Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש בcompiubd של מגוויר.

יש לי פש אדום ומשתמש במכונה.

קודם כל אני עושה פלסטלינה ואז אני מורח את החומר במהירות 1 ועובר כמה פעמים למעלה ולמטה, ימינה שמאלה וחוזר.

אחרי זה אני מעלה לרמה 3 ועובש אותה צורה.

הבעיה היא שראיתי שהסווירלים לא נעלמים.

יש רעיון?.

בנוסף, יש הרבה פעמים שיש פגיעות בצבע שלא מרגישים באצבע את זה, כלומר זה חלק, אבל לא יורד בפוליש.

אשמח לעיצות.

תודה רבה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

בשביל להעלים לחלוטין סווירלים אתה חייב לשלב כמה רמות של פוליש.

כלומר לסיים עם פוליש פיניש. (עדין) כי אחרי פוליש קומפאונד/חיתוך נשארים סווירלים שרק מעבר עם פוליש

עדין כגון Menzerna 3500 יעלים את Haze שהפוליש גס השאיר אחריו. סוג הרכב גם משנה. (לכה דקה/ קשה)

מעבר לזה זה גם עניין של טכניקה שכנראה לא מיושמת היטב. הפעלת כוח מתון, לא להישאר באזור אחד הרבה זמן

(יוצר חום רב = הולוגרמות) שימוש במעט חומר. (כמה טיפות) כמובן שזה גם עניין של ניסיון. 

לא הבנתי מה זה פגיעות בצבע? 

פורסם

פגיעות בצבע זה לשלשת, כתמים, קשה לי לתאר וכמובן קשה כך לקבל תשובה.

לא כל כך הבנתי את כוונתך בנוגע לסיום עם פוליש עדין.

אני אשמח, אם תסכים, להרחיב לי בנושא

פרנקופיל מושבע!

פורסם

פוליש קומפאונד משמע חיתוך, תחשוב נייר לטש גס שלאחר פעולת השיוף הוא לא יכול להשאיר משטח

חלק לחלוטין אלא משאיר משטח מעט מחוספס. כאן נכנס פוליש (מעבר נוסף) פוליש/עדין שמעלים את הסווירלים

נשארו לאחר פוליש קומפאונד. 

יש הרבה סרטונים ביוטיוב שיכולים לעשור לך להבין את פעולת הפוליש קומפאונד.

לדוגמה הסבר טוב על עובי לכה. 

שלשלת מכילה חומצות שחודרות לתוך הצבע, במידה והן טופלו בזמן, הן רק שטחיות ומעבר על פוליש קומפאונד

אמור להעלים אותן. במידה וחדרו לתוך הצבע, רק מעבר עם צבע (לאחר פוליש) יטשטש מעט את הנזק. 

• תוכן חדש...