Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי s60 r dsign ללא קסנון.

הצרה היא שהפנס מגיע ללא עדשה, פנסי אפטרמרקט עם עדשה לרכב שלי לא הצלחתי למצוא.

רציתי לדעת איפה ניתן לפרק את הפנסים שלי ולהתקין להם עדשה כדי שהקסנון יאיר בצורה נורמלית בלי לסנוור את שאר הנהגים בכביש.

נ.ב

בדגם rdsign + יש קסנון, נתקלתי באיביי בפנסי קסנון משומשים במידה ןאזמין מאייבי עלול להיות בעיה עם מכס/תקינה?

האם זה יתאים לרכב שלי?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

hu: hx-d2- amp's - gensis 4channel, st60, monoblock:clif cd1.1lx , speakers: hat l6 l4 &l1pro, subwofer- 10w3v3

פורסם

לבירור בנושא ייבוא, מסים ותקינה - פנה לברכה דוידסקו ממשרד התחבורה במייל [email protected]. מהניסיון שלי - פנסים לרכב שלך יחוייבו בתקן אירופאי EC/ECE, המסומן באות E בעיגול עם מספר מדינת הייצור.

שים לב שפנס קסנון זה לא פלאג אנד פליי. לרוב מדובר בצמת חשמל שונה, מחשב חשמל שונה, מכלולים שונים (AFS, מערכת שטיפה שמחויבת ע"פ חוק) וכו' וכו'. הייתי ממליץ לך לא להתעסק עם זה, משום שמדובר בפרוצדורה שמצריכה ידיים טובות, המון כסף והמון ידע.

הייתי מנסה לדבר עם הדר מ-HI-LED, מומחה לתאורת רכב, ולראות אילו פתרונות הוא מציע.

בהצלחה!

2016 BMW M235i.

פורסם

תברר אם הצמה המקורית מתאימה בכלל לקסנון.

אני רציתי לייבא פנסי קסנון מקורי והסתבר לי שהצמה פשוט לא מתאימה.   

הדר מ HI LED פחות מתמצא בוולבו, דיברתי איתו בזמנו (לפני שנה) תעדכן אם השתנה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם אם נניח והצמה תתאים, יש עוד המון דברים שהוא צריך מעבר. כנראה שמצריך מחשב חשמל אחר. AFS - Adaptive Frontlight System זה משהו שחייב בפנסי קנסון. כמו כן, חובה גם מתזים ייעודים לפנסי קסנון שמצריכים כנראה באמפר חדש, חלקים חדשים, מיכל מתז גדול יותר ועוד ועוד. יש כמה מטורפים בחו"ל שעשו פרויקטים כאלו, אך תמיד לפני כל נושא כזה יש disclaimer שאומר שהדבר הזה עלה להם המון כסף והמון זמן, זה פשוט לא שווה את זה.

הדר אמנם לא מתמחה בוולבו, אבל בעבר היה עושה פרוייקטים מעניינים של הטעמת עדשה וכו'. שווה לנסות לדבר איתו. 

2016 BMW M235i.

פורסם

נכון, הצמה זה קצה הקרחון, אבל אם זה היה פלאג אנד פליי זה היה קל יותר.

ברגע שצריך חיווטים, מחשב,למקם את הבאלאסטים , קידודים (נעזוב רגע את השפריצרים ולאשר את זה חוקית שזה דיי בלתי אפשרי) ואין הרבה שמכירים את זה בארץ אם בכלל,  

אז כל מה שנותר זה לשים נורות הלוגן לבנות ולהשלים עם זה שצריך לחכות לרכב הבא. זה מה שאני עשיתי לפחות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מסכים. ככלל, אני עשיתי ברכב האחרון שקניתי מה שהייתי צריך לפני כן (ולמדתי על בשרי) וזה לרכוש את רמת הגימור הגבוהה ביותר עם כל התוספות, כי אחר כך פשוט משלמים על זה יותר כסף ויותר זמן, ואף יש דברים שהם בלתי אפשריים להשגה (לדוגמת סאנרוף).

2016 BMW M235i.

פורסם

זה נכון לגבי רכב חדש אתה קונה מהחברה.
לגבי רכב יד שניה זה קצת יותר בעייתי.
תראה, מצאתי את הרכב בגרסת r dsign במצב מושלם.
ההבדל בין הפלוס ל r הרגיל זה סאנרוף שלא מעניין אותי וקסנון.
לגבי קסנון אמרתי שאתקין משהו איכותי ואסגור סיפור.
הבעיה היא העדשה שחסרה בפנס עצמו.
לגבי שפריצרים שלא יהיו, לא חושב שעל זה יפול או יקום דבר.
ברגע שהתקנה איכותית עם עדשה לא ץהיה באמת בעיה.
הבעיה היא העדשה.

hu: hx-d2- amp's - gensis 4channel, st60, monoblock:clif cd1.1lx , speakers: hat l6 l4 &l1pro, subwofer- 10w3v3

פורסם

מלבד הדר שעשה פרויקטים כאלו בעבר (אני מניח שהוא כבר לא מתעסק בזה כי זה לא שווה את הזמן והכסף שלו), אני לא חושב שתמצא מישהו בארץ שעושה דבר כזה. לכן, אתה יכול לשים אצל הדר נורות לד איכותיות שלא יסנוורו ויאירו לך את הדרך ויראו יחסית מקוריות או להסתדר עם הצהוב עם כמה שזה מבאס.

אגב, לגבי רכב יד שנייה זה אולי יותר בעייתי אבל אפשר תמיד לחפש. ברכב הנוכחי חיפשתי במשך חודשיים את הדגם הכי מפואר ועד שלא מצאתי לא נחתי, אבל זה באמת היה שווה את זה כי זה פשוט מונע את ההתעסקות.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 5 שעות, אייל כתב:
תברר אם הצמה המקורית מתאימה בכלל לקסנון.
אני רציתי לייבא פנסי קסנון מקורי והסתבר לי שהצמה פשוט לא מתאימה.  
הדר מ HI LED פחות מתמצא בוולבו, דיברתי איתו בזמנו (לפני שנה) תעדכן אם השתנה.

הנושא של העוקבי פנייה פחות מעניין נכון לגבי המתזים, יש ברכב שני בבית ולעולם לא הפעלתי את המתזים.
חשוב לי שהקסנון יעבוד יאיר בצורה ישרה בלי לסנוור את כל העולם.
לגבי פנס מקורי עם קסנון, אני לא מצפה שכל הפונקציות שהזכרתי מעלה יעבדו.
רק שיאיר כמו שצריך.

פורסם

הפונקציות הן מחייבות ע״פ חוק, בין אם אתה רוצה אותן או לא. אגב, ברור שמעולם לא השתמשת במתז ברכב השני בבית שלך - הרי שזה קורה בצורה אוטומטית עם שימוש במתזים של השמשה הקדמית (לדעתי כל פעם שלישית או חמישית לסירוגין).

בכל מקרה, מכאן כנראה לא תבוא הישועה. ממליץ לך לבצע חיפוש בחו״ל ולראות מה אנשים אחרים עשו. אני לא שוטר, אך הדבר שאתה רוצה לעשות אינו חוקי ולא בטיחותי. הייתי מדבר עם הדר וסוגר סיפור עם נורות לד איכותיות בכמה מאות שקלים. 

2016 BMW M235i.

פורסם

הדר הראשון שדיברתי איתו.
נורות לד סופר איכותיות ככל שיהיו בתוך רפלקטור יסנוורו.
האמן לי שהאופציה של קסנון בתוך עדשה עדיפה.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

• תוכן חדש...