Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך בוחרים עורך דין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך המלצה לעורך דין תותח עם track record טוב. התחום הוא דיני משפחה וגירושין\נזיקין. אזור תל אביב\המרכז. לא מחפש לחסוך, אלא לקבל שירות מצויין עם עורך דין טוב מאוד שמכיר את התחום היטב ויודע מה הוא עושה. מישהו יכול להמליץ? הסתכלתי בכל מני אתרים שמדרגים משרדים אבל יש כ"כ המון שהלכתי לאיבוד.

פורסם
לפני 1 שעה, NirLevi כתב:

שלום,

בטרם תגיע לעו"ד, ממליץ לך(?) בחום להגיע לגישור ולסיים במהרה.

עורך דין שמתמחה בגירושין יעלה לך ממון רב.

משרד טוב מאוד שמתמחה בגירושים - https://s4law.co.il/?fbclid=IwAR2P2rvsIqF1zWic6M3_Xy2Cslb5_LtCAgCBbXcheVQJZwEdk9KwRppXbbo

העו"ד לא לי. אבל לצערי יש פה מצב שלא יתאפשר להגיע לגישור.

ידוע לך כמה התהליך הזה עולה בערך?

פורסם (נערך)

אני לא רוצה לזרוק לך מספרים

אבל קח בחשבון שאתה יודע רק איפה זה מתחיל אף אחד לא יוכל לומר לך באיזה סכום זה יגמר.

עריכה אחרונה על ידי איצי בר

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
Just now, איצי בר כתב:

יש לי קצת ניסיון בזה,

אני לא רוצה לזרוק לך מספרים

אבל קח בחשבון שאתה יודע רק איפה זה מתחיל אף אחד לא יוכל לומר לך באיזה סכום זה יגמר.

סגנון של 20-50K או 20-100K?

פורסם

תלוי כמה הצדדים קשוחים, תלוי כמה מורכב הסיפור, תלוי כמה כוח יש לכם עד שתרימו ידיים,

בכיף יכול להגיע גם ליותר מהסכום השני שכתבת.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

יש לי חבר שהתגרש 3 פעמים. כל פעם הלך לעורך דין, שאל מה תרחיש הכי גרוע והוסיף על זה עוד קצתנכדי לא להכנס למשפט ודם רע. נראה לי יצא בזול.

Sent from my SM-T590 using Tapatalk

פורסם
לפני 6 דקות, איצי בר כתב:

תלוי כמה הצדדים קשוחים, תלוי כמה מורכב הסיפור, תלוי כמה כוח יש לכם עד שתרימו ידיים,

בכיף יכול להגיע גם ליותר מהסכום השני שכתבת.

הבנתי. הקייס מצד התובע הוא דיי bulletproof במקרה הזה. מכיר את 2 הצדדים ממש מקרוב, אז לא תתאפשר פה מתיחת העניין ועיכובו. תודה בכל מקרה!

פורסם
לפני 23 דקות, Turbulence כתב:

שלחתי לך ה"פ

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, Turbulence כתב:

שלום,

לטעמי, זה תלוי בעיקר בעורכי הדין, ועד כמה הם מתדלקים את התבערה.

ברוב המקרים זה לא פחות מ-100K עד לסוף ההליך.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

תיק מלחמה עולה 50-70 אצל עוד מנוסה. יכול להמליץ לך על עוד טוב למסלול מלחמה. מסכים עם מי שכתב שמוטב,וזול בהרבה, לייצר גירושין בהסכמה ובהליך של גישור

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

תיק מלחמה עולה 50-70 אצל עוד מנוסה. יכול להמליץ לך על עוד טוב למסלול מלחמה. מסכים עם מי שכתב שמוטב,וזול בהרבה, לייצר גירושין בהסכמה ובהליך של גישור.

פורסם
לפני 9 שעות, asa160 כתב:

תיק מלחמה עולה 50-70 אצל עוד מנוסה. יכול להמליץ לך על עוד טוב למסלול מלחמה. מסכים עם מי שכתב שמוטב,וזול בהרבה, לייצר גירושין בהסכמה ובהליך של גישור

תיק מלחמה עולה 50-70 אצל עוד מנוסה. יכול להמליץ לך על עוד טוב למסלול מלחמה. מסכים עם מי שכתב שמוטב,וזול בהרבה, לייצר גירושין בהסכמה ובהליך של גישור.

עורך דין של "מלחמה" הוא אולי עו"ד מנוסה, אבל הוא לא עורך דין טוב בתיק גירושין, בהגדרה. כולם מפסידים מתיקי מלחמה, אפילו עורכי הדין. חבל ללכת לאחד כזה מראש.

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם
לפני 10 שעות, asa160 כתב:

הייתי נזהר מעו"ד מחרחרי ריב ומדון, במיוחד בגירושים.

עו"ד האלו בסוף משאירים את הלקוח חסר כל, עם אדמה חרוכה ומשפחה הרוסה.

מאוד מאוד לא ממליץ, מהיכרות אישית מעבודתי השוטפת.

• רעיון טוב! 3
  • תוכן חדש...