Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האתר של שוקי דרימס קאר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים. אתם חיים בעולם וירטואלי יותר מדי זמן.

אולי במקום לשלוח הודעה באתר ולחכות חודשיים תרימו טלפון, או אולי רחימנא ליצלן תלכו אל בית העסק, ובאותה הזדמנות בה אתם עורכים את רכישתכם תיידעו את בעל העסק על כך שתקשורת דרך האתר אינה יעילה, ושיתכן והוא מפסיד כך לקוחות.

אני משוכנע שתקבלו ממנו איזו שהיא תגובה לנושא, ואולי המענה לתקשורת דרך האתר ישתפר, אולי הוא יחליט להוריד את הפיצ'ר הזה - בכל מקרה זה יהיה הרבה יותר יעיל מלנהל על זה דיון כאן.

תגידו, אם אין אוכל בבית, ואתם מזמינים מנטסל או איזה שהוא שירות משלוחים אחר, והמשלוח לא יגיע - אתם תנהלו דיון של יומיים לגבי האתר של הסופרמרקט, או פשוט תלכו להתלונן, ובאותה הזדמנות תקנו את הלחם והסיגריות שלכם?

פורסם
יאללה , בוא לא נבלבל את הוובוס. אני אתן לך פרוייקט.

תרים אתר דומה למכירת פירות וירקות באינטרנט.

אני רוצה שהאתר יהיה מעוצב טוב עם כל החלקים שיש באתר של שוקי.

תעשה גלריה של פירות וירקות מהעולם , תעשה חלק של מבצעים , תעשה חלק של הודעות וצור קשר תיתן אופציה להוריד סרטים וכו וכו.

רגע, זה לא נגמר , אתה לא מצפה שכל פעם שאני אקבל סוג חדש של מנגו אני אתקשר למתכנת והוא יוסיף לי אותו לאתר נכון ?

אני רוצה ממשק מנהלים שאני אוכל להוסיף פירות וירקות באופן דינמי , אני רוצה ממשק שאני אוכל להוסיף סרטים לאתר , להוסיף מבצעים, להוסיף חדשות .

אני רוצה שכל ירק או פרי יהיה משויך לקטגוריה סויימת ואני רוצהגם ליצור קטגוריות באופן דינמי.

כל ירק או פרי שאני מעלה יצטרך תמונה משלו, טקסט הסבר משלו ומחיר בשבילו.

אני רוצה גם שיהיה לי סטטיסטיקה של כמה משתמשים נכנסו ולאן .

אני רוצה שהאתר יהיה מאובטח ברמה מסויימת , אני רוצה אופציה להעלות תמונות לאתר.

אני מזמין אותך להרים לי כזה אתר , אני אשלם לך 500 שקל גם אם אני לא אמכור דרך האתר אפילו שסק אחד.

רק תפסיק לדבר על דברים שאתה לא מבין בהם.

אפשר גם להוסיף לאתר עוד קטגוריה :פירות וירקות יד שנייה :-P

למכירה:בהזדמנות, תפוח נגוס ,אפשרות לראש בראש עם חסה שטופה במצב טוב .

איציק.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
אנשים. אתם חיים בעולם וירטואלי יותר מדי זמן.

אולי במקום לשלוח הודעה באתר ולחכות חודשיים תרימו טלפון, או אולי רחימנא ליצלן תלכו אל בית העסק, ובאותה הזדמנות בה אתם עורכים את רכישתכם תיידעו את בעל העסק על כך שתקשורת דרך האתר אינה יעילה, ושיתכן והוא מפסיד כך לקוחות.

אני משוכנע שתקבלו ממנו איזו שהיא תגובה לנושא, ואולי המענה לתקשורת דרך האתר ישתפר, אולי הוא יחליט להוריד את הפיצ'ר הזה - בכל מקרה זה יהיה הרבה יותר יעיל מלנהל על זה דיון כאן.

תגידו, אם אין אוכל בבית, ואתם מזמינים מנטסל או איזה שהוא שירות משלוחים אחר, והמשלוח לא יגיע - אתם תנהלו דיון של יומיים לגבי האתר של הסופרמרקט, או פשוט תלכו להתלונן, ובאותה הזדמנות תקנו את הלחם והסיגריות שלכם?

אני באופן אישי חיפשתי את בית העסק ב www.d.co.il , הורדתי הוראות הגעה מהבית שלי , בדקתי ב www.ims.gov.il את תחזית מזג האוויר וראיתי שהולך להיות שרב.

חיש חש נכנסתי לאתר של http://www.harim.co.il/Article.asp?ID=449 לקרוא מאמר על התייבשות , קראתי שם שכדאי לשתות הרבה , ללבוש בגדים מתאימים ולחנות בצל .

נכנסתי לאתר http://www.kol-chen.com/chenyt.htm והזמנתי לי חניונית מוצלת הביתה , אחר כך חיפשתי איפה אפשר לקנות בגדים מיוחדים , מצאתי מכירה פומבית http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2386848 עם בגדים מתאימים, המכירה מסתיימת עוד כמה ימים והמוצר יגיע תוך 14 יום .

עד אז , אני פשוט אסתדר עם השק עור הנוכחי שלי .

עולם וירטואלי עלאק.

פורסם
אפשר גם להוסיף לאתר עוד קטגוריה :פירות וירקות יד שנייה :-P

למכירה:בהזדמנות, תפוח נגוס ,אפשרות לראש בראש עם חסה שטופה במצב טוב .

איציק.

רסמי, אבל זה חלק מהדרישות , הוספת קטגוריות באופן דינמי.

500 שקל אני מסדר לך תבחור.

פורסם
גילוי נאות אפקה: הכותב עוסק כבר קרוב ל-10 שנים בתחום ההיי-טק והאינטרנט

לדעתי הגיע הזמן שתעבור לנאות מרפא. זה עשוי לעזור...:-D

פורסם

אין קשר לאיפה אנחנו חיים

אם היה מדובר במשהו חשוב - אולי באמת הייתי מתקשר ומברר

אבל בשביל שק עור?

בעיני דבר כזה צריך להיות קל ופשוט

בכל מקרה אני לא עושה מזה עניין

ובטח ובטח לא אסע עד שם בשביל זה.

• תוכן חדש...