Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האתר של שוקי דרימס קאר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני התקשרתי לפני כמה חודשים וקבעתי להיפגש להצעה די גדולה של עבודה ואף אחד לא חזר אליי

כנראה שאני לא היחיד = חובבנים

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק

בנאדם שם אלפי דולרים ואחזקה חודשית על אתר שאמור להביא לו לקוחות

ובסוף לא מתייחס ללקוחות?

איזה חובבן...(מילים אחרות בטח ימחקו..)

פורסם
אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק

בנאדם שם אלפי דולרים ואחזקה חודשית על אתר שאמור להביא לו לקוחות

ובסוף לא מתייחס ללקוחות?

איזה חובבן...(מילים אחרות בטח ימחקו..)

תגיד מה אתה רציני מאיפה את מביא את הסכומים האלו ועוד אלפי דולרים :-) חחח

קרעת אותי מצחוק:-P :-P

אני הייתי בעל אתר ושילמתי 500 שח על אחסון לאתר לשנה שלמה

לגבי בניית אתר אני בניתי לבד כך זה לא עלה לי כלום אבל אם מזמין אתר זה גם לא עולה הרבה

יש לי קצת ניסיון בבנית אתרים ותאמין לי האתר של שוקי עולה בסביבות ה500 שח גג להזמין

כך שמספיק לו למכור דוד פתוח או ספוילר אחד ויש לו כסף לאחזקה שנתית של אתר :-P :-P :-P :-P

שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

אני לא מדבר על אתרי חאפרלנד

ממש בטעות אני מתעסק בתחום

אני מציע לך לבדוק כמה עולה לבנות אתר עם עיצוב רציני שמושך לקוחות-ולא קישקושציה מצועצעת בפלאש.

רוצה רמז?

מתחיל ב1000 דולר.

אבל תמיד אפשר להיות חאפר.

מעניין אותי אם בכלל אכפת למישהו שם מה הולך באתר שלהם.

פורסם

האתר שבנידון הוא אתר חפראג' שלא עולה יותר מכמה מאות שקלים בודדות להקים. לאחסן אותו אפשר בכל מחשב שיש לו בעסק והוא לא צריך לשלם על אחסנה.

האתר לא מושקע ולפי דעתי לא מעודכן. מלבד זאת - הוא כנראה אינו נותן שום פידבק לקונים - כי אף אחד לא בודק את ההזמנות דרכו.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
תגיד מה אתה רציני מאיפה את מביא את הסכומים האלו ועוד אלפי דולרים :-) חחח

שגיא.

תרשה לי לחלוק על דעתך, או יותר נכון, אני ארשה לעצמי.

כשבעל עסק רוצה להקים אתר, הוא לא יושב בבית ואחרי שהוא מכין חביתה לילדים שלו הוא יושב לבנות אותו. הוא פונה לחברה שתבנה את האתר בשבילו והיא גובה ממנו תשלום על-כך.

החברה שבנתה את האתר של שוקי שייכת לחבר שלי, אריק (בעליה של אימרזה GT כחולה, למי שמכיר), אותה חברה שבנתה אתרים כגון האתר של מגזין אוטו ודומיו.

בלי בכלל להכנס לאם האתר שלו מושקע או לא, זה לא ממש מעניין אותי, אל תזרוק הצהרות באוויר ו"הצעות מחיר" שבאות מתוך ה"ניסיון העשיר" שלך בפיתוח אתרים. אתר טוב עולה אלפי דולרים. אתר יותר טוב כבר מגיע ל-5 ספרות ואם אי פעם אמרו לך סכום שהוא פחות מזה, ככה האתר גם יראה ואני לא מדבר על אתר שיווקי רגיל של 10 עמודים סטטיים.

500 ש"ח אחסון אתר זה מחיר של חברות קטנות, חברה רצינית מאחסנת במקום רציני. וזה עולה פי כמה ממה שציינת, אז אנא, אל תערב חובבנות במקצועיות.

לגבי מה שנאמר כאן על השירות שם וכו', זה כבר אמרתי, לא מענייני.... :)

ליאור.

(גילוי נאות אפקה: הכותב עוסק כבר קרוב ל-10 שנים בתחום ההיי-טק והאינטרנט)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ומה אם בעל העסק בעל ידע בתחום ? אז הוא בכל זאת אמור ללכת לשלם למישהו כדי להרגיש שה יש לו עסק רציני מכיוון שהוא שילם 1000 דולר כדי שיבנו במיוחד בשבילו

באמת תפסיקו לדבר שטויות לפעמים אם יש רצון וידע אפשר לעשות בלי השקעה ויותר טוב

לא יודע מ איתכם אבל אצלי זה כך ..

שגיא.

פורסם

אני לא יודע לגבי האתר המדובר וגם לא יודע לגבי מחירים ולא לכלום ..

רק דבר אחד רציתי להזכיר שזה אתר שהוא שיווקי ורמת האבטחה שלו אמורה להיות גבוהה - לפי מיטב הבנתי וגם זה עולה כסף .

סתם הערה אחת מבן אדם שאין לא הרבה ידע בתחום

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אני לא יודע לגבי האתר המדובר וגם לא יודע לגבי מחירים ולא לכלום ..

רק דבר אחד רציתי להזכיר שזה אתר שהוא שיווקי ורמת האבטחה שלו אמורה להיות גבוהה - לפי מיטב הבנתי וגם זה עולה כסף .

סתם הערה אחת מבן אדם שאין לא הרבה ידע בתחום

וזה בידיוק משאין לאתר לא ניתן לקנות ממנו ישירות אלה אתה יכול לשלוח להם הודעה והם אולי יחזרו אליך

ולכן האתר לא מיקצועי ולא שווה כלום ולכן הוא גם לא עולה אלפי דולרים כמו שכמה אנשים חושבים פה

שגיא.

פורסם

לפי דעתי מי זיותר רציני אמור לדבר בארבע עיניים עם הסדנא ולא לשלוח אימיילים, ככה גם הסדנא רואה את זה!!!

אולי ככה הם יודעים לסנן מי שרציני ומי שסתם בא לשגע את השכל...

Power Is Nothing Without Control

פורסם
תרשה לי לחלוק על דעתך, או יותר נכון, אני ארשה לעצמי.

כשבעל עסק רוצה להקים אתר, הוא לא יושב בבית ואחרי שהוא מכין חביתה לילדים שלו הוא יושב לבנות אותו. הוא פונה לחברה שתבנה את האתר בשבילו והיא גובה ממנו תשלום על-כך.

החברה שבנתה את האתר של שוקי שייכת לחבר שלי, אריק (בעליה של אימרזה GT כחולה, למי שמכיר), אותה חברה שבנתה אתרים כגון האתר של מגזין אוטו ודומיו.

בלי בכלל להכנס לאם האתר שלו מושקע או לא, זה לא ממש מעניין אותי, אל תזרוק הצהרות באוויר ו"הצעות מחיר" שבאות מתוך ה"ניסיון העשיר" שלך בפיתוח אתרים. אתר טוב עולה אלפי דולרים. אתר יותר טוב כבר מגיע ל-5 ספרות ואם אי פעם אמרו לך סכום שהוא פחות מזה, ככה האתר גם יראה ואני לא מדבר על אתר שיווקי רגיל של 10 עמודים סטטיים.

500 ש"ח אחסון אתר זה מחיר של חברות קטנות, חברה רצינית מאחסנת במקום רציני. וזה עולה פי כמה ממה שציינת, אז אנא, אל תערב חובבנות במקצועיות.

לגבי מה שנאמר כאן על השירות שם וכו', זה כבר אמרתי, לא מענייני.... :)

ליאור.

(גילוי נאות אפקה: הכותב עוסק כבר קרוב ל-10 שנים בתחום ההיי-טק והאינטרנט)

אריק גם בעל האוודי והאס וי אקס אכן בעל כישורים מעולים לבניית אתרים- אני מכיר אותו אישית!!

הבעיה של שוקי זה לא האתר אלא יחסי אנוש ושירות ששוים ל***!!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
לפי דעתי מי זיותר רציני אמור לדבר בארבע עיניים עם הסדנא ולא לשלוח אימיילים, ככה גם הסדנא רואה את זה!!!

אולי ככה הם יודעים לסנן מי שרציני ומי שסתם בא לשגע את השכל...

בשביל שק עור שעולה 190 שקל לא צריך לדבר עם אף אחד ב ארבע עינים

ובמיוחד שיש שם כפתור שכתוב עליו "הזמן"

פורסם
וזה בידיוק משאין לאתר לא ניתן לקנות ממנו ישירות אלה אתה יכול לשלוח להם הודעה והם אולי יחזרו אליך

ולכן האתר לא מיקצועי ולא שווה כלום ולכן הוא גם לא עולה אלפי דולרים כמו שכמה אנשים חושבים פה

שגיא.

יאללה , בוא לא נבלבל את הוובוס. אני אתן לך פרוייקט.

תרים אתר דומה למכירת פירות וירקות באינטרנט.

אני רוצה שהאתר יהיה מעוצב טוב עם כל החלקים שיש באתר של שוקי.

תעשה גלריה של פירות וירקות מהעולם , תעשה חלק של מבצעים , תעשה חלק של הודעות וצור קשר תיתן אופציה להוריד סרטים וכו וכו.

רגע, זה לא נגמר , אתה לא מצפה שכל פעם שאני אקבל סוג חדש של מנגו אני אתקשר למתכנת והוא יוסיף לי אותו לאתר נכון ?

אני רוצה ממשק מנהלים שאני אוכל להוסיף פירות וירקות באופן דינמי , אני רוצה ממשק שאני אוכל להוסיף סרטים לאתר , להוסיף מבצעים, להוסיף חדשות .

אני רוצה שכל ירק או פרי יהיה משויך לקטגוריה סויימת ואני רוצהגם ליצור קטגוריות באופן דינמי.

כל ירק או פרי שאני מעלה יצטרך תמונה משלו, טקסט הסבר משלו ומחיר בשבילו.

אני רוצה גם שיהיה לי סטטיסטיקה של כמה משתמשים נכנסו ולאן .

אני רוצה שהאתר יהיה מאובטח ברמה מסויימת , אני רוצה אופציה להעלות תמונות לאתר.

אני מזמין אותך להרים לי כזה אתר , אני אשלם לך 500 שקל גם אם אני לא אמכור דרך האתר אפילו שסק אחד.

רק תפסיק לדבר על דברים שאתה לא מבין בהם.

• תוכן חדש...