Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעה טובה עשיתי טסט לאוטו. לאחר הטסט שעבר בהצלחה .נכנסתי לתדלק.

מילאתי 30 ליטר 95 אוקטן יצאתי מהתחנה והתחלתי לנסוע.

אחרי 5 דקות שמתי לב שמעל 3000 סלד המנוע מצלצל.

לרגע חשבתי שאולי צריך לענות לו . אבל אז נזכרתי שאין למנוע אפרכסת.

בכל מקרה. יכול להיות שממש אחרי 5 דקות של נסיעה כבר הדלק הכנראה מהול . נכנס למערכת.

והתחיל לעשות לי שם צרות?

אני תמיד מאזין למנוע ומאוד רגיש לבעיות וקולות משונים .ופה באמת אני ממש ממש בטוח שזה התחיל אחרי התדלוק.

בכל מקרה. אני אסיים את המיכל הזה ואמלא בתחנה של פז חדשה שנמצאת ליד קניון הזהב ואדווח.

בינתיים הייתי ממליץ להתרחק מס.ד.ש מערב ראשלצ.

יש מישהו עם ניסיון בתחנה דלק ספציפית זאת או בסדש בכלל?

פורסם

בכל מקרה. יכול להיות שממש אחרי 5 דקות של נסיעה כבר הדלק הכנראה מהול . נכנס למערכת.

והתחיל לעשות לי שם צרות?

אני תמיד מאזין למנוע ומאוד רגיש לבעיות וקולות משונים .ופה באמת אני ממש ממש בטוח שזה התחיל אחרי התדלוק.

בכל מקרה. אני אסיים את המיכל הזה ואמלא בתחנה של פז חדשה שנמצאת ליד קניון הזהב ואדווח.

הגיוני מאוד.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

גם לי וגם לחבר טוב יש ניסיון מצויין עם התחנה הזו,הן בבנזין והן בסולר.

יכול להיות סתם צירוף מקרים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

והתחיל לעשות לי שם צרות?

שלום רב!

ראשית סחטיין על חוש ההומור שלך!

שנית עצתי חזור לתחנת דלק זו , ובסבירות גבוהה שאתה לא הנפגע היחיד במהילה של מים/נפטא, לכן חזור לתחנה , בתקווה שהקבלה על המלוי הקודם ברשותך. ובקש פצוי על כך ואתה אמור לקבלו!

בכל מקרה תודה על האזהרה , לטובת חברי הפורום שכן עלולים למלאות שם!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מי אלו הס.ד.ש האלו בכלל?

שמעתי על עוד מקרה כזה באזור תעשיה נתניה , של חבר שמילא שם.

בשביל לחסוך עוד אגורה אחת לתדלוק ידני מאשר באלון/דור שווה להפוך את המנוע לחיית נסיונות?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שלום רב!

ראשית סחטיין על חוש ההומור שלך!

שנית עצתי חזור לתחנת דלק זו , ובסבירות גבוהה שאתה לא הנפגע היחיד במהילה של מים/נפטא, לכן חזור לתחנה , בתקווה שהקבלה על המלוי הקודם ברשותך. ובקש פצוי על כך ואתה אמור לקבלו!

בכל מקרה תודה על האזהרה , לטובת חברי הפורום שכן עלולים למלאות שם!

בברכה

צביקה

לקבל פיצוי? ממי בדיוק? אם המדינה והחוק לא מטפלים בנוכלים הללו אז לא נראה לי כל כך שאזרחים קטנים כמונו יכולים מולם.

הפתרון היחידי שאנחנו יכולים לעשות הוא "לסמן" את התחנות הללו ופשוט להתריע עליהם ולהחרים אותם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לקבל פיצוי? ממי בדיוק? אם המדינה והחוק לא מטפלים בנוכלים הללו אז לא נראה לי כל כך שאזרחים קטנים כמונו יכולים מולם.

הפתרון היחידי שאנחנו יכולים לעשות הוא "לסמן" את התחנות הללו ופשוט להתריע עליהם ולהחרים אותם.זהו פתרון אחד!

ל'

אך תתפלאו לשמוע שכל תחנת דלק יש ביטוח, נגד מהילות ועל נזק שנגרם לרכב, במידה ויש לך קבלה ממוחשבת ששולם למשל בכרטיס אשראי, שם מצויין רוב הפרטים הרלוונטים, הדרושים לך:

כמו יום. שעה , אוקטן, מספר התחנה , הסכום המדוייק ועוד, אם תוכיח שהמהילה בוצעה בתחנה זו,אתה אמור לקבל פצוי בגובה הנזק שנגרם לך" מחיר הדלק שרוקן, מחיר הטיפול שבוצע ברכב בעקבות המהילה,

או במקרה של מלוי סולר במקום בנזין, נקוי הטנק , נקוי הקרבורטור/ או מערכת ההזרקה, ועוד!

המתינו לפספורטו( גורג) שהוא בעל תחנת דלק , שיחכים אותנו בנושא!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום רב

לגבי דלק לא נקי,ישנה בעייה לקבל פיצוי מהתחנה כי אינכם יכולים להוכיח שהדלק "נקי" יותר או פחות או בכלל!

לגבי מיהול(קוקטייל),במקרה ששמרתם את הקבלה,לא צריכה להיות בעייה לתקן את הנזק ע"ח התחנה כי בקבלה הממוחשבת רשום במפורש סוג הדלק!

ד"א: בדרך-כלל תחנות הדלק לא מפעילות ביטוח (ההשתתפות עצמית גבוהה מידי).

מי שחושב שהוא מקבל דלק מהול במים יכול לתאם איתי ולהגיע אליי לתחנה,יש לי חומר מיוחד שמשנה צבע במגע עם מים.

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
מי אלו הס.ד.ש האלו בכלל?

בשביל לחסוך עוד אגורה אחת לתדלוק ידני מאשר באלון/דור שווה להפוך את המנוע לחיית נסיונות?

גם אני שמעתי עליהם רבות והפסקתי לתדלק שם מזמן....

פורסם

דווקא יש תחנה של ס.ד.ש בב"ש ותדלקתי שם כמה פעמים, האוטו מרגיש טוב יותר כאשר אני מתדלק שם ואין איתו שום בעיה. אולי זאת תחנה מקומית אחת או שתיים כי לא נראה לי שכל החברה תמהל דלק.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

איך הייתם מתנהגים עם מיכל דלק שכזה.

או איך הייתם מרוקנים אותו תוך כדי שימוש.

אין לי חשק לחזור לתחנה ולדבר ללמפה.

אני מעדיף לגמור את המיכל הזה בכמה שפחות נזק למנוע.

הצלצולים מתחילים בהאצה החל מ 3000 סלד.

רצוי להמנע מלהגיע לסלד הזה עד שיגמר המיכל?

האם רצוי לגמור חצי מיכל ואז לתדלק חצי מיכל נקי יותר כדי למזער את הנזק עם החצי מיכל הנותר?

פורסם

ראה מה חן פרחי רשם!

תחשוב טוב אם הבעייה שלך היא בעקבות דלק לא נקי.

אם כן אז אני ממליץ למלא מיכל דלק מלא בתחנה שאתה בטוח באיכות הדלק שלה.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
מי אלו הס.ד.ש האלו בכלל?

ס.ד.ש אין בנתניה התחנות שלהם מת"א עד הצפון הנגב...אז חבר שלך לא יכל לתדלק שם!!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

• תוכן חדש...