה באוזניי!!!) הארתי לו על השריטה ושאלתי אותו אם לא היה לו מפתח ביד, הוא ישר הכחיש ואמר שהיה לו פלאפון, שאלתי אותו איך הוא פתח את הדלת ואמר שעם מפתח, התגובה השניה שלו הייתה "כנראה בטעות מבלי לשים לב."

אין לכם איזה עצבני הייתי באותו רגע, אבל מכיוון שכבודי לאנשים מבוגרים עדיין קיים, גם אם בחלקם הם חלאות המין האנושי- אז איחלתי לו המשך ערב מהנה, ובתוספת קללה והרבה איחולים לתרופות.

אני כל-כך שונא את החולרות המגעילים האלה! :2gunfire: :2gunfire:

בחייאת בן אדם בן 50+- עם חליפה ותיק של איש עסקים, בלי שום סיבה!!!

לאן הגענו אני שואל!?!!?!?:-x :-x :bigcry: :bigcry: :mad2: :mad2:

קודם כל משתתף בצערך על הפגיעה...

ועכשיו לשאלתך... לאן הגענו... דברים כאלה קורים להמון אנשים (גם לי קרה לא פעם). ישנם שני סוגי מקרים-שאתה רואה מי עושה, וכשאתה לא רואה. אני חייב לומר שאם הייתי במקומך הייתי מנסה להגיע איתו להסכם כספי, ואם לא הייתי מ**** לו את הפרצוף. פשוט כך, ויסלחו לי כל אוהבי המשטרה למיניהם - המשטרה לא תטרח לבוא , וגם אם כן זה יהיה אחרי חצי שעה ויותר...

פורסם
קראתי את התגובות שלכם, וישנתי גם על המקרה לילה לא שקט במיוחד.

בקרוב האוטו יכנס לפחחות, על חשבוני. וגם יתלה שלט למכירה.

זהו הקש ששבר את גב הגמל, בדיוק לפני שנה, חזרתי משהות בת שלוש שנים וחצי מאוסטרליה. ושנה אחרי זה בדיוק אני חוזר לשם.

נכון שפה זה הבית, ההורים, האחים, החברים, החברה (:mm_cry:) וכל הדברים שהם כל-כך פשוטים שאתה פה. אבל כרגע אני לא מתאים לארץ, או שפשוט הארץ לא מתאימה לי.

זהו לא המקרה היחיד והבודד שבגללו קיבלתי את ההחלטה, גם עוקץ שביצע בי מכר שנתתי בו אמון לפני כחודשיים, גם הפריצה לדירה שלי לפני כחודש וחצי, תאונות חניה פגע וברח ועוד המון דברים שאליהם התרגלתי אחרת שהייתי שם. המנטליות ואני - לא מתחברים פה.

שחזרתי בדיוק לפני שנה, היו לי כוונות טובות, להקים פה עסק, לרכוש לי מכונית, להשכיר לי דירה ואולי להקים פה משפחה, אז באמת הכרתי לי חברה, חיילת, השכרתי דירה, ועברתי גם ארבעה מכוניות ברוך השם. אבל כל השאר פשוט לא התחבר.

אולי אני מפונק, אולי אני בכיין, אולי אני חסר כושר התמודדות. ואני יקבל כל תגובה/הערה/עקיצה.

ההחלטה התקבלה, סיפרתי להורים לחברה, חברים וכבר הזמנתי כרטיס צד אחד, לתאריך ה-20/7.

יום טוב לכולם.

אלעד.

אפשר להצטרף? :???:

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

בהצלחה...

בקרוב אצלי.

No worries 8)

פורסם

אני ממש מעריך אותך על האיפוק אלעד.

אבל לתקן שריטה, זה לצבוע את כל החלק, למשל שריטה בדלת מחייבת לצבוע את כל הדלת, ואם זה על כל הצד, אז צריך לצבוע את כל הצד, אחרת יהיו הבדלי צבע וזה יהיה מגעיל, הרבה יותר משריטה.

אי לכך, זה עולה הרבה יותר מ 300 שקל.

כמו ששמור אמר, יש לך את הכתובת, גש עליו תאיים עליו משפטי, אם הוא לא יתן את הכסף, גש לתביעות קטנות.

ואת המשטרה לא מעניין ששורטים רכב...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
כל הכבוד על האיפוק, אני לא הייתי עומד בזה.

אין מילים בפי יותר מיזה..... אני לא חשוב שאני יצליח להתאפק...

המשך יום נעים!

• תוכן חדש...