Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיט למאליבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מממ ... בבלותי כמו שכבר ציינתי שברולט מאליבו שנת 97

אז ככה, בקצרה, אני מעוניין לרכוש קיט כדי לעשות את הרכב קצת יותר "מעניין"

הראתי דוגמאות של הקיט שאני מעוניין לקנות (בערך)

מישהו יודע אם הוא קיים בכלל בארץ ? אם כן אז איפה ומה יכול להיות מכירו

בתודה מראש : אלכס

58_12_s.jpg

ad_1_b.jpg

* ברוסיה, לא רק הבנות מתפרקות, גם המכוניות מתפרקות ....

* אמריקאיות, תמיד יהיו יותר גדולות מיפניות ...

*נקודת הג'י של הרכב היא דוושת הגז.

פורסם

מחירו ולא מכירו קודם כל.

שנית, לפי דעתי הקיט הזה ממש מכוער, למה לך להשקיע בכזה קיט שנראה כמו מלגזה?... זה עושה תרכב *** את הרכב ולא תרכב. תכתוב בלי שגיאות לפני שאתה מתקן אחרים ***יותר מכוער ממה שהוא... לחבר שלי יש מאליבו, רכב חזק אמנם, אבל קיטים לא מתאימים לו, לפחות לא הסוג שאתה הראית בתמונות. אם אתה כל כך נעול על קיטים לך על משהו יותר עדין ופחות מלגזתי.

ליאור

פורסם

חחחח דבר ראשון סליחה על המכיר חחחח

********עירכה , הינך מתבקש לנקות בדחיפות את המקלדת. מקש ה-ח' שלךך נתפס מרוב לכלוך*****

דבר שני, לא התכוונתי לקיט הזה בלבד, את התמונות שמתי סתם כדוגמא, גם לדעתי הקיט לא יתאים לאוטו, ובמיוחד לא לי, אני מעוניין במשהו מתון, אני לא מחפש דאווינים אני רק רוצה לפנק קצת את האוטו, חוץ מזה, אם למישהו יש הצעות בקשר למשהו אחר שאפשרי לעשות למאליבו כדי לשפר ביצועים/מראה אני אודה לכם מאוד.

בתודה : אלכס.

נ.ב. אתה לא חייב להיות כזה אכזרי \: סך הכל שאלתי ...

פורסם

הוא לא אכזרי..

הוא אמר לך מה שהוא חושב וגם אני חושב ככה ד"א..

הקיט הזה ספציפית באמת מכוער... תחפש יפים יותר ואז בכיף

רק תעשה לעצמך טובה ואל תקנה את הקיט הזה

בהצלחה

פורסם

אני מצטער אם נחשבתי בעיניך לאכזרי במקצת.

מטרתי היא לעזור לך בגדול. אתה לא חושב ש-150 סוסים הם די והותר? מבחינת שיפורי מנוע לפי דעתי אין מה לשפר, אני יודע שהרכב מאיץ מהר ויכול להגיע למהירויות די גבוהות (נהגתי עם החבר שיש לו מאליבו לא פעם).

אני בעד להשיג לו ספויילר מתאים, חישוקי מגנזיום מכסף מבריק, וקיטים עדינים. לא הייתי מוסיף יותר, זו דעתי.

ליאור

פורסם

ספוילר קטן וחמוד כבר יש עליה, הספוילר מתאים לי מאוד ואני לא מעוניין להחליף אותו, חישוקי מגנזיום יגיעו בעתיד הקרוב, אני מעוניין לדעת איזה סוגי "קיטים עדינים" יש לרכב הזה ואיפה אני יכול למצוא אותם

צבע הרכב שברשותי זהה לרכב שנמצא למטה, הספוילר כנ"ל (זהה לספוילר שמותקן על הרכב שלי)

עוד שאלה אחת, כתבתי את השאלה בשרשור אחר אבל אף אחד לא ענה לי לכן אני אשאל גם פה, אני רוצה להחליף את המערכת למערכת אחרת (בתמונה למטה היא הוחלפה באליבו זהה לשלי), אני רוצה לדעת עד כמה זה סיבוך כי עד כמה שהבנתי בשברולטים זה אכן סיבוך, וכמה זה אמור לעלות ...

ועוד שאלה אחת, הסמל הקדמי ברכב נגנב, במוסך אמרו לי שסמל חדש עולה בסביבות ה-160 ש"ח לא כולל מע"ם, זה לא קצת יקר !?

בקשר לעריכה עם ה-חחחח, לא אהבתי ... :|

643.jpg

499386_23.jpg

פורסם

לדעתי הקיט יפה מאוד, אם אתה מצליח לאתר מהיכן ניתן לרכוש כזה או אחר - לך על זה.

זה ייתן לך הרגשה לפחות שהרכב שלך ייחודי ונעים יותר.

בהצלחה עם היוזמה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

תודה לך ....... יש למישהו הצעות בקשר למקומות בהם אני אוכל לרכוש קיט כזה/דומה לו ?

• תוכן חדש...